-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 25

Simpsonų horoskopas

Šis šmaikštus horoskopas leis įžvelgti Zodiako ženklams būdingų savybių kultinio animacinio filmo personažuose. Kviečiame pasmalsauti, koks „Simpsonų“ herojus atitinka jūsų ženklą.
Simpsonų šeima
Simpsonų šeima

► Bartas Simpsonas – Avinas

Bartas Simpsonas
Bartas Simpsonas

Vienas pagrindinių serialo herojų – tipinis šio ugnies ženklo atstovas. Maža to, pagal animacinio serialo kūrėjų valią, Bartas yra gimęs balandžio 1-ąją ir yra paveldėjęs Avinui būdingus esminius bruožus. Bartas – mėgsta laisvę, nepakenčia jokios jį varžančios valdžios, maištauja prieš kiekvieną, kuris bando padaryti jį geresnį, negailestingas savo varžovams, priešams. Beje, šis personažas turi puikų humoro jausmą, pasižymi strateginiu mąstymu ir organizatoriaus talentu. Aišku, visus savo gabumus jis sutelkia į eilinės išdaigos kurpimą.

► Houmeris Simpsonas – Jautis

Houmeris Simpsonas
Houmeris Simpsonas

Šis pats populiariausias ir mylimiausias animacinio filmo herojus, žinia, gimė gegužės mėnesį, tad prieš jūsų akis – Jaučio ženklo atstovas. Houmeris yra tingus ir dažniausiai priklauso nuo savo ydų. Kadangi šis vyrukas nemėgsta darbo, nenuostabu, kad jis vis sugalvoja kokią dingstį, jog galėtų išvengti nuobodžios ir įkyrios būtinybės rūpintis atominės elektrinės saugumu. Jei bėgant iš darbo vietoj savęs jam nepavyksta pasodinti kokio benamio, tuomet ponas Simpsonas snaudžia darbe užkėlęs kojas ant valdymo skydelio. Dėl mėsainio ir spurgos šis vyrukas pasiruošęs parduoti ne tik tėvynę, bet ir dalį savo kūno. Savaime suprantama, išskyrus skrandį. Houmeris gana nerangus, tačiau yra stiprios kaip tikro jaučio sveikatos. Kad ir kiek kartų jis skendo, degė, buvo nusisukęs sprandą, po trumpo laiko tarpsnio Houmeris Simpsonas visuomet pakyla lyg Feniksas iš pelenų.

► Nedas Flandersas – Dvyniai

Nedas Flandersas
Nedas Flandersas

Komunikabilų ir geraširdį Nedą nuolat drasko vidiniai nesutarimai, kurių aplinkiniai nė nepastebi. Po draugiškumo ir nuolankumo kauke iš tiesų slepiasi pyktis ir dirglumas, kurie retkarčiais, deja, prasiveržia. Šio personažo bendravimo manieros aplinkiniams dažnai nesuprantamos, tačiau jis ir nesiekia būti suprastas. Kita vertus, Nedui labai tiktų žodžiai: „Neduok duonos, geriau leisk pamokslauti.“ Ponas Flandersas – pavyzdingas šeimos žmogus, bet itin griežtas tėvas. Jis stiprios sveikatos ir, būdamas 60-ies metų, atrodo kur kas geriau nei į  ketvirtąją dešimtį įžengęs Houmeris.

► Malūnas – Vėžys

Milhousas Van Houtenas
Malūnas

Geriausias Barto Simpsono draugas – tylus, kuklus ir visiškai neagresyvus berniukas, visuomet pasiruošęs iškęsti aplinkinių pažeminimus ir pajuokas. Nors giliai viduje jis didvyriškai ištveria visas nuoskaudas, dėl pažeidžiamumo, kaip ir būdinga Vėžiui, visi šie neigiami dalykai palieka ryškų ir gilų pėdsaką jo sieloje, o tai ateityje būtinai turėtų paveikti šio personažo charakterį. Malūnas – gabus vaikinukas, bet prigimtinė tinginystė ir bloga gerokai už jį stipresnio bičiulio Barto įtaka žlugdo jo potencialą mokslų srityje.

► Liza Simpson – Liūtas

Liza Simpson
Liza Simpson

Liza – protinga ir išdidi mergina. Kaip ir dera tikrai Liūtei, savo ateitį ji piešia itin šviesiomis spalvomis ir įsivaizduoja save mažų mažiausiai kaip Nobelio premijos laureatę ar Jungtinių Valstijų prezidentę. Ji jaučia pagarbą tėvams, mokytojams ir apskritai visiems suaugusiesiems, bet niekada nenutylės, jei kas nors nepatinka. Tarp Lizos ir po Avino ženklu gimusio brolio Barto nuolat tvyro meilė-neapykanta. Ši mergina piktai reaguoja į bet kokias Barto pajuokas ir išdaigas, tačiau, būdama geros ir kilnios širdies, visuomet yra pasiruošusi jam padėti sunkioje situacijoje. Lizoje giliai įsišaknijęs teisingumo jausmas, o norėdama pasiekti savo tikslą, ši Simpsonų šeimos atstovė visada eina iki galo ir, kaip dažniausiai nutinka, sulaukia sėkmės. Tačiau ši mergina turi ir šiokių tokių neigiamų bruožų. Pavyzdžiui, ji slapčia pavydi už ją protingesniems ir sėkmingesniems bendraamžiams.

► Edna Krabepl – Mergelė

Edna Krabepl
Edna Krabepl

Edna – išlaikyta ir išmintinga dama, todėl ne be reikalo ji dirba mokytoja Springfildo mokykloje. Apibūdinti ją kaip gyvenimu patenkintą moterį vargu ar galima. Pirmiausia tai susiję su asmeninio ponios Krabelp gyvenimo nesėkmėmis. Jos gyvenimo kortos gal ir būtų susidėliojusios kitaip, jei ne lemtingas susitikimas su po Avino ženklu gimusiu Bartu, kuris moters gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. Edna kamuojasi, ilgisi neišsipildžiusių svajonių ir visą savo liūdesį bando sklaidyti gerdama pigų vyną bei rūkydama cigaretes. Be abejonės, mokytoja Krabelp – teigiamas personažas, bet komiška jos tikrai nepavadinsi – tam ji pernelyg nuobodi ir nuspėjama. Vydamasi asmeninę laimę, Edna susidėjo su po Šaulio ženklu gimusiu mokyklos direktoriumi Seimūru Lupiku.

► Veilonas Smitersas – Svarstyklės

Veilonas Smitersas
Veilonas Smitersas

Veilonas mėgsta grožį, yra intelektualas ir... užsislaptinęs gėjus, kuris nuoširdžiai ir be atsako myli savo pagyvenusį viršininką. Kadangi Veilonas yra gimęs po Svarstyklių ženklu, o jo atstovams, žinia, nesvetima grožio pajauta, nėra ko stebėtis, kad jis turi sukaupęs didžiulę lėlių Malibu Steisi kolekciją.

► Ponas Montis Degėla – Skorpionas

Montis Bernsas
Montis Bernsas

Vietinis milijonierius, atominės elektrinės savininkas, nesąžiningas, klastingas ir piktas personažas. Šio vyro sveikata – plieninė. Peržengęs šimto metų slenkstį, Mončio Degėlos galvoje nė nesukirba mintis apie mirtį. Jis jaučia beribį malonumą žemindamas žmones, jam labai patinka mėgautis savo valdžia ir turtais. Tačiau šis Springfildo milijonierius pasislepia kiaute, kai sutinka už save stipresnius ir turtingesnius varžovus.

► Seimūras Lupikas – Šaulys

Seimūras Lupikas
Seimūras Lupikas

Jis puikus oratorius, mėgsta viešumą, bet... yra veidmainis ir klastingas. Ne be priežasties ponas Lupikas eina Springfildo mokyklos direktoriaus pareigas. Šiame vyre gyvena dvi asmenybės: griežto viršininko ir nuolankaus vergo, aklai paklūstančio valdingai motinai. Mokyklos direktorius negali pakęsti didžiausio savo priešo – išdykėlio Barto Simpsono. Troškimas bet kokiu būdu pažeminti šį nepilnametį berniuką kiekvieną minutę motyvuoja judėti jį į priekį, tačiau dėl proto ir talento stokos, palyginti su Bartu,  jis paprastai atsiduria pralaimėtojo vietoje. Kartais jame nubunda klasta, gudrumas, ir Seimūras Lupikas, kupinas entuziazmo, jau kurpia naują planą, kaip sunaikinti savo nuožmųjį priešą.

► Senelis Eibas Simpsonas – Ožiaragis

Senelis Eibas Simpsonas
Senelis Eibas Simpsonas

Griežtas ir gana pasitikintis savimi Eibas galėjo tapti tikru lyderiu Simpsonų šeimynėlėje, jei ne baisi senatvinė silpnaprotystė, dėl kurios senukas retkarčiais pamiršta, gyvas ar jau miręs jis. Sūnų Houmerį Eibas myli visa širdimi ir kartu smerkia jį, kad yra pernelyg minkštaskūris, absoliutus nevykėlis. Jaunystėje Eibas buvo tikras karys, ištvėrė karą, apie kurį, beje, neužsičiaupdamas galėtų kalbėti dieną ir naktį. Kaip ir jo anūkė Liza, senasis Simpsonas pasižymi netgi perdėto teisingumo jausmu. Šis senukas – savimyla ir pasipūtėlis. Nepaisant senatvinės silpnaprotystės, Eibas gali puikuotis nepaprastai gera sveikata, ir jis kartais mėgsta pakibinti kokią kaimynę, gyvenančią su juo tuose pačiuose senelių namuose.

► Lenis – Vandenis

Lenis
Lenis

Jis neatsakingas ir lengvabūdis, nepratęs kvaršinti galvos ir spręsti įvairias gyvenimo problemas. Įdomiausia, kad Lenis nėra kvailas. Įgytas branduolinės fizikos diplomas turėtų skatinti jį siekti karjeros aukštumų, bet švilpaujantys vėjai jo galvoje amžiams sustabdė šį procesą. Tačiau Leniui, kaip minėta pradžioje, tai visiškai nė motais. Jis gana azartiškas, mėgsta išgerti draugų kompanijoje ir kaip tikra bobutė palaidyti liežuvį.

► Mardžė Simpson – Žuvys

Mardžė Simpson
Mardžė Simpson

Iš pirmo žvilgsnio ji atrodo kaip paprasta namų šeimininkė, kuri kiekvieną dieną triūsia namuose, puoselėja šeimos židinį. Visgi vargu ar galima teigti, kad buitiniai darbai Mardžei teikia neapsakomo malonumo. Kita vertus, ši moteris neturi kito pasirinkimo: pagimdžiusi tris vaikus, Mardžė tarsi nulėmė tolesnį savo gyvenimą. Tačiau ponia Simpson – ypatinga namų šeimininkė. Ji smalsi: domisi politika, literatūra, sportu, kinu. Houmerio žmona drąsiai galėtų pasiekti aukštumų bet kurioje iš šių sričių, jei tam tikru metu staiga nedingtų jos susidomėjimas išvardytiems pomėgiams. Mardžė slapčia stebi kaimyną Nedą Flandersą, kuris jos akimis yra sutuoktinio Houmerio antipodas, tačiau ji – ištikima ir savo vyrą mylinti moteris. Dar vienas niuansas – kai ponia Simpson išgeria (tai nutinka ypač retai!), ji  visiškai nebekontroliuoja savęs ir įsivelia į įvairiausius nemalonumus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius