-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 09 29

Spalio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Spalio mėnesio skaičius 9 ir jo atmosferą bei pamokas simbolizuojanti 18 Mėnulio korta iš taro kaladės reikalauja vidinės brandos, išminties ir atsargumo, kad nesukluptume ir nepasiklystume tamsoje. Emocijos šiuo metu jautresnės ir labai nepastovios, instinktai stipresni, o mintys įaudrintos ir miglotos.
Taro kortos
Taro kortos / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 1 Spalis

Bendra mėnesio prognozė

Jei jaučiate stiprų ryšį su savo tikrąja prigimtimi, esate sąžiningi patys su savimi bei nesipriešinate natūraliam gyvenimo ritmui, šiuo metu galite tapti truputį išmintingesni, iš šalies pažvelgti į savo gyvenimą ir vidinį pasaulį bei padaryti reikšmingas išvadas. Tačiau jei pasiduodate baimei ir priešinatės natūraliam ritmui, spalio mėnuo gali būti tamsus metas. Šį mėnesį simbolizuojanti taro korta Mėnulis yra tamsiosios sielos nakties, pavojaus apgaulės ir saviapgaulės korta.

„Fotolia“ nuotr./Taro korta Mėnulis
„Fotolia“ nuotr./Taro korta Mėnulis

Mėnulis šviečia naktį, tačiau jo šviesa nepakankamai ryški. Migloti kontūrai ir bauginantys nakties garsai skatina sukilti visas baimes, stiprina vidinį nesaugumo ir vienišumo jausmą.

Prietemoje kiekviena šaka panaši į gyvatę, tad lengva apsigauti ar būti apgautiems kitų. Spalis bus paslapčių, sutrikimo, vidinio nerimo periodas.

Kortoje pavaizduoti staugiantys vilkas ir šuo simbolizuoja mūsų laukinę instinktyviąją ir naminę sutramdytą asmenybės puses. Kuriai iš jų mėnesį leisite paimti viršų? Kitų nuomonės baimė lengvai gali išvesti iš pasirinkto kelio ir priversti paklysti einant į kompromisą su savimi ir savo tikraisiais poreikiais. Ši korta ir jos ženklinamas periodas yra labai naudingi stiprios dvasios ir kūrybingiems žmonėms, nes leidžia pasisemti įkvėpimo iš savo pasąmonės, geriau pažinti savo tikrąją prigimtį, pozityviai išreikšti savo laukinę pusę. Menininkams spalis bus ypatingas ir mistiškas mėnuo.

Kai mėnesio korta yra Mėnulis, yra didelis pavojus klaidingai suprasti gautus ženklus, išsigąsti to, ko nesame pajėgūs suprasti, ir tiesiog traumuoti savo psichiką, todėl raginu susilaikyti nuo burtų, būrimų ir žaidimų su magija.

Spalio pabaigoje, Visų Šventųjų išvakarėse, kuomet riba tarp gyvųjų ir mirusiųjų pasaulio visų ploniausia ir ją lengva peržengti, įprasta imtis įvairių burtų. Tačiau kai mėnesio korta yra Mėnulis, yra didelis pavojus klaidingai suprasti gautus ženklus, išsigąsti to, ko nesame pajėgūs suprasti, ir tiesiog traumuoti savo psichiką, todėl raginu susilaikyti nuo burtų, būrimų ir žaidimų su magija. Laikas palankus gilintis į save ir savo emocijas bei vidinius poreikius, taip pat į praėjusius gyvenimus, tačiau ne pranašauti konkrečius būsimus įvykius ar spėlioti kitų žmonių mintis ir ketinimus. Verčiau imkitės meno terapijos.

Sapnai spalio mėnesį bus itin ryškūs ir reikšmingi. Tai ne visai tie pranašiški sapnai, kurie leidžia nuspėti ateities įvykius, o labiau mūsų vidinių troškimų ir baimių simboliai, kuriuos iššifravus galime geriau pažinti savo sielos gelmes.

Atkreipkite dėmesį į savo sapnus, užsiveskite sapnų dienoraštį, tačiau pabudę netieskite rankų į sapnininką. Verčiau suskaidykite sapną atskirais elementais ir kiekvieną interpretuokite kaip simbolį, atspindintį jus pačius. Kiekvieną sapno veikėją, objektą, įvykį, bendrą nuotaiką vertinkite kaip jūsų pačių aspektą. Išanalizavę atskiras sapno dalis, vėl surinkite sapną ir save į visumą ir pasistenkite suprasti, ką tokio svarbaus jūsų pasąmonė atskleidė apie jus pačius.

Spalio mėnesio pamokos ir užduotys:

  • Padidėjus emociniam jautrumui būtina kontroliuoti save, kad pasidavus impulsui nepasakytumėte ar nepadarytumėte ko nors, dėl ko vėliau tektų gailėtis.
  • Būkite atidūs savo sapnams ir emocijoms – net painūs ir chaotiški, jie siunčia jums svarbią žinią iš pasąmonės.
  • Pasisemkite įkvėpimo iš savo sapnų ir emocijų šėlsmo, išsikraukite per kūrybinę veiklą.
  • Pažvelkite į akis savo baimėms ir bent keletą jų išsklaidykite.
  • Saugokitės apkalbų, melo, intrigų ir sukčiavimo, nedalyvaukite patys tokioje veikloje.
  • Neleiskite aplinkinių nuomonės baimei sulaikyti nuo jums svarbių sprendimų ir veiksmų.

Prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų eidami skirtingu gyvenimo keliu ir turėdami savas pamokas, kiek tikslesnę spalio mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t. y. 1983 05 03. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+8+3+0+5+0+3=29. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 2+9=11. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių: 1+1=2. Suskaičiavome, kad visų, gimusių 1983 metų gegužės 3 dieną, žmonių gyvenimo kelio skaičius yra 2. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius