Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 22

Susitaikymo horoskopas: kaip pyksta ir atleidžia jūsų antroji pusė

Deja, barniai ir kivirčai yra neatsiejama santykių dalis. Žinoma, kiekvienas žmogus yra skirtingas ir neabejotinai turi savo gudrybių, priėjimo būdų, kaip susitaikyti su savo antrąja puse – vyru ar žmona. Bet ką daryti, jei stipriai apsižodžiavote, trenkėte durimis, atsitvėrėte vienas nuo kito tylos siena ir jokios gudrybės nepadeda?
Pora
Pora / Fotolia nuotr.

Gal žvaigždės gali jums padėti atkurti taiką ir harmoniją santykiuose? Tereikia žinoti savo partnerio (-ės) Zodiako ženklą. Žinoma, galite perskaityti ir jūsų ženklui priskiriamas prognozes – pasitikrinsite, ar tai tikrai apie jus. Tikimės, kad šie patarimai jums padės.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Avinas dėl jo ugningo temperamento greitai užsiplieskia ir kelia „vėjus“. Nieko baisaus, nes jis lygiai taip pat greitai pamiršta visas nuoskaudas. Kaip su juo susitaikyti? Paprasčiausiai stebėkite jo nuotaiką. Jeigu jis elgiasi taip, lyg nieko ir nebuvo, jūs elkitės taip pat. Tik nepriminkite jam konflikto ir nepradėkite aiškintis santykių, ir jūs susitaikysite labai greitai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Susitaikyti su Jaučiu yra kiek sudėtingiau negu su Avinu. Jaučio emocijos nenuslūgsta taip greitai, todėl nesitikėkite, kad konfliktas išsispręs savaime. Norėdami susitaikyti su Jaučiu, turėsite pasistengti. Geriausias būdas – surengti romantišką vakarienę dviem. Jaučiai sunkiai atsispirs jaukiai aplinkai, savo mėgstamiems patiekalams ir, žinoma, jums, jei pasipuošite drabužiais, kokie jam patinka. Jeigu tai padarysite, net nepastebėsite, kad jau susitaikėte.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Taikytis su Dvyniais reikia kaip įmanoma greičiau: šio Zodiako ženklo atstovai nėra linkę ilgai kankintis. Jeigu delsite, rizikuojate jo netekti. Todėl pirmą žingsnį turėsite žengti jūs: paskambinkite ir pasiūlykite susitikti. Kai susitiksite, kalbėkite apie ką nors įdomaus ir linksmo, jokiais būdais nepriminkite jam konfliktinės situacijos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vėžys niekada nežengs pirmo žingsnio susitaikymo link, net jei konfliktas yra kilęs dėl jo kaltės. Norėdami susitaikyti su Vėžiu, turite būti kantrūs. Parodykite jam, kad dėl susiklosčiusios situacijos kenčiate ne mažiau negu jis. Būkite nuoširdūs, ir netrukus galėsite „pasirašyti taikos sutartį“.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Išskirtinis Liūtų bruožas – savimyla. Būtent dėl šios savybės jie sunkiai atleidžia artimam žmogui, nes juk dėl jūsų kaltės jie patyrė tiek kančių! Reikės pasistengti, kad jūsų pastangos nenueitų veltui. Liūtai mėgsta būti dėmesio centre, todėl taikytis su jais geriausia kokiame nors vakarėlyje, kur bus daug pažįstamų ar svarbių svečių. Apsivilkite gražiausius drabužius, kad pritrauktumėte nuostabos kupinus žvilgsnius, tačiau visą savo dėmesį skirkite tik savo Liūtui. Vakarėlio pabaigoje net nepastebėsite, kad jau susitaikėte.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Mergelės yra iš tų, kuriems reikia gerai apsvarstyti konfliktinę situaciją ir rasti išeitį iš jos. Todėl leiskite Mergelei pirmai žengti susitaikymo žingsnį. Bet turėkite omenyje, kad šio Zodiako ženklo atstovai niekada nepraleis progos apkaltinti jus ir priminti, kad tik jūs esate ginčo kaltininkas. Taigi, jeigu norite susitaikyti su Mergele, būkite nuolankūs ir sutikite su jos nuomone. Taip patenkinsite Mergelės savimylą ir susitaikysite.

Taip pat skaitykite: Kaip sensta kiekvienas Zodiako ženklas

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Susitaikyti su Svarstyklėmis yra daug lengviau negu susipykti – šis Zodiako ženklas negali pakęsti konfliktų ir ginčų. Tačiau turėsite būti nuolankūs ir jautrūs: ramioje aplinkoje pakalbėkite apie ginčą, tačiau jokiais būdais nepermeskite visos kaltės partneriui. Besitaikydami su Svarstyklėmis, būkite nuoširdūs, šis Zodiako ženklas iš tolo užuodžia bet kokį melą ar nenuoširdumą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Skorpionai yra įžeidūs ir ilgai nepamiršta nuoskaudų. Susitaikyti su šiuo Zodiako ženklu – nelengva užduotis. Juk jis niekada nepripažins, kad yra ginčo kaltininkas. Skorpionai užsiplieskia net dėl smulkmenų, todėl jeigu norite su juo susitaikyti, leiskite jam išsilieti ir „nuleisti garą“. Priimkite jį tokį, koks jis yra, leiskite jam išsikalbėti ir šiek tiek jus „įskaudinti“. Kai jis pamatys, kad jūs irgi kenčiatė dėl ginčo, nurims ir bus pasirengęs susitaikyti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Taikytis su Šauliu yra gana paprasta. Jums nereikės ilgai galvoti, kaipgi čia susitaikyti ir ką pasakyti, nes jis pats tiesiai šviesiai išklos, kas jo netenkina ir kas jam nepatinka. Neįsižeiskite, jeigu jo tonas bus kiek grubus. Būtinai pasisakykite, kaip jūs matote situaciją, bet būkite pasirengę tam, kad jis su jumis gali nesutikti. Šauliai uoliai gina savo autoritetą, ypač mylimo partnerio akyse. Todėl jeigu norite susitaikyti su Šauliu, išklausykite jį ir leiskite jam galvoti apie susiklosčiusią situaciją taip, kaip jis nori.

Taip pat skaitykite: Pavojingiausia sekso poza

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Taikytis su Ožiaragiu yra bene sunkiausia. Šis Zodiako ženklas užsidaro savyje ir jį išjudinti yra labai sudėtinga. Kad dar labiau visko nesugadintumėte, nelįskite į jo sielą, duokite jam laiko viską apgalvoti ir susivokti įvykusioje situacijoje. Norėdami susitaikyti su Ožiaragiu, parodykite, kad irgi kenčiate, padarėte išvadas ir pasistengsite nekartoti savo klaidų. Toks elgesys sujaudins Ožiaragį, ir jūs susitaikysite. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Norėdami susitaikyti su Vandeniu, turėsite pirmi žengti žingsnį susitaikymo link. Šis Zodiako ženklas yra labai nenuspėjamas, todėl susitaikyti galite tiek iš karto po konflikto, tiek po tam tikro laiko. Turėsite pamiršti visas nuoskaudas, net tuo atveju, jeigu neteisus buvo jūsų partneris. Jokiais būdais, nesakykite, kaip jūs kenčiate – toks pokalbis dar labiau suerzins Vandenį. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Veltui leisite laiką, jeigu bandysite susitaikyti su Žuvimi, kol jis dar įsižeidęs ir užsidaręs. Bandydami jį išjudinti, tik pabloginsite situaciją. Tiesiog duokite partneriui laiko, ir netrukus jis pats pas jus ateis ir bendraus lyg niekur nieko. Norėdami išvengti konfliktinių situacijų ir barnių, nepamirškite apgaubti Žuvų švelnumu, dėmesiu ir rūpesčiu. 

Taip pat skaitykite: Psichologė atskleidė seksualinės traukos paslaptį ilgalaikiuose santykiuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius