-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 30

Taroskopas liepos mėnesiui

Sužinokite, ką įdomaus ir netikėto žada antrasis vasaros mėnuo.
Mirties korta
Mirties korta / Fotolia nuotr.

2013 metų skaičius 6 yra harmonijos, meilės ir socialinių įsipareigojimų simbolis, o liepos mėnesio numerologinis skaičius yra 13 arba 4. Keturi yra stabilumo, pastovumo simbolis, tačiau kartais stabilumas virsta stagnacija. Taro kaladėje trylikta Didžiųjų Arkanų korta yra Mirtis, padedanti išlaisvinti užstrigusią energiją, užbaigti, transformuoti situacijas, užleisti vietą naujiems dalykams.

 

Kadangi visų šių metų pamokos stipriai susijusios su pasirinkimais, įsipareigojimais, meile, šeima, santykiais, liepos mėnesį šių dalykų gyvybingumas bus išbandytas ugnimi ir vandeniu. Aėjo laikas patikrinti, ar mūsų pasirinkta kryptis vis dar teisinga ir atitinka mūsų širdies troškimą, ar prisiimti įsipareigojimai priimtini mums patiems, ar nesijaučiame atsakingi už dalykus, kurie nepriklauso nuo mūsų, ir nejaučiame dėl to kaltės ir spaudimo, ar meilė gyva ir nuoširdi ar virto prisirišimu, įpročiu ir išskaičiavimu.

 

Liepos mėnesį galime aiškiai suvokti, kad kažkas nebetarnauja mūsų tobulėjimui, ėmė stabdyti, kažkas išsisėmė ir laikas viską keisti arba paleisti ir padėti tašką.

 

Mirties korta yra natūralios pabaigos ir transformacijos ženklas. Viskas turi savo gyvenimo ciklą – ne tik gyvi sutvėrimai, bet ir daiktai, santykiai, situacijos, idėjos. Ateina toks laikas, kai naudingo galiojimo terminas baigiasi ir būtina atlaisvinti vietą naujiems dalykams.

 

Mirties korta byloja kaip tik tokį natūralų procesą, kai atgyvenę dalykai, situacijos, santykiai, įsitikinimai, prisirišimai turi užsibaigti ar apsivalyti ir atsinaujinti.

 

Tiems, kurie bijo permainų, desperatiškai kabinasi į „mirusius“ santykius, įpročius, darbus, situacijas, liepos mėnuo gali atnešti ne natūralias ir sklandžias permainas, o netektis. Galbūt perskaitę šį taroskopą ir žinodami, kas vyksta, suprasdami, kad šį mėnesį išeina tai, kam laikas išeiti ar bent atgimti nauja forma, sugebėsite į viską pažvelgti filosofiškai ir lengviau paleisti.

 

Pagrindinė liepos mėnesio pamoka – atskirti, kas dar gyvybinga, o kam laikas „mirti“ mūsų pasaulėžiūroje, įsitikinimų sistemoje, įpročiuose, santykiuose, įsipareigojimuose. Jei kažkas yra dar „gyva“, tik susidūrė su sunkumais, vadinasi, reikia tik įdėti papildomų pastangų, tarsi kopiant įkalnėn. Kartais nelengva suprasti, ką reikia keisti – išorinę situaciją ar savo pačių elgesį, požiūrį, lūkesčius. Dideli apribojimai ir kliūtys gali būti aukštesnių jėgų siunčiami ženklai, kad  bandome eiti neteisingu keliu arba tuo keliu, bet su klaidingu požiūriu. Na, o jei kažkas jau „mirę“, turime tai ramiai paleisti suprasdami, kad taip padarome vietos naujiems dalykams.

 

Kiekvienas mūsų einame skirtingu gyvenimo keliu ir turime savas pamokas, todėl kiek tikslesnę mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal Gyvenimo Kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą liepos mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą visiems bendrai.

 

Užrašykite savo gimimo datą: metus, mėnesį, dieną (pvz., 1975 09 11). Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1 + 9 + 7 + 5 + 0 + 9 + 1 + 1 = 33. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 3 + 3 = 6. Ir jei reikia – dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių. Suskaičiavome, kad visų, gimusių 1975 metų rugsėjo 11 dieną žmonių, Gyvenimo Kelio skaičius yra 6. Dabar skaitykite savo ar artimo žmogaus Gyvenimo Kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

 

Skaičius 1
Fotolia nuotr. / Skaičius 1

Gyvenimo Kelio skaičius 1

Šventikas, Monetų Karalius ir Skeptrų 7. Liepos mėnuo jums atvers naujas materialines, socialines ir karjeros galimybes. Galite nusižiūrėti atsilaisvinusią aukštesnę vietą darbovietėje ar kitokioje organizacijoje, arba ji jums gali būti pasiūlyta. Tai būtų žingsnis į priekį finansine prasme ir užtikrintų didesnį ekonominį stabilumą bei saugumą. Galite sulaukti įtakingo ir pasiturinčio žmogaus palaikymo bei pagalbos, ypač jei būsite nusipelnę jos savo pastangomis. Tiesa, pakilus laipteliu aukštyn ar sulaukus įtakingo asmens paramos, greitai suvoksite, kad už naują aukštesnę padėtį reikia pakovoti, turėsite pasitempti, jog atitiktumėte naujos vietos reikalavimus ir su jumis siejamus lūkesčius.

 

Fotolia nuotr. / Skaičius 2
Fotolia nuotr. / Skaičius 2

Gyvenimo Kelio skaičius 2

Monetų Pažas, Taurių 3 ir Vežimas. Jūsų rimtumas, pareigingumas ir noras, kad viskas būtų stabilu ir tvarkinga, visiškai suprantamas, tačiau, panašu, jog esate truputį inertiški ir kažkur gyvenime užsisėdėjote, sustingote, tapote lyg gulintis akmuo, po kuriuo neteka vanduo. Norite to ar ne, bet aplinkybės liepos mėnesį jus išjudins, ir tai bus tik į gera, nes pagyvės socialinis gyvenimas, užsimegs įdomių naujų pažinčių (puikus laikas moterims, ieškančioms šeimai tinkamo vyro), rasite įkvėpimo šaltinį ir atgausite gyvenimo džiaugsmą. Galiausiai su kur kas didesne energija ir aiškiai žinodami savo tikslus judėsite jų įgyvendinimo ir laimės link, jausitės savo gyvenimo šeimininkais, kontroliuojančiais jo kryptį.

 

Fotolia nuotr. / Skaičius 3
Fotolia nuotr. / Skaičius 3

Gyvenimo Kelio skaičius 3

Kardų 2, Taurių Tūzas ir apversta Mylimųjų korta. Taro kortos pasakoja, kad jau kurį laiką labai nerimaujate dėl kažko, bet nenorite ar negalite apsispręsti, ką daryti toliau. Gal net vengiate konkrečiai įvardyti problemą, kad tik nereikėtų su ja susidurti. Turimi pasirinkimai jus gąsdina. Iš tiesų liepos mėnesį likimas siūlys jums naujos laimės galimybę, tačiau galite neišdrįsti ne tik nepasinaudoti ja, bet ir nepamatyti jos. Daugiausia viskas suksis apie santykius ir įsipareigojimus, o naujos laimės galimybė gali būti susijusi su naujais jausmais, mintimis apie skyrybas ar neištikimybę, išėjimu ar grįžimu į šeimą. Visa tai yra ženklai, raginantys atsakingai įvertinti dabartinius santykius ir įsipareigojimus ir atsakyti sau patiems, ar gyvenate pagal savo širdies balsą, ar laikas kažką keisti, atsisakyti laimės neteikiančios krypties ir rinktis kažką kita, ar grįžti į tikrąjį kelią, netyčia išklydus iš jo.

 

Fotolia nuotr. / Skaičius 4
Fotolia nuotr. / Skaičius 4

Gyvenimo Kelio skaičius 4

Kardų Karalienė, Skeptrų 7 ir Monetų 2. Ar Kardų Karalienės vaidmenį atliksite jūs, ar kažkas kitas, jūsų gyvenime matau du galimus įvykių scenarijus. Protinga, stipri ir savarankiška moteris, norėdama padaryti kaip geriau, gali daryti didelį spaudimą aplinkiniams savo pamokymais, patarimais, kritika ir reikalavimais. Jei tai dar ir Mergelė, atsilaikyti prieš ją – jokių šansų. Jos pastangos duos rezultatų ir išjudins bet kokią situaciją, į kurią ji susitelks. Jei Kardų Karalienė esate jūs (net jei jūs vyras), jūs, matydami praktišką galimybę bei turėdami aiškias vertybes, žinias ir kompetenciją, net susidūrę su pasipriešinimu, sugebėsite įnešti norimų permainų, išnaudoti pamatytą galimybę, paveiksite kitus arba išsikovosite geresnę vietą ir sėkmę sau.

 

Fotolia nuotr. / Skaičius 5
Fotolia nuotr. / Skaičius 5

Gyvenimo Kelio skaičius 5

Mirtis, Atsiskyrėlis ir Monetų 6. Jūs kaip niekas kitas ryškiai pajusite šio mėnesio bendrąją energiją ir pamoką. Mirties korta jūsų išdėstyme pasakoja apie esminę transformaciją, permainas, pabaigą.  Tiek vidiniai jūsų asmenybės aspektai, tiek išorinės gyvenimo aplinkybės ir situacijos turės „mirti“ negrįžtamai, kad užleistų vietą naujiems dalykams. Po pabaigos ir išsilaisvinimo ateis skaidrumo ir aiškumo periodas, kai labai objektyviai matysite iš kur atėjote bei kur einate, galėsite priimti išmintingus sprendimus dėl savo ateities. Ir galiausiai, nemėgdamas tuštumos, gyvenimas užpildys  tuščią vietą naujais dalykais. Likimas jums pasiūlys kažką naujo, gana netikėto ir neplanuoto, galbūt net nepageidauto, tačiau tikriausiai reikalingo ir jums palankaus. Neatsisakykite to ir nepraleiskite progos.

 

Fotolia nuotr. / Skaičius 6
Fotolia nuotr. / Skaičius 6

Gyvenimo Kelio skaičius 6

Kardų Karalius, Taurių 8 ir Monetų Pažas. Jūs arba svarbus vyras jūsų gyvenime liepos mėnesį priims svarbius sprendimus, pagrįstus turima patirtimi ir apgalvota ateities strategija. Toliaregiškumas, aktyvumas ir asmeninės atsakomybės už savo gyvenimą ėmimasis paskatins palikti kažką gerai žinomo: darbą, profesiją, socialinį ratą, aplinką, šeimą, įsitikinimų ir vertybių sistemą ar net religiją, ir judėti į priekį. Po neilgų ieškojimų savo viduje ir išoriniame pasaulyje periodo atsivers naujos galimybės, t. y. nauji jausmai, santykiai, studijos ar darbas užims senų dalykų vietą.

 

Fotolia nuotr. / Skaičius 7
Fotolia nuotr. / Skaičius 7

Gyvenimo Kelio skaičius 7

Saulė, Imperatorius ir Nuosprendis. Nepaprastai stiprios ir šviesios kortos liepos mėnesiui atspindi vidinį jūsų saugumo jausmą, pasitikėjimą savimi. Stabiliausi dalykai jūsų gyvenime yra ne išoriniai, o vidiniai, todėl niekas negali iš jūsų atimti jų. Jausdamiesi tvirtai, galite būti vienu metu tvirti ir švelnūs, lankstūs lyg šaltinio srovė, tekanti prisitaikydama prie natūralaus reljefo ir mažiausio pasipriešinimo keliu pasiekianti savo tikslą. Permainos ar pabaigos neužgrius jūsų netikėtai ir niekas neatims iš jūsų nieko, jūs patys įsiklausote į savo širdį ir aukštesniojo „aš“ balsą, jaučiate savo tikslą, todėl be jokios prievartos eisite ta kryptimi, kuria jus kviečia likimas.

 

Fotolia nuotr. / Skaičius 8
Fotolia nuotr. / Skaičius 8

Gyvenimo Kelio skaičius 8

Skeptrų 9, Stiprybė ir Kardų 4. Aštuonetukai yra labai stiprios valios ir didelės ištvermės žmonės, tačiau šį mėnesį  savo stiprybę galite panaudoti ne savo naudai. Likimas jums siųs ženklus, paraginimus, rodys jums jūsų pašaukimą, tačiau jūs atkakliai priešinsitės, neįsileisite jokių pokyčių, nesutiksite priimti naujų idėjų. Tuomet likimas ims tiesiog keisti jūsų aplinkybes, kad parodytų jums, jog reikia judėti pirmyn, keistis ir įsileisti naujovių. Tačiau ir čia panaudosite visus vidinės stiprybės rezervus ir suvaldysite situaciją. Kai jau būsite išvargę, likimui beliks parodyti jūsų užsispyrimo pasekmes ir „pargriauti jus ant menčių“ – sukelti rimtų rūpesčių, nusivylimų ar net paguldyti į ligos patalą. O tereikia būti truputį lankstesniems, įsileisti naujovių, pokyčių, įsiklausyti į gaunamus ženklus ir paraginimus... Kuo labiau priešinsitės, tuo sunkiau bus, o jūsų vidinių jėgų atsargos, kad ir kokios didelės, visgi turi ribas, kai likimas nepailsta veikdamas jūsų pačių labui.

 

Fotolia nuotr. / Skaičius 9
Fotolia nuotr. / Skaičius 9

Gyvenimo Kelio skaičius 9

Monetų 5, Skeptrų Tūzas ir Skeptrų 10. Liepos mėnesį visus vienaip ar kitaip paveiksianti pokyčių ir pabaigų energija atsėlins į jūsų namus ir šeimą. Gali nukentėti santykiai, kilti grėsmė materialinei situacijai, ypač pavojinga, jei turite pasiėmę būsto paskolą. Tačiau kortos rodo, kad vienerios uždarytos durys reiškia atvertas kitas. Tiesa, teks pakelti akis nuo savo rūpesčių, patikėti, kad turite galimybių ir, pasitelkiant praeities patirtį bei žinias, imtis kažko naujo. Tai pareikalaus labai didelių pastangų, ir naujo kelio pradžia bus sunki. Tačiau pamažu judėsite sielos apsivalymo, svajonės įgyvendinimo, laimės, kažko aukštesnio ir svarbesnio nei ligi šiol turėjote link.

 

Tekstas tarologės Linos Balsės

 

P. S. Tarologė Lina Balsė konsultuoja ir asmeniškai internetu svetainėje www.taroskopai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius