Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 15

Trečiadienio horoskopas – balandžio 16 d.

Susipažinkite iš arčiau su šio trečiadienio astrologinėmis prognozėmis.
Sūpuoklės ir Mėnulis
Sūpuoklės ir Mėnulis / Shutterstock nuotr.

Avinas Avinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kalbėsite daugiau, nei kiti spės klausytis jūsų. Vieni su jumis ginčysis, antri nė nesiklausys, o treti jums pritars tik dėl šventos ramybės. Jei iki pietų visi šie pokalbiai nesupriešins jūsų su partneriais, per popietę sužinosite, kaip išlipti sausiems iš vandens. Vakare jums į pagalbą atskubės vadovas ar kuris nors šeimos narys.

Jautis Jautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Iki pietų blaškysitės ir nežinosite, kaip paskirstyti savo energiją: darbai bus svarbu, bet ir atmosfera kolektyve rūpės ne mažiau. Tačiau apie savo abejones vargu ar kam prasitarsite. Tegu tokia dienos įžanga jums neužriša akių, antraip bus užkirsti keliai pamatyti kitų žmonių pasiūlytas galimybes. Todėl klausytis ir išgirsti bus daug svarbiau nei būti išgirstiems.

Dvyniai Dvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dalykai, kurių norėsite, toli gražu nesutaps su bendražygių ar kolegų pageidavimais. Ieškodami kompromiso, neužgesinkite kūrybinių liepsnų, įsižiebusių jūsų viduje. Jei visą  dieną pavyks išsaugoti pakilią nuotaiką ir gerą savijautą, vakare galvoje gims sumanymų, kurie nepaklus jokiems vidiniams ar išoriniams apribojimams.

Vėžys Vėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Susikaupusių darbų kalnas neleis skirti taip reikalingos energijos namiškiams. O nuo čia netoli iki konflikto, kurį užgesinti galėsite tik panirdami į džiugų kūrybos procesą. Kas sakė, kad buities ar santykių problemų negalima išspręsti kūrybiškai ir džiugiai? Nestatykite sau sienų, vakare ieškodami šio džiaugsmo šaltinio.

Liūtas Liūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neškitės į dieną tik džiugias nuotaikas, net jei ne visada rasite tinkamų žodžių savo pozicijai apginti. Tiesą sakant, ne visi bus pasiruošę klausytis jūsų ir išgirsti jus. Vakare sklandantis tikėjimas, kad viskas įmanoma vos treptelėjus kojele, jums nekels jokių emocijų. O štai dėl šeimos gerovės būsite pasiruošę nemažai paaukoti.

Mergelė Mergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte vartysitės it inkstai taukuose, nes viskas įvyks vos jums ištarus kelis reikalingus žodžius. Ir jūs žinosite kokius! Tiesa, nesustokite ten, kur esate, nes kuo daugiau per dieną sutiksite žmonių, tuo gausesnį gėrybių krepšį susikrausite. O naujos pažintys, jei nepaisant savo kuklumo susidomėsite jomis, sudrebins jus iki sielos gelmių.

Svarstyklės Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iki pietų žinosite, kaip elgtis, bet akistata susidursite su tais, kurie išdrįs apversti jūsų planus aukštyn kojomis.  Priežastis slypės ne juose, o jūsų viduje. Tikėkite savimi ir tuo, ką gebate atlikti dėl taikos ir harmonijos. Eidami šiuo keliu, vakare patikėsite, kad pasaulis yra gražus, žmonės – nuostabūs, o gyvenimas – šventė. Tai tik dalis tiesos.

Skorpionas Skorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Turėsite vertingų žinių, tačiau apie jas nekalbėsite garsiai. Visi konfliktai turbūt vyks už uždarų durų, kurių niekam neatversite. Jei ten bandys įsilaužti jūsų kolegos, niršite ir dar stipriau užsisklęsite. Būtų neteisinga išvaistyti visą savo energiją tokiems niekams, nes gerai apsidairę pamatysite, koks turtingas ir gražus jūsų pasaulis. 

Šaulys Šaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Trečiadienis prasidės nuo audringų diskusijų, kurių tema – asmeninė jūsų saviraiška ir gebėjimas suderinti ją su kitų žmonių tikslais. Rasite būdų išsisukti arba pasitrauksite, patikėję, kad viskas išsispręs be jūsų pastangų. Ir dėl to nesuklysite. Ypač užsiėmę veikla, kurioje svarbiau būti komandos dalyviais, o ne lyderiais.

Ožiaragis Ožiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Noriai leisitės į diskusijas apie tai, kas svarbiau – darbas ar asmeninis gyvenimas. Laimėtoją nustatyti bus taip pat sunku, kaip ir rasti aukso vidurį, ties kuriuo visi jaustųsi laimingi. Nesitikėdami, kad kiekvienas jūsų žodis nukeliaus Dievui į ausį, išlošite daugiau. Užuot kuo aukščiau sau ir kitiems kėlę poreikių kartelę, mėgaukitės tuo, ką jau turite.

Vandenis Vandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galvoti ne apie darbą negalėsite. Tiesa, aktyviai ginsite savo poziciją tiek darbo vietoje, tiek gurkšnodami kavą. Audringos diskusijos nepakiš kojos geriems jūsų santykiams su kolegomis, jei bendri poreikiai bus svarbesni už asmeninius. O ginčuose gimusi tiesa  jums garantuos geresnius darbo rezultatus.

Žuvys Žuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dalį dienos velsitės į žaidimus, kurių nemokate žaisti. Taikinyje atsidurs asmeniniai ir bendri finansiniai jūsų reikalai. Sulaukę aštrių kritikos strėlių, priimkite jas kaip prieskonį, paskaninantį šią pavasarišką dieną. Vakare žinosite, kurį mygtuką paspausti, kad jūsų širdį glostantis mechanizmas pradėtų veikti sklandžiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius