-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 01

Trečiadienio horoskopas – balandžio 2 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis. Ar jos vers jaustis taip, kad dovanotume kitiems šypseną kaip nuotraukoje?
Linksmieji rutuliukai
Linksmieji rutuliukai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Niekas negali suteikti sau tiek laisvės, kiek jūs. Būsite nepriklausomi nuo aplinkinių požiūrio ir normų – jos sukurtos ne jums. Jūsų asmenybės šviesa šiuo metu pajėgi nustelbti viską. Tačiau, atsidūrę dėmesio centre ir pareiškę kitiems savo keistą nuomonę, nepamirškite, kad su šiais žmonėmis dar teks patirti ir juoda, ir balta.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ryškiau nei kitu metu pajusite, kaip svarbu tikėti savimi. Leiskite sau išsivaduoti iš nereikalingų vidinių ir išorinių apribojimų. Nors visi pokyčiai turbūt vyks jūsų viduje, tai nesumenkins jų svarbos. Pasirinkite patikimą veikimo būdą ir, radę saugią užuovėją savo vidiniam „aš“, užmegzkite su juo ryšį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien bus sunku išlaikyti įprastus dalykus tokius, kokie jie buvo iki šiol. Ypač tai svarbu jūsų ryšiams su draugais ir bendraminčiais: kuo labiau saugosite savo draugystę ar santykius kolektyve nuo galimų pokyčių, tuo labiau rizikuosite būti įveikti nelygioje kovoje. Viskas labai paprasta: išeinantieji paliks daugiau vietos naujiems, galbūt prasmingesniems ryšiams.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Profesiniai netikėtumai, kurie užklups jus šią pavasario dieną, gali jus gąsdinti. Užuot baiminęsi, būkite pasiruošę aktyviai juose dalyvauti. Galimas daiktas, kad prieš savo valią atsidursite dėmesio centre. Kai į jūsų veidą plieks blykstės, galite elgtis dvejopai: bandyti paslėpti savo veidą arba pasimėgauti dėmesiu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Minties ir požiūrio laisvė,  pasitikėjimas ir drąsūs pasirinkimai  šiandien gali pakreipti jūsų veiklą, mąstymo būdą ir visą jūsų gyvenimą daug palankesne kryptimi. Tai galimybė neįprastais būdais praplėsti akiratį ir pažvelgti į įprastus gyvenimo aspektus daug laisviau ir lengviau. Elgdamiesi priešingai, tapsite savo poelgių belaisviais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Turbūt pajutote, kad permainos ir būtinybė keistis šiuo metu drebina jūsų gyvenimo pamatus. Galbūt jose, tose permainose, maudotės su džiaugsmu, o galbūt su liūdesiu. Šios dienos įvykiai jums gali dar aiškiau parodyti, kur turi įvykti svarbus lūžis. Darydami lemtingus pasirinkimus, įsitikinkite, kad mūšio lauke esate ne vieni.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dabar jums sunku mėgautis harmonija ir ramybe, tačiau tai puikus laikas išmokti svarbių dalykų iš savo partnerių. Jei paprastai esate linkę nugludinti aštrius kampus, dabar pajusite, kaip svarbu kautis dėl išlikimo. Be to, greitai suprasite, kad,  darydami viską dėl žmogaus, kuris jums pats svarbiausias, iš tiesų pripildote savo aukso puodą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jūsų pečius užgrius gausybė pareigų, verčiančių keisti anksčiau pasirinktą kryptį. Liaukitės nerimavę, lyg pasaulis suktųsi į priešingą pusę. Pamirškite savo planus. Verčiau pagalvokite, kaip šiais pokyčiais atsiriekti storesnę gėrybių riekę? Kokios priemonės  praturtintų jūsų kasdienybę ir sustiprintų sveikatą?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei šiandien kelyje pasipainios kliūčių, trukdančių jums būti tokiais, kokias norite ir išreikšti save taip, kaip jums patinka, svarstysite, kaip juos pašalinti iš kelio. O gal nuspręsite pasitraukti patys? Be to, jus gali nustebinti jūsų atžalos, tyčia ar netyčia iškrėsdamos jums keistą pokštą. Galutinis rezultatas pradžiugins gali – net neabejokite tuo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Permainos, vyksiančios jūsų namuose, skirtos tam, kad juose būtų šviesiau ir lengviau gyventi. Deja, jums bus labai sunku tuo patikėti. Todėl kaskart, kai jaukų jūsų šeimos lizdelį sudrebins būtinybė keisti įprastą tvarką, raskite žmonių ir vertybių, kuriais galite pasikliauti. O tada kuo mažiau reikalaukite iš kitų ir daugiau iš savęs.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Skubėdami ten, kuri neva jus kažkas kviečia, nepamirškite apsidairyti. Nebus svarbu, kur eisite, važiuosite, su kuo ir apie ką kalbėsite. Bus svarbiau matyti galimas savo veiksmų pasekmes ir jomis nepakenkti, o ne padėti sau ir kitiems. Todėl atidžiai įvertinkite visas smulkmenas, kurios iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip nereikšmingi trukdžiai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Atsiras galimybių sužinoti, ko esate verti. Viena bėda, kad tas žinojimas jūsų ausis pasieks nelauktai ir galbūt ne tais būdais, kuriais esate pratę. Liaukitės nuogąstavę. Nusimeskite baimes ir atvirai pažvelkite į galimus pokyčius savo materialiame gyvenime. Be to, jūsų drąsa padės parodyti pasauliui jums kažkada įteiktas Dievo dovanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius