Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 08

Trečiadienio horoskopas – balandžio 9 d.

Trečiadienio žvaigždžių prognozės specialiai jums...
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Norėsite kuo geriau praleisti laiką, ir tai jums bus ranka pasiekiama. Skersai kelio nesistos niekas, nes žinosite būdų, leidžiančių pamaloninti kiekvieną sutiktąjį. Tiesa, nemažai lūkesčių turėsite ir patys. Labiausiai jūsų dėmesio nusipelnys atžalos, džiūgaujančios dėl kiekvienos akimirkos, praleistos su jumis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nelaukite, kol kas nors sušildys jus, geriau patys skleiskite šilumą. Užteks būti geranoriškiems, kad užtikrintumėte harmoniją. Netgi ten, kur iš pirmo žvilgsnio tvyros chaosas. Atsikratykite jums įprastų elgesio būdų ir retkarčiais pasielkite netipiškai. O jei virš galvos pakibs keistas pavojaus debesis – nesutrikite. Tai tik keli lašai įvairovės į jūsų dienos patiekalus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nuolat kažkur skubėsite. Vienu metu turėsite sutvarkyti nemažai reikalų, keliausite iš vienos vietos į kitą ar bendrausite su daugybe žmonių. Pasitelkite žavesį ir kelis komplimentus, kad dienos negandos nebūtų baisios. Dieną žinios iš draugų privers suabejoti jus dienos planais ir galbūt iš esmės juos pakeis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Esate verti visko, kas geriausia, o jei kiti to nežino – jų bėda. Deja, lipdami per galvas, neįgysite sąjungininkų. Pasirinkę kuklesnę vietą ir pasidžiaugę mažomis dovanomis, vėliau gausite didesnių. Tačiau visiems, kurie siekia atskleisti savo talentus ir pasipuikuoti, prieš akis neišdirbta dirva. Būkite kantrūs. O norėdami papildyti piniginę, nestokokite išradingumo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turite visas teises parodyti pasauliui iš kokio molio esate drėbti. Kad ir kaip pasielgsite, jums pavyks savo poelgiu sužavėti kitus. Argi ne puiki proga išbandyti tai, ko paprastai neišdrįstate? Tiesa, nėra garantijų, kad jūsų veiksmai vėliau nebus interpretuoti priešingai. Todėl, eidami pakelta galva, pagirkite net tuos, kurie jums painiojasi po kojomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Turbūt atrodys, kad šį trečiadienį aplinkui per daug medaus ir kitų saldumynų. Siekdami saiko ir kuklumo, nepersistenkite, nes tokiu būdu tik apgaudinėsite save. Šią dieną mažai kam rūpės jūsų norai. Todėl, kupini susižavėjimo, gėrėkitės kūriniais ir darbo rezultatais visų, kurie norės pasirodyti. O saviesiems leiskite dar truputėlį subręsti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Patiks šviesti tarp draugų ar kolegų. Būdami kolektyvo ar grupės siela, jausitės lyg trumpam atsidūrę devintame danguje. Šis jausmas bus abipusis: jūsų buvimas džiugins aplinkinius. Be to, diplomatiniai jūsų sugebėjimai padės bet kurioje situacijoje, o keistos pažintys reikš viena – įgijote dar vieną bičiulį ar gerbėją.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Viskas eisis kaip sviestu patepta, jei nebūsite užsispyrę ir nereikalausite iš dienos to, ko ji jums neketina duoti. Darbe, užuot sunkiai dirbę, daugiau šypsokitės ir būkite originalūs, antraip suklupsite ties pirmuoju slenksčiu. Laiku prisitaikę prie netikėtai pasikeitusių aplinkybių, sveiki ir gyvi išplauksite į krantą. Deja, ši užduotis jums bus pati sunkiausia.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ar šiandien tingiai mėgausitės pavasariu, ar visais būdais sieksite nepasiekiamo, bet kuriuo atveju, turėsite pilną krepšį gėrybių. Galbūt net savo elgesiu ir viltimis užkrėsite kitus. Tačiau yra viena sąlyga, kurią be didelių pastangų įvykdysite (jei, žinoma, patys to norėsite) – negaiškite laiko nereikšmingoms smulkmenoms.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šios dienos šūkis – „Niekas nieko neturi žinoti apie tikruosius jūsų ketinimus“. Tačiau, slėpdami nuo kitų informaciją, patys kažką svarbaus prarasite. O jei ore tvyrančios nuotaikos trukdys atlikti numatytus darbus, pasilikite savo apmaudą neišsakytą. Rizikuokite į viską pažvelgti kitaip: problemos ne visada sprendžiamos sunkiai dirbant, ypač šiandien.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tokiomis dienomis kaip ši, švelnus žodis gali nuversti kalnus, o jaukus prisilietimas – išpildyti karščiausias svajones. Tačiau jums šios užduotys atrodys neįveikiamos, ypač jei už išlikimą grumsitės vienumoje. O netikėta pažintis gali kai kuriuos asmeninius ar profesinius įvykius pakreipti netikėta linkme.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Neprasmegsite mažų rūpestėlių jūroje, jei į kiekvieną atliekamą veiksmą žvelgsite kūrybiškai. Be to, pakėlę aukščiau galvą nuo to, kas ją slegia, išradingai susidorosite su sveikatos negalavimais ir rasite neįprastų būdų užsidirbti. O radę stulbinamą sprendimą, jokiu būdu nepasikuklinkite papasakoti apie tai kiekvienam sutiktajam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius