Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 11

Trečiadienio horoskopas – kovo 12 d.

Trečiadienio žvaigždžių prognozės specialiai jums...
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ieškosite būdų pradžiuginti save visais įmanomais būdais ir, be abejo, rasite. O kai dėl draugų ar kolegų elgesio ne viskas vyks pagal jūsų norus, tapsite kaprizingais ir nenorinčiais taikstytis su tuo, kad jums rodoma per mažai dėmesio. Saulė švies kaitriau ir negailės jums šilumos, jei šias vaikiškas užgaidas nustumsite į šalį.

 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Visur, kur būsite, jausite šilumos stygių. Nepasisotinsite niekuo: nei gardžiais saldumynais, nei kvapiais gėrimais. Dėl to kaltę versite kolegoms, kurie, užuot pastebėję jus, rūpinsis, jūsų galva, nereikšmingais dalykais. Liaukitės ieškoję, į ką nukreipti nepasitenkinimo strėles. Gal norite pagerinti savo santykius su antrąja puse?

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Išliksite dėmesio centre tik tuo atveju, jei rečiau galvosite apie save, o dažniau apie kitus. Argi sunku rasti žodžių, kurie pamalonintų aplinkinių širdis, paglostytų jų savimeilę ir iškeltų jus kiek aukščiau minios? Na, o jei koks toli išvykęs draugas pagailėtų jums savo laiko, dėmesio ar pinigų, numokite į tai ranka. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būsite įtaigiai viliojami žinančiųjų, kurį mygtuką paspausti, kad ledai jūsų širdyje ištirptų ir plačiai atvertumėte ją arba savo piniginę. Tai gali padaryti tiek žmonės, su kuriais dirbate ar gyvenate, tiek visagalė reklama. Su trenksmu praūžę pro interneto parduotuves, nepakelsite sau nuotaikos. Gal galite užbėgti įvykiams už akių?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Leisite sau visko daug, netgi per daug. Būsite įsitikinę, kad esate verti visko, kas geriausia. Deja, jūsų partneriams gali atrodyti priešingai. Todėl, išvydę kelias į jus nukreiptas kritikos strėles, susimąstysite, kad laikas išeiti iš jus kritikuojančių žmonių gyvenimo. Neskubėkite apsispręsti. Stabtelėję pagalvokite, gal iš tiesų šiandien norite per daug?

 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų galvoje šmėžuos daugybė keistų minčių. Viena jų – visi darbe prieš jus susimokė. Turbūt tai bus jūsų vaizduotės vaisius, kaip ir visa kita, ko šiandien bus prikimšta jūsų galva. Nesivelkite be priežasties į nešvarius žaidimus, kurie vilios, bet neatneš laimės. Pabuvę toliau nuo kasdienio šurmulio, išgirskite tikruosius savo norus.

 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nerasite laiko susitelkti į nuobodžius darbus. Labiau trauks linksmybės ir pramogos. Tai galios ne tik jums. Deja, dienos pasilinksminimus kiek aptemdys nesutarimai tarp kolektyvo narių ar draugų nepritarimo. Nors pastarųjų žodžiais ir pagalba šiandien neverta pasikliauti, statyti sienų draugystei taip pat nėra jokio pagrindo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nepavyks suspindėti darbe, jei nesugebėsite suderinti šeimyninių ir profesinių pareigų. Nė vieni nebus suinteresuoti užleisti savo pozicijų: nei namiškiai, nei kolegos, nei vadovai. Patys irgi prisidėsite prie šios nesusipratimų grandinės, nes manysite, kad esate verti daugiau už kitus. Deja, tai tik subjektyvi jūsų nuomonė.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tik sutikę priešišką žvilgsnį, mesitės tolyn, tiksliau – ten, kur neva jūsų laukia tikri ir nepakartojami ryšiai. Rezultatas bus ne ką geresnis. Vis dėlto turite viską, kad patirtumėte krūvą teigiamų emocijų. Žinoma, tik tuo atveju, jei nesivaikysite idealų. Galimas daiktas, turite viską, ko jums reikia. Tereikia atsimerkti ir plačiai apsidairyti.

 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Norėdami išvengti nuostolių, įsitikinkite, kad neketinate nieko skolintis ar skolinti. Jei kam nors pavyks įtikinti jus, kad, lįsdami į skolas įgysite daugiau nei prarasite, būkite budrūs. O jei, bandydami kam nors įsiteigti, patys atversite kitiems savo piniginę – netrukus pasigailėsite. Trokštamo įvertinimo sulauksite į viską pažvelgę iš kitos pusės.

 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Įsitrauksite į nelygią konkurencinę kovą su partneriais, kai pavydas ir nevaržomas noras būti pripažintiems temdys kilnesnius jausmus. Kuo stipriau rungtyniausite, tuo prasčiau jausitės. Pakeisdami požiūrį į dienos reiškinius ir perleisdami vadžias partneriams, išlaikysite ne vieną sudėtingą egzaminą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Bus tiek daug darbo, kad norėsite, viską metę, pabėgti kuo toliau. Tačiau jus pasiviję įsipareigojimai reikalaus iš jūsų dar daugiau jūsų dėmesio, rūpesčio ir atsidavimo. Galiausiai suprasite, kad desperatiškai bandote pabėgti nuo savęs. Jei iš tiesų rasite alternatyvą nuobodžiai ir slegiančiai veiklai – pirmyn.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius