Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 10

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 10 d.

„Pasistenkite svarbiausius reikalus sutvarkyti iki 14.10 val., kadangi antroji dienos pusė atneš nemažai iliuzijų, nesusikalbėjimų ir baimių. Sunkiausias laikas nusimato nuo 20.20 iki 22.20 val.“, – įspėja astrologė Lana Kutkytė.
Ledai.
Ledai. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien turėsite ne vieną progą įsitikinti, kad daug rankų didelę naštą pakelia. Net jei toji našta jums vieniems nebus sunki, vis dėlto kartu su kitais tuo užsiimti bus kur kas įdomiau. Be to, pasikalbėti apie savo kasdienius iššūkius su vadovybe bus pravartu: jus išklausys ir duos vertingų rekomendacijų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jausdami šalia patikimo žmogaus patį, regis, neprapulsite. Ir jei iki šiol jūsų gyvenimo ritmą trikdė nesutarimai ar kitos santykių problemos, atsigręžkite į savo bendražygius, kad sužinotumėte, kaip visa tai galima pataisyti. Beje, norėdami pasiekti savo atžalų širdis ir mintis, pasitelkite savo žinias ir patirtį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien turėsite mažų džiaugsmų ir mažų rūpestėlių. Į kurią pusę pakryps švytuoklė, priklausys tik nuo jūsų, tačiau atiduoti duoklę savo sveikatai, buičiai ar kasdienėms pareigoms – privalėsite. Tai tegul jūsų neatitraukia nuo būtino pokalbio su šeimos nariais, kurių metu iškils į dienos šviesą dalykai, apie kuriuos paprastai nutylima.

TAIP PAT SKAITYKITE: Plaukų stilistai apie klientus: ko verčiau nedaryti sėdint kėdėje?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien žinosite būdus praskaidrinti kitiems dieną, bet ar tai padarysite – rinktis jums. Ir kokią kainą sumokėsite už šviesesnes kitų žmonių emocijas, žinosite tik jūs. Jei, žinoma, jums to norėsis, nes niekas negalės jūsų priversti ką nors daryti. Jūsų noro reikės ir išgirsti savo partnerius, kurie dabar gali atskleisti intriguojančių tiesų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien šeimos gyvenimo aktualijos nurungs jūsų profesinius polėkius. Kažin ar dėl to suksite galvą, daugiau galvodami apie tokius dalykus, kaip, pavyzdžiui, pirkiniai namams. Tiesa, dar galite atrasti ar sužinoti priežastis, kodėl jums namuose ar darbo vietoje kažko trūksta: nebūkite abejingi ženklams ir kitų žmonių mintims.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien toli nesižvalgysite, nes tas gyvenimas, kuris verda šalia jūsų, ir tos aktualijos, kurios sklando aplinkui, rikiuosis pirmose gretose, užstodamos visas kitas. Ir net aktyviai bendraudami, nebūsite paviršutiniški – noriai ieškosite paslėptos žodžių prasmės. Pasistengę vykusiai savo vaikams norimą mintį išsakysite.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ankstyvi įspėjamieji ženklai, kad santykiuose gali kilti rimtų problemų

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jausitės tuo geriau, kuo geriau būsite vertinami. Ir nors materialus atlygis bus akivaizdus to įrodymas, vien jo neužteks. Galimas daiktas, kad didesnioji jūsų dalis išsiruoš ne uždirbti, o išlaidauti. Beje, įmanoma išspręsti kažkokį šeimos galvosūkį, kuris jau ne pirma diena temdo jūsų privataus gyvenimo padangę.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums reikės sutelkti į save kitų žmonių žvilgsnius ir pakaks pajudinti mažąjį pirštelį, kad tai būtų pasiekta. Noriai laikysite dienos įvykių vairą savo rankose, neleisdami niekam jo perimti. Be to, galimas pašnekesys su draugais, kuris ne tik jums pelnys pagarbą, bet dar leis pranešti norimą žinią kitiems.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien nenoriai atvirausite apie tai, kiek dedate pastangų dėl savo tikslų, kokie jūsų veiklos motyvai ir, galų gale, kokie tie jūsų tikslai. O kai kuriems iš jūsų – tai poilsio ar žaizdų išsilaižymo laikas. Iš net jei tai užims didžiąją dalį jūsų dienos, gavę progą su kai kuo aptarti profesines temas, galiausiai išlošite daugiau.

TAIP PAT SKAITYKITE: 10 komplimentų, kurie paglostys jūsų vyro širdį

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien noriai imsitės visokiausių komandinių užduočių ir nesibaidysite, turėdami imti iniciatyvą į savo rankas. Regis, žinosite ar tikėsite, kad turite daugiau žinių ar patirties už daugelį kitų. O tai, kas jums rūpės, pareikšite tokiu tonu, kad visiems kitiems beliks pritariamai linkčioti galva. Nebus jums lygių ir tuomet, kai kitus ko nors mokysite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jūsų ambicijų ir jūsų pastangų žūtbūt laimėti kažin ar bus įmanoma paslėpti. O ir nereikės, nors kažin ar atvirai apie tai pareikšite. Veikiau atrasite kokį nors nelabai akivaizdų būdą sužinoti tai, kas jums aktualu, pasikalbėti su tais, kurie jums reikalingi, ir sulaukti jų pritarimo ar palaikymo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums netruks pasitikėjimo savimi, savo žiniomis ir noro kaskart išsakyti savo poziciją. Vis dėlto neperlenkite lazdos, bandydami įteigti kitiems tai, ką žinote ir kuo tikite. Būtų kur kas svarbiau sustiprinti savo žinias ar tikėjimą, o gal tai pakoreguoti, iš širdies pasikalbėjus su savo draugais, bendražygiais ar antrąja puse.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius