Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 31

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 31 d.

Padėkokime vasarai – už šilumą, dosnumą, nuotykius, kvapus ir spalvas, už padovanotas atokvėpio minutes, sutiktus žmones, už energiją ir atsinaujinimo jausmą. Vasara, lauksime tavęs sugrįžtant!
Jurginai
Jurginai / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jums vertinga atrodys tik tai, kas jums leidžia save kūrybiškai išreikšti ar suteikia teigiamų įspūdžių. Tiesa, vakare labiau įniksite į pareigas nei saviraišką ar pramogas. Būdami darbštūs ir kruopštūs, būkite dar ir atidūs, neatsisakantys paklausti kitų apie tai, ką derėtų pataisyti ar perdaryti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien rasite priežasčių išsisukti nuo įprastų užduočių, skirdami laiko savo asmeniniams reikalams ar šeimai. Vakare nemažai bruzdesio bus dėl atžalų ar niekaip neįvykdomo kūrybinio projekto. Labai tikėtina, kad reikės ne kartą dar prie šio ar kitų panašių projektų sugrįžti, kaip ir prie temų, kurias privalu aptarti su vaikais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien nepraleisite pro ausis jokios jums aktualios informacijos ir pasinaudosite kiekviena tinkama galimybe ja pasidalinti. Vakare mieliau užsidarysite savo asmeninėje erdvėje. Tiesą sakant, nei šį vakarą, nei vėliau, neignoruokite namiškių siūlymų padiskutuoti apie šeimos aktualijas.

TAIP PAT SKATYKITE: Psichologės R.Motuzienė ir D.Žukauskienė: dėl vyrų prarasto vyriškumo kaltos tik moterys

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien nepralesite progos pasididžiuoti tuo, ką sugebate ar ką turite, vildamiesi gauti pagyrimą ar kokią paskatinimo dovanėlę. Vakare jums bus kaip reta svarbu viską atlikti tiksliai ir nenukrypstant nuo dienotvarkės. Tiek dabar, tiek dar daugybę dienų dažniau pasitikslinkite ir patikinkite prieš pasakydami „taip“.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien pelnytai gausite pagrindinį vaidmenį ir darysite viską, kad jį išlaikytumėte kuo ilgiau. Vakare būkite pasiruošę kruopščiai suskaičiuoti tiek tai, ką uždirbate, tiek tai, ką išleidžiate. Išlaikyti išmintingą santykį bus nepaprasta dabar ir vėliau, o dar sunkiau (tačiau privalu) paprašyti pelnyto atlygio.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien, norėdami išlikti savimi, tyliai atsitrauksite ir, būdami atokiau, atliksite tai, ką geriausiai sugebate. Gal dar šiek tiek pasvajosite apie šį bei tą. Vakare iš savęs ir visų kitų reikalausite tvarkos ir kruopštumo, kritikuodami ar rodydami klaidas. Karštligiškai siekdami tobulumo aplinkoje, tobulinkite ir save tiek šį vakarą, tiek kitomis dienomis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jums reikės žmonių, šalia kurių patirsite džiugių bendros veiklos akimirkų. Vakare mažiau rūpinsitės tuo, ką kiti galvoja apie jus, o rinksitės vienatvę, leidžiančią jums atgauti jėgas ir išsivalyti nuo nereikalingo balasto ar priklausomybių. Beje, ką nors nemalonaus išgirdę, neatmeskite, o ieškokite priežasčių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Salotų priedai, kurie padės sulieknėti

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums bus svarbu, kaip vertinamos jūsų pastangos darbe, o siekdami atkreipti dėmesio į jas, patys pagirkite kitus. Vakare vietoj pagyrimų dažniau išgirsite kritiką ir kitiems už klaidas lengvai nedovanosite. Labai įmanoma, kad jau dabar susidursite su senu draugu, su kuriuo anksčiau kažko neišsiaiškinote.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien niekas neapkaltins jūsų kuklumu ar pesimizmu – būsite dosnūs, optimistiški ir viską žinantys. Vakare nenuleisdami akių nuo savo tikslų, būsite tikslūs, analizuojantys, darbštūs, sugebantys suvaldyti bet kokį chaosą. Tiesa, gavę pasiūlymų iš vadovybės, nuo šios dienos dažniau koreguosite savo planus nei įgyvendinsite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dienos pradžioje kam nors patikėdami savo paslaptį ar išreikšdami pasitikėjimą, taip elgsitės ne šiaip sau. Labai panašu, kad už tai tikėsitės ko nors mainais, tačiau kažin ar kam nors prisipažinsite. Vakare nepraleisite progos kitus pamokyti, nors ir patiems ne pro šalį šį tą išmokti, o dar geriau – pasikartoti turimas žinias.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien su kažkuo konkuruosite ar rungtyniausite, tačiau nelabai panašu, kad jums atiteks aukštesnė nei antroji vieta. Vakare dairysitės į kitus kupini keistų vilčių, tačiau vos gavę progą, tuojau paleisite kritikos strėles. Teisinsitės, kad taip norite patobulinti netobulą pasaulį, ir tam skirsite ne vien šią dieną.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien tik dirbdami ar užsiimdami buities darbais, geriausiai panaudosite savo kūrybinę gyslelę. Vakare, paprašyti pagalbos, suskubkite padėti kitam žmogui, tokiu būdu garantuodami sau turiningą dieną. Tiesa, artimuose ar darbo santykiuose tiek dabar, tiek vėliau galimi nesklandumai, kuriuos privalu išsiaiškinti.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius