Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 21

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 21 d.

„Tai aktyvaus bendravimo, kontaktų atnaujinimo ir susitarimų diena. Jei norite ką nors reikšmingo nuveikti, tuomet pasistenkite rasti tų, kurie gali prisidėti prie jūsų veiklos arba tinkamai patarti. Sėkmė ateis per kitus žmones“, – sako astrologė Lana Kutkytė.
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien judėjimas ir bendravimas bus tai, kas jus ves į priekį. Judrūs, šnekūs, optimistiški ir mokantys sudominti savo kalbomis bet kurį pašnekovą keliausite per dieną. Labai nesigilinsite, ką apie jus galvoja kiti, tačiau tinkamai panaudosite gausią ir dosnią geranoriškų žmonių pagalbą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien neliksite abejingi tam, kaip jus vertina aplinkiniai ir kaip reaguoja į jūsų pasiūlymus, pastangas ar dovanas. Dalindamiesi tikėsitės išgirsti, kokie jie jums dėkingi. O daugybė užduočių, nuo kurių neišsisuksite per dieną, bus smagios, gerinančios santykius su kolegomis ir naudingos jums.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien, kai jūsų žodžiai liesis srauniais upeliais, jūsų greitakalbės tikrai bus neįmanoma sustabdyti. Kalbėsite ne šiaip sau, bet tam, kad kuo išsamiau apie save, savo žygius ar savo atžalas papasakotumėte. Laimei, jūsų žodžiai pasieks reikalingų žmonių ausis, todėl tylėti nėra nei menkiausios priežasties.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 ryto ritualai: sunku priprasti, tačiau nauda – neišmatuojama

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums gali būti sunkiau spėti klausytis visų, kurie zuja aplinkui, kažką pasakoja ir ko nors teiraujasi. Tokiu atveju pasirinksite atokesnes vietas, mažiau bendravimo reikalaujančią veiklą arba, jei tik bus įmanoma, bendrausite vien su artimaisiais. O šie bus gausiausias jūsų teigiamų emocijų šaltinis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums įgyti bičiulių ar bendražygių pasitikėjimą bus vieni niekai. Kad ir kokią vietą komandoje pasirinksite – dalyvio ar lyderio, joje jausitės patogiai, būsite smalsūs ir norintys daug žinoti apie savo komandos narius. Pažinčių, susitikimų ir įdomios informacijos gausa bus jūsų smagios dienos matas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien būsite pasiruošę iš širdies stengtis ir netgi gerokai persistengti dėl savo profesinės sėkmės. Laimei, turėsite gebėjimus ir visą kitą reikalingą pamatą, ant kurio statysite savo pergales ir rikiuosite trofėjus. Regis, ir trokštamas atlygis įkris į rankas, jei nesiliausite aktyviai judėję ir bendravę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kokios vaistažolės saugo nuo miomų ar padeda gerinti virškinimą? Žolininkės patarimai

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jūsų sukauptos žinios, jūsų įsitikinimai, pažiūros ar sukaupta patirtis bus jūsų arkliukas. Be to, būsite stiprūs tomis savybėmis, kurios būdingos būtent jums, kaip antai, teisingumo siekimas, diplomatiškumas ir tolerancija. Jas atvirai demonstruodami, užsitarnausite pagarbos ir pasekėjų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien būsite kiek uždaresni už kitus, tačiau tik dėl to, kad žinosite daugiau už juos ir nenorėsite visų paslapčių paviešinti. Tačiau tai nesustabdys jus nuo bendravimo, o priešingai, skatins jus gilintis į tai, ką galbūt kiti nori nuo jūsų nuslėpti. Be to, galite gauti dovanų ar padėką už gerus praeities darbus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien visiems bus noro pasikalbėti, ir jūs tikrai ne išimtis. Skirtumas tas, kad jums derėtų dažniau klausytis ir tik tuomet reikšti savo nuomonę. Todėl net tuomet, kai vykstančio pokalbio tema jums pažįstama iki skausmo, neužbėkite pašnekovui už akių. Galimas daiktas, iš komandos narių išgirsite tai, ką jums seniai magėjo sužinoti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien, iki ausų įlipę į kasdienę rutiną, ne vien apie darbus galvokite, bet pasiklausykite ir to, ką aplink jus šneka žmonės, ypač jūsų kolegos. O tuomet panaudokite savo veikloje iš kolegų išgirstus faktus. Tai gali jums padėti įvykdyti kokį nors ambicingą jūsų profesinį sumanymą ar net sulaukti vadovybės įvertinimo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien įsivyraus judri, džiugi ir kūrybiška atmosfera, kurioje daug noro pasidalinti tuo, ką žinote, kuo esate išskirtiniai ir tuo, kas sukurta jūsų pastangomis. O norėdami, kad tokia diena nepralėktų šiaip sau, patys irgi nesnauskite. Turite visas sąlygas save išreikšti, kitus sužavėti ir sudominti tuos, kurie jums reikalingi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien susirasite aibę naminių užduočių, manydami, kad be jūsų rankų ir širdies namuose niekas nebus tobula. O tai matydami, ir jūsų šeimos nariai noriai kreipsis į jus su įvairiais prašymais. Tiesa, nesusilaikysite apie tai nepasišnekučiavę, nes tai būdas kai ką intriguojančio išpešti.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius