Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 11

Trečiadienio horoskopas – sausio 11 d.

„Viena gražiausių, energetiškai stipriausių ir kūrybai palankiausių mėnesio dienų. Būtų puiku, jeigu šią dieną skirtumėte ne savanaudiškai veiklai, o nuveiktumėte kažką, kas būtų naudinga ir kitiems žmonėms. Egoizmas šiandien nebus palaikomas“, – tikina astrologė Lana Kutkytė.
Zylė
Zylė / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jums ne kaip pavyks susitaikyti su tuo, kad ne jūs patys valdote situaciją, o kažkokios jums nesuprantamos ir nematomos jėgos. Mokėdami jas pritaikyti, kažkokią nelengvą pergalę pasieksite. Be to, ne pro šalį pasižvalgyti po asmeninį pasaulį, po savo namus ar šeimos gyvenimą, kad atrastumėte, kuo artimuosius sušildyti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien gausite žinių, sutiksite mokytojų ar autoritetų, kuriais neabejosite. Jie įkvėps jūsų komandą žygiams ar net žygdarbiams. Beje, noriai dalyvausite susitikimuose ir pokalbiuose, kurių metu jūsų bendražygiai bus pasiruošę jus išklausyti ir jums padėti, o ir jūs nestokosite jiems dėmesio, supratingumo ir atjautos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums, einantiems savo profesinių ar kitų tikslų link, bus suteiktas reikalingas palaikymas. Be to, bus svarbu pasirūpinti savo gerove ir rasti būdų pasijusti tvirtiems, saugiems ir vertingiems. Regis, tai įmanoma darbe, pasitelkus vaizduotę. O prireikus priimti sprendimą, rinkitės tą, kuris naudingas jums, nes iš to išlos visi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien būsite įtaigūs, kad ir kokią pasaulio kryptį bepasirinktumėte. Pavyks ne tik tinkamai pasirūpinti kitais, bet ir juos įtikinti, įkvėpti, paskatinti, išmokyti, sudominti ar kaip nors nukreipti. Kuo labiau tikėsite savimi ir savo žiniomis, tuo jumis labiau tikės kiti. Tiesa, partnerių įtakos nepaneigsite, kad ir kaip norėsis laurus pasiimti sau.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien išmeskite mintis apie dėmesį jūsų asmenybei, nes pastangos duotų priešingą rezultatą. Užuot siekę palankumo, verčiau skirkite dieną geriems darbams, kuriuos daryti bus malonu. Beje, jūsų energijos resursai didės tuomet, kai suvienysite pajėgas su kitais, o kasdienės problemos spręsis, perdėliojant dienotvarkės prioritetus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandienos prasmę matysite dirbdami komandoje, ypač jei jus vienija bendri tikslai. Tinkamai reaguosite į kitų poreikius ir su malonumu jiems padėsite. Tai matydami ir jie atras, kaip jums praskaidrinti nuotaiką. Vaikų problemos spręsis ar kūrybiniai projektai pajudės tuomet, kai veiksite išvien su partneriais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien savo karjeros tikslus, nuoširdų darbą ir atsidavimą jam sėkmingai derinsite su kūrybiškais sprendimais ir smagia atmosfera darbo vietoje. Bus kam padėti – padėsite, bus ko paprašyti pagalbos – paprašysite. Beje, namuose kažkas jus stumtelės pirmyn, kad galų gale įvykdytumėte pokyčius dėl sveikatos, mitybos ar dienotvarkės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien būsite pasiruošę ir iš tiesų galintys daug nuveikti, ypač jei klausysitės, gilinsitės į tai, ką išgirdote ir mokysitės. Tokiu būdu tapsite daugiau žinantys ir toliau matantys, o dėl to, galintys geriau save išreikšti ar pasirūpinti kitų gera nuotaika. Iš tiesų, jums reikės artimųjų dėmesio ir neatsilaikysite prieš jums rodomus palankumo ženklus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien nemenkas sujudimas galimas jūsų namuose dėl pakitusių materialių sąlygų ar aplinkybių. Skyrę laiko savo asmeninei erdvei, artimiesiems ar dalykams, apie kuriuos garsiai nekalbama, su malonumu tuo pasirūpinsite. Galimas daiktas, jog išpildę savo šeimos nario svajonę, užsitarnausite jo ar jos dėkingumą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien noriai leisitės į bendravimo labirintus, susitikdami, susipažindami ar ko nors išmokdami. Nors bus netikrų pažadų ir ne vien patikimos informacijos, dėl to nenusiminsite, nes atsiras kas jums grąžina pasitikėjimą. Žinosite, kaip naudoti žodžio galią, kad pavyktų pasiekti tuos, kurių paprastai nepavyksta.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jus konkretiems veiksmams motyvuos neakivaizdžios priežastys, turbūt susikaupusios praeityje. Regis, būsite darbštūs ir žinantys, kaip geriausiai pritaikyti savo gebėjimus ar įgūdžius, kad gautumėte iš to naudos. Su savo pareigomis susidorosite lengviau, jei būsite atidūs ir rūpestingi savo kolegoms.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien net labai nesistengdami galite tapti kitų žmonių traukos centru, tinkamai išreikšti save ar tiesiog gerai praleisti laiką, panaudodami jį nesavanaudiškai. Bičiuliai ar komanda bus jūsų katalizatorius, padėsiantis pasiekti ko tik panorėsite. Jei iš jūsų bus tikimasi, jog kažkam skirsite savo laiką, taip ir elgsitės, pamiršę save.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius