Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 18

Trečiadienio horoskopas – sausio 18 d.

Ką žada žvaigždės įpusėjusią savaitę?
Sausainis
Sausainis / 123RF.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien neprieštarausite tuomet, kai reikės išklausyti ir savo partnerius, ir oponentus. Turėsite sąlygas išgirsti ir adaptuoti jų pasiūlytas taisykles. Praradę galimybę įgyti lyderių pozicijas ir priversti užleisti jas kitiems, nieko neprarasite, o įgysite savo partnerių ar bendražygių pasitikėjimą ir palankumą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien būsite susitelkę ne tik į tai, kad kuo geriau darbus atlikti, bet labiau į tai, kad juos atliekant visiems aplinkiniams būtų gera. Atmosfera darbo vietoje ir kolektyve bus vienas svarbiausių jūsų prioritetų, kurį išpildysite tinkamai, būdami draugiški, diplomatiški, teisingi ir ne pernelyg principingi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien ir sau, ir visiems aplinkiniams galite sukurti smagią dieną, parodydami, kokie kūrybiški, žaismingi, džiugūs ir geranoriški esate. Negana to, mokantys išklausyti ir priimti kitų žmonių nuomones. Regis, jūsų mintys ir veiksmai ves jus ten, kur kūrybiški sprendimai, vaikai, pramogos, sporto varžybos ar meilės nuotykiai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien mažiau rūpinsitės darbo rezultatais, o daugiau laiko investuosite į santykius. Siekdami taikos, grožio ir harmonijos savo asmeninėje erdvėje, noriai skirsite laiką gerinti santykiams su savo šeimos nariais. Idealus vakaro pasirinkimas – tai pašlijusius santykius pataisanti ir šeimos narius sujungianti vakarienė.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien noriai bendrausite ir kur nors vyksite vis susitikdami su žmonėmis ir maitindami save ne maistu, o įspūdžiais, žiniomis ir naujienomis. Net jei toli nuo namų ar darbo vietos nenuvyksite, sužinosite išties nemažai. Derėdamiesi ar kreipdamiesi su prašymais į jums reikalingus asmenis, atsižvelkite į adresato poreikius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jūsų noras turėti bus stipresnis už visus poreikius, tačiau jums užduotis neperlipti ribos, už kurios apetitas pernelyg išauga. Jus vilios gražūs daiktai ir jūs mokėsite juos išsirinkti. Atlikdami savo darbą pasitelksite meninius ar diplomatinius gabumus bei geriau nei kitomis dienomis matysite, kas santykiams padeda, o kas trukdo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien pageidausite kitus įtikinti, kad grožis ir geri santykiai visagaliai ir jums ši misija gali beveik pavykti. Tiesa, tam neverta savęs apkrauti, nes ir taip pakaks emocinio krūvio. Visko siekite geru pavyzdžiu ir akinančia šypsena, o kilus konfliktui juos numalšinti jums bus vieni niekai. Jūsų klaus patarimo renkantis ar priimant teisingus sprendimus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Santykiai su žmonėmis šiandien jums primins, jog kažkas tarp jūsų liko iki šiol neišspręsta. Nuo to, kas jus gąsdina verčiau nesislėpti, nes kitąkart problema gali sugrįžti dar padidėjusi, o krizė – pagilėjusi, o tai iš jūsų pareikalautų dar didesnių iššūkių. Galimybės susitaikyti ar priimti tai, kas jums atrodė nepriimtina, taps puikia dovana.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien taikdario misiją atliksite tarp savo kolegų, bendraminčių ar draugų. Jei kažkas eisis ne pagal planą, ieškosite tokių sprendimų komandoje, kurie padeda viską išspręsti gražiai. Ir tik tuomet, kai kartu pasieksite bendro tikslo, pagelbėsite kai kam iš bendražygių ar visai grupei, diena įgaus prasmę.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Geriems šios dienos darbams jums reikės patikimo žmogaus, kurį šįkart nesunku bus išsirinkti. Galimas daiktas, kad to asmens dėka įvykdysite kažkokį iki šiol nerealizuotą planą. Jei taip nutiks, kad darbo aplinkoje bus pernelyg daug trikdžių, susijusių su santykiais, rinkitės ne rezultatą, o žmogiškus ryšius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien gali pasitaikyti puiki proga užmegzti naujus ryšius ar pataisyti stringančius su užsienyje gyvenančiais žmonėmis ar bendramoksliais. Iš tiesų, dairydamiesi kuo toliau ir žvelgdami kuo objektyviau, pamatysite išties nemažai. Norėdami kitus išmokyti ar padaryti įtaką, tikėkite savo turima patirtimi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums gali susidaryti tinkamos aplinkybės atsisakyti dalykų, kurie jums trukdo judėti pirmyn ir atrasti daugiau sąlyčio taškų su tais, kuriuos laikote savo partneriais. Pasitikėjimas bus būdas gauti iš kitų asmenų tai, kas paprastai nepatenka jums į rankas. Pametę kelrodžius, nusišypsokite ir paprašykite pagalbos.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius