Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 25

Trečiadienio horoskopas – sausio 25 d.

„Sėkmingiausi bus tie, kurie turi savyje disciplinos, kantrybės, rimtumo, atsakingumo bei profesionalumo. Venkite tų darbų, kurių neišmanote, kadangi šiandien tai būtų greitai pastebėta“, – sako astrologė Lana Kutkytė.
Sunkiausia yra laukti...
Sunkiausia yra laukti... / 123RF.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien turėsite noro dirbti ir siekti to, ką numatėte. Tačiau pernelyg neįsibėgėkite, nes jėgos senka, entuziazmo mąžta, o savo laiką geriausiai įprasminti sekasi tiems, kurie tobulina tai, kas jau pradėta, ir bando surišti galus, užuot ieškoję naujų galimybių. Vakare svajonėms pavyks atrasti tinkamą formą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jums svarbu būti nuosekliems, susitelkusiems į tikslą ir nenukrypti nuo nustatyto dienos darbų grafiko. Be to, ne mažiau svarbu žiūrėti kuo plačiau, o ne tik tai, kas painiojasi jums po kojomis. Būkite atidūs, nes jūsų akiratis plėsis dėl konkrečių dalykų, o dienos gale pataikausite draugams.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien neliksite vieni, nebent patys pasirinktumėte vienatvę. Atsižvelgę į tuos, kurie jums noriai ties pagalbos ranką, pasikalbėkite su jais ir kartu paieškokite bendro sprendimo. Vakare kelsite sau daugybę sunkiai suvokiamų siekių, kurių dalis gali išsipildyti, ypač tuo atveju, jei kažkas tuo susidomėtų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lektorė Inga Jablonskė: „Visi giliai širdyje žinome, ko mums reikia iki laimės“

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien ne vien savo valios, nuoseklumo ir pastangų dėka, bet ir padedant kitiems asmenims viską atliksite išties nepriekaištingai. Tiesa, tai įmanoma, jei reikalavimus sau ir kitiems kelsite ne per aukštai. Bet kuriuo atveju, užuot patys dominavę, padėkite atsiskleisti kitiems. Vakare pakilsite virš kasdienybės.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien rasite pasitenkinimą visame kame, iš ko susideda jūsų kasdienybė. Ypač rūpinsitės tvarka ir tinkamai įvykdomais reikalavimais. Regis, bus paprasta būti nuosekliems ir susitelkusiems į kiekvieną savo atliekamą užduotį. Vakare pasitikėdami kitu žmogumi, jausite jo poreikius bei suprasite kitą žmogų iš pusės žodžio.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien patirsite visą gamą teigiamų jausmų, jei užsiimsite tuo, kas jus džiugina.. Beje, net kūrybiškai save išreikšdami, turėsite vadovautis griežtai nustatytomis taisyklėmis. Nors vakare būsite rimti ir susitelkę, tačiau įsileisite į savo širdį mažumėlę romantikos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien patogiau jausitės ten, kur jūsų nestebės daugybė smalsių akių, pavyzdžiui, namuose ar kitoje jaukioje ir jums saugioje aplinkoje. O radę tokią vietą, rinksitės dalykus, kurie leidžia jums jaustis tvirtai ir matyti savo pastangų rezultatus. Vakare puoselėsite svajones apie jaukesnę buitį ir ieškosite būdų geriau jaustis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien derybose, diskusijose, mokydamiesi ar paprasčiausiai bendraudami būsite tvirti kaip uola. Šioje rimtoje aplinkoje sutiksite įdomių žmonių, išgirsite vertingų naujienų ir įgysite jums reikalingos patirties. Vakare bus paprasčiau nei kitomis dienomis užmegzti ryšį su savo atžalomis ir rasti kūrybinių sprendimų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jums rūpės atlikti šį tą dėl savo materialinio ar dvasinio saugumo. Kai kuriuos sudomins rimti pirkiniai, o kai kuriuos – papildomi ir patikimi uždarbio būdai. Tokią dieną laikydamiesi taisyklių daugiau laimėsite nei joms nusižengdami. Vakarop jausite, kuo galite pamaloninti namiškius, kad šie pasijustų pakylėti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien turbūt neatsiras asmenų, kurie išdrįs jums atvirai prieštarauti. Ir tai puiki diena, norintiems atsidurti dėmesio centre ar sužinoti, kuo galite būti reikšmingi. Taigi, nieko nelaukdami užsiimkite tuo nedelsiant. Vakare būsite tobuli pašnekovai, mokantys patraukti kitus ir sužavėti juos savo pasakojimais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien rasti sprendimus nebus lengva, jei nepasitikėsite savo šeštuoju balsu ir, užuot pasirinkę vienatvę, ieškosite patvirtinimo aplinkoje. Pasitenkinimo jums suteiks tylūs darbai, kurių metu stengiatės dėl kitų, o ne dėl savęs. Vakare išnaudosite pasitaikiusią progą ką nors besąlygiškai atlikti ar atrasti savo talentus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien būsite nepriekaištingi grupės žaidėjai, gerai išmanantys komandines taisykles, jų griežtai besilaikantys ir net kitus to išmokantys. Vakare pasitikėdami savo nuojauta tikrai nei kiek nesuklysite. Regis, tokiu būdu paskatinsite savo komandos narius ar bičiulius patikėti ne tik tuo, ką galima pamatyti akimis.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginatė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius