-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 01 07

Trečiadienio horoskopas – sausio 8 d.

Sužinokite, ar žvaigždės jums pranašauja sėkmingą dieną.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jums praverstų patylėti, užuot kalbėjus tai, kas nutupia ant liežuvio. Jei vis dėlto prabilsite ir išsakysite savo pageidavimus, jūsų žodžiai negailestingai gali atsimušti į šaltą priešiškų argumentų sieną. O ir jausmams vietos po saule bus mažoka, nebent jums patiks juos išlieti naudojantis nuobodžiomis rekomendacijomis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nebus svarbesnio dalyko už jūsų tikslus ir siekius, kuriuos norėsite tučtuojau įgyvendinti. Tik jums vieniems jie atrodys nepakartojami. Likusieji manys, kad daugiau svajojate nei darote, o jūs visomis žinomomis priemonėmis sieksite patvirtinimo ir užtarimo. Gal vis dėlto prisiminkite posakį, kad „kuklumas puošia žmogų“?

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tikėsitės pagalbos iš kolegų ar draugų, tačiau vargu ar nuoširdus bendradarbiavimas jums praskaidrins šį sausio trečiadienį. Būkite atviri ir nuoširdūs visiems, net ir tiems, kurie yra nusiteikę prieš jus. Pasistenkite, kad ginčai dėl to, kas nusipelnė daugiau dėmesio ir didesnio įvertinimo, neatneš laimės.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali būti, kad nuo ryto lydės jausmas, jog išlipote tarsi ne ta koja iš lovos. Tiesa tai ar ne, neieškokite atsakymo. Verčiau pagalvokite, kaip suderinti antrosios pusės poreikius su profesinėmis jūsų ambicijomis.  Kažin ar padės bandymai atsisakyti kai kurių savo poreikių. Atsakymas, tikriausiai, kaip dažnai būna, slepiasi kažkur ties aukso viduriu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

„Daugiau kalbų ir mažiau darbų!“ – toks bus jūsų šios dienos šūkis. Nors giliai širdyje žinosite, kad viskas turėtų būti priešingai. Produktyviam darbui trukdys kalbos apie tai, kas, kaip ir kada privalo būti padaryta, o visa tai lydės emocijos, atklydusios ne laiku ir ne vietoje. Nedžiugins, kad būsite priversti užsiimti ne savo reikalais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Sieksite užmegzti ryšius su jums svarbiais žmonėmis, tačiau ne viskas eisis kaip sviestu patepta. Dalis jūsų pateiktos informacijos praslys pro ausis arba bus klaidingai interpretuota. Kai suprasite, kad su savo pašnekovais kalbatės skirtingomis kalbomis, nepulkite į paniką. Šiek tiek kantrybės ir atidumo užglaistys visus nelygumus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Labiausiai jūsų savijautą ir gerus santykius gadins skuba ir nenoras išgirsti tuos, kuriuos būtina išgirsti. Jei staiga nuspręsite, kad neturite ko prarasti ir dėl to galite elgtis taip, kaip norite, pagalvokite dar kartelį. Skubotos išvados ir neapgalvoti veiksmai, kuriuos dažniausiai veiks praeities patirtys, taps nuožmiausiais jūsų priešais. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki ausų įklimpsite į kasdienius rūpesčius ir jausite, kaip jie neša jus tai pirmyn, tai atgal. Nesidairykite į šalis, nes visiškai prarasite nuovoką, kur link ketinate eiti. Prisiminkite, kad sveikata yra didžiausias turtas ir šiandien turite ja pasirūpinti. Tam gali padėti paprasčiausios priemonės ir sugebėjimas ramiai reaguoti į įvairiausias šios dienos situacijas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Sieksite kuo giedresnių emocijų, bet kai kurie ženklai paskatins suprasti, kad gerai jaustis ir plačiai šypsotis galėsite tik įveikę painų kliūčių ruožą. Jis nebus sudėtingas, nes dažniausiai žinosite, kaip atlikti vienas ar kitas užduotis. O pasijutę taip, lyg staiga atsidūrėte kryžkelėje, pamirškite išdidumą ir paklauskite kelio.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nors visiems atrodys, kad lengvai pasieksite tai, ko trokštate, tai nereiškia, kad visa širdimi džiaugsitės rezultatu. Iš tiesų kiekviena net menka pergalė pareikalaus iš jūsų daug energijos. Taip nutiks dėl jūsų viduje įsirangiusio nenuoramos kritiko, kuris visus ir viską kritikuos, bet padės jums pasiekti kuo geresnio rezultato. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nors vienas didžiausių šios dienos norų bus užsidaryti tarp keturių sienų, neskubėkite ieškoti priežasčių, kaip to pasiekti. Iš tiesų šiandien savo žiniomis ir pažintimis galėsite sužavėti kitus ar dėl ko nors juos įtikinti. Jūsų pastangos nenueis veltui, jei neskubėsite patikėti greitais rezultatais ir nebandysite iššokti aukščiau galvos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dabar jaučiatės tiek stiprūs, kiek galite laikyti rankose. Tačiau išlaikyti tai, ką įgijote, nebus lengva: viskas, kas šią dieną įgyta, gali greitai ir lengvai išbyrėti pro pirštus.  Čia daug įtakos turės jūsų draugai ar kolegos, pateikdami ilgą reikalavimų sąrašą, kurio visų punktų negalėsite įvykdyti. Pakeiskite požiūrį į problemą ir, jei galite, neišlaidaukite. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius