Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 18

Trečiadienio horoskopas - vasario 19 d.

Ko turėtume vengti, o kokiems likimo parengtiems įvykiams galime pasiruošti iš anksto? Skaitykite dienos prognozes.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien sėkmingiau vaikščiosite kitų žmonių pramintais takeliais, užuot ieškoję savų. Nors kažin ar jums bus lengva tuo patikėti ir atitinkamai elgtis. Akivaizdu bus ir tai, jog ne visi bendri jūsų sumanymai su draugais išvys dienos šviesą. Negavę progos per dieną pagriežti pirmuoju smuiku, vakare noriai leisitės į klampias diskusijas su antrąja puse.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Per dieną sutiksite ne vieną ženklą ar akivaizdų patvirtinimą, kad privalote darbuotis iš paskutiniųjų. Deja, dalį dienos daugiau perdarysite negu darysite tai, kas trauktų jus pirmyn. Nesikrimskite, jei nepavyks pajudinti iš vietos sunkaus darbų mechanizmo ar priversti jį judėti jūsų norima kryptimi. Išmetę iš galvos niūrias mintis, apsaugosite savo kūną ir sielą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią dieną visos jūsų pastangos bus nukreiptos į aktyvų bendravimą. Tiesa, ryte susitaikykite su būtinybe dalyvauti jus nedžiuginančiuose pokalbiuose. Niekam nerūpės, kad ši tema, jūsų galva, seniai išsemta. Vakarop kalbėti ir diskutuoti bus kiek lengviau, o temos – džiugesnės. Ar pokalbių rezultatai tokie pat džiaugsmingi – spręsti jums.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šį rytą jūsų ketinimus stipriai apribos vaikai ar kiti nuo jūsų priklausantys žmonės. Nuo to pabėgti neturėsite kur, o viską spręsti privalėsite čia ir dabar. Be to, koją kiš namų rūpesčiai, gundydami jus atsiraukti ir palaukti veiksmui palankesnio momento. Tačiau poreikis bendradarbiauti bus stipresnis už visas kitas pačias stipriausias pagundas. Žinoma, nepersistenkite.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savo niūriomis mintimis ar prisiminimais santykiuose su partneriais galite prisivirti sau nemažai košės, kurios srėbti visiškai nenorėsite. Jums pasiseks, jei kam nors bus ūpas su jumis pasidalyti nemalonia našta. Vakarėjant niūrios mintys sklaidysis, o jūs būsite nepralenkiami tada, kai reikės kažką įtikinti.  

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dienai prasidėjus jums dirbti trukdys jau ne kartą girdėtos naujienos ar pokalbiai, kuriuose dalyvauti neturėsite nei noro, nei laiko, nei kantrybės. Vėliau į viską, kas erzina ar blaško, numosite ranka ir su kolegomis leisitės į anksčiau sumanytų projektų įgyvendinimą. Tai galimybė atskleisti savo talentus arba daugiau uždirbti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kuo daugiau nuo šio trečiadienio ryto norėsite atlikti, tuo lėtesnis bus tempas. Jausitės taip, lyg judėtumėte ne pirmyn, o atgal. Priežastys gali būti įvairios, tačiau pagrindinės slepiasi jūsų viduje ar laukia paliktos namuose. O kai pavyks pajudėti - nesutiksite sau lygių. Žavėsite aplinkinius ir erudicija, ir energija, ir gyvenimo džiaugsmu. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Vyresni šeimos nariai iš jūsų reikalaus daugiau nei jūs galite duoti, arba, priešingai, trukdys jums įgyvendinti asmeninius ketinimus. Jei jums pavyks suderinti jų norus su savo planais ir poreikiais, išliksite harmonijoje ne tik su pasauliu, bet ir su savimi. Vakare tik neafišuodami savęs, rasite būdų, leidžiančių pasiekti finišą ir išvengti aštrių kampų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nuo ryto sieksite tvarkos ir harmonijos kiekviename žingsnyje, bet ne visada rasite. Geriems norams trukdys įvairiausios, nuo jūsų pastangų mažai priklausančios priežastys. Todėl ir pateisinti klaidas nebus kaip. Daugiau žodžių gims pavakarę. Ypač tada, kai rasite priežasčių ir galimybių išreikšti save grupės veikloje.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Rytiniai jūsų pastangų vaisiai nesutaps su pastangomis, kurias įdėsite. O jūsų bendražygiai jums bus didžiausias stabdis kelyje link trokštamo rezultato. Tik dienai einant vakarop, pavyks aplinkiniams įrodyti, kad galite daugiau. Deja, būtinybė verstis per galvą ar be gailesčio sau lieti prakaitą bus viena pagrindinių sėkmės sąlygų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nors šiandien atsibudę suprasite, kad norite daugiau nei pasaulis bus pasiruošęs jums duoti, nenusiminkite. Ir juo labiau nekonfliktuokite su vyresniaisiais ar vadovybe. Įteikite sau, kad jie geriau žino, ko reikia. Visa tai tik dėl šventos ramybės, kad ir vėl nepakliūtumėte į senas pinkles, trukdančias jūsų asmenybei lengvai save išreikšti ir plačiai įkvėpti gaivaus oro. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Užsisklendę savyje nenorėsite įsileisti į savo pasaulį net tų, kurie geranoriškai nusiteikę jūsų atžvilgiu. Dėl to neklysite. Klupsite tik tada, kai rinksitės vienatvę vietoj bendradarbiavimo. Ieškokite aukso vidurio, derindami savo vidinius poreikius su žmonių, kurie jums brangūs ir reikalingi, poreikiais. Rezultatas džiugins visus, jei laiku nuraminsite vidines ir išorines audras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius