Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Uogienių virimo metas

Agrastų ir kivių uogienė
Shutterstock nuotr. / Agrastų ir kivių uogienė
Šaltinis: 15min
0
A A

Virti uogienes iš kelių rūšių uogų – ne tik praktiška (lengviau surinkti didesnį kiekį uogų), bet ir įdomu.

Daugiau 15min Gyvenimas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Vieną kartą daugiau įdedi vienų, kitąkart – kitų, tai ir uogienės skonis išeina vis kitoks. Jei jau ryžotės tam sugaišti bent kelias valandas, patartume uogienės virti mažiau, bet tokios ypatingos, kuri prilygtų tikriems konditerijos šedevrams. Beje, toks skanumynais gali tapti puikia dovana, tik reikia stiklainiuką dailiai įpakuoti. Siūlome išbandyti:

Ypatingasis mėlynių džemas
Fotolia nuotr./Ypatingasis mėlynių džemas
Fotolia nuotr./Ypatingasis mėlynių džemas
Vasaros asorti
Fotolia nuotr./Vasaros asorti
Fotolia nuotr./Vasaros asorti

Vyšnių uogienė su medumi ir riešutais

Fotolia nuotr./Vyanių uogienė su medumi ir rieautais
Fotolia nuotr./Vyšnių uogienė su medumi ir riešutais
Slyvų džemas be cukraus
Shutterstock nuotr./Slyvų džemas be cukraus
Shutterstock nuotr./Slyvų džemas be cukraus
Aviečių ir gervuogių uogienė
Fotolia nuotr./Aviečių ir gervuogių uogienė
Fotolia nuotr./Aviečių ir gervuogių uogienė
Mėlynių marmeladas
Fotolia nuotr./Mėlynių marmeladas
Fotolia nuotr./Mėlynių marmeladas
Vyšnių uogienė su raudonaisiais serbentais ir avietėmis
Fotolia nuotr./Vyanių uogienė su raudonaisiais serbentais ir avietėmis
Fotolia nuotr./Vyšnių uogienė su raudonaisiais serbentais ir avietėmis
Agrastų ir kivių uogienė
Shutterstock nuotr./Agrastų ir kivių uogienė
Shutterstock nuotr./Agrastų ir kivių uogienė
Marinuoti agrastai
Shutterstock nuotr./Marinuoti agrastai
Shutterstock nuotr./Marinuoti agrastai
   

Kaip netradiciškai pagardinti uogienes galite pasiskaityti čia.

Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Sužinokite daugiau
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką