Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 14

Horoskopas vasario 14 dienai

Vasario 14 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kad ir kaip nepatiks dalykai, kuriuos šiandien išgirsite, neskubėkite atsikirsti ar nukirsti: būtina ieškoti kompromisų. Neskubėkite niekam siūlyti savo paslaugų, bendradarbiavimo. Būkite atidesni atliekamų darbų kokybei.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Spręskite finansines problemas – šiandien gali kilti naujų sumanymų, galite rasti netikėtą ir veiksmingą išeitį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Sudėtinga diena: negeras laikas svarbioms išvadoms, nepriimkite ilgalaikių sprendimų, venkite įsipareigoti. Daug dėmesio nekreipkite nei į geras, nei į blogas naujienas ar pasiūlymus. Tinka tvarkyti skubius reikalus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Intymus metas, netinkamas dalykinei veiklai, bet geras gilintis į asmenines, šeimos problemas. Įvertinkite savo bendravimo ratą – gal verta jį sumažinti? Netinkamas laikas rimtiems finansiniams sprendimams, nepalankūs pokalbiai su vadovu dėl karjeros perspektyvų. Pasirūpinkite sveikata.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nors Fortūna šiuo metu jums maloninga, labai nerizikuokite, nieko nedarykite prieš jėgą, nesiimkite to, ko nesinori, – intuicija jums neleis suklysti. Pasistenkite užsitikrinti gerus santykius su vadovybe, kitaip jau antrą savaitės pusę galite nukentėti nuo vadovo nemalonės. Tai palanki proga ir taurinti santykius su mylimu asmeniu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali tekti rinktis tarp naujų perspektyvų darbe ir ramybės šeimoje. Nauji veiklos pasiūlymai bus naudingi, bet šeima gali tam nepritarti. Šiuo metu nereikia erzinti artimųjų dėl savo darbų – kitą mėnesį šeima jus lengviau supras ir palaikys.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Naudingas laikas, tačiau rizikuoti nevertėtų, ypač jei dėl to teks pažeisti įstatymą. Galite sužinoti partnerių paslapčių ar dalyką, kurį nuo jūsų slėpė vaikai, mylimas žmogus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Stenkitės atidžiau elgtis, labiau taupyti pinigus. Derėtų labiau pasaugoti darbo vietą. Koreguokite santykius su vadovybe, šeimos nariais ir venkite pažeidinėti įstatymus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Neskubėkite pasinaudoti jums siūloma pagalba – venkite papulti į kieno nors priklausomybę. Vis dėlto pasistenkite sutvarkyti kuo daugiau reikalų – rytoj kliūčių padaugės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nušvitimo metas: akimirksniu viskas tampa aišku. Tai neblogas laikas veiklai – padarykite tai, kam seniai nesiryžote, tiesa, nepamirškite visko tikrinti ir būkite atidesni vidiniam balsui. Nedarykite nieko, ko nesinori, nepasiduokite įkalbinėjimas ar šantažui.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Netikėtai galite suprasti svarbių dalykų, gali paaiškėti, ką draugai ar artimi žmonės slėpė. Galite būti priversti atsisakyti seniai puoselėto sumanymo, ypač jei tai susiję su kelione ar gyvenamosios vietos, darbovietės keitimu. Vis dėlto geriau dabar nieko nekeisti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galimi nežymūs nesklandumai, dėl kurių nereikėtų jaudintis. Tiesa, šiandien nedera niekur skubėti, priimti sprendimų automatiškai. Viską gerai apgalvokite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius