Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 10

Gyvenimas su augintiniu: kaip rūpintis jo sveikata ir laisvalaikiu?

Į namus atvykus naujam augintiniui, kiekvienas šeimininkas susiduria su įvairiais klausimais ir iššūkiais – kaip užtikrinti puikią gyvūno sveikatą ir nuotaiką, kuo užimti augintinį palikus jį vieną namuose ar kaip tinkamai išdresiruoti. Kaip tam padėti gali programėlės ir išmanieji įrenginiai, pasakoja „Bitės Profai“.
Gyvenimas su augintiniu: kaip rūpintis jo sveikata ir laisvalaikiu?
Gyvenimas su augintiniu: kaip rūpintis jo sveikata ir laisvalaikiu? / BITĖ nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame susipažinti lengviau:

  • Kad rūpintis augintinio sveikata ir sekti informaciją būtų lengviau, tokios programėlės kaip „myPet – Pets Manager“ ir „iKibble“ padės užtikrinti gerą gyvūno savijautą;
  • Siekiant užtikrinti tinkamą gyvūno elgesį, svarbu tinkama dresūra, o čia padėti gali programėlės „GoodPup“ ir „Dog Training & Clicker by Dogo“;
  • Jei jūsų augintinis dažnai lieka vienas namuose, stebėti jį likusį namuose galite išmaniųjų „Arlo“ kamerų pagalba, o palaikyti gerą nuotaiką gali padėti specialiai gyvūnams sukurtas „Spotify“ grojaraštis.

Daugiau apie išmaniuosius sprendimus augintinio sveikatos priežiūrai ir laisvalaikiui sužinokite „Bitės Profkaste“:

VIDEO: Gyvenimas su augintiniu: kaip rūpintis jo sveikata ir laisvalaikiu?

„Bet koks augintinis reikalauja nemažai šeimininkų dėmesio – būtina tinkamai rūpintis ir sekti jų sveikatą, užtikrinti gerą savijautą ir aktyvų laisvalaikį, pasirūpinti dresiravimu. Kad tai daryti taptų lengviau, kiekvienas gali pasitelkti išmaniuosius sprendimus, kurie padės užtikrinti emocinį pasitenkinimą ir fizinį aktyvumą tiek gyvūnui, tiek jo šeimininkui. Pavyzdžiui, jei augintinį dažnai paliekate vieną namuose, ką jis veikia ir su juo pabendrauti bei nuraminti galite išmaniųjų kamerų pagalba. Jei jūsų augintinis linkęs vis pabėgti, būsite ramesni uždėję jam „SmartTag“ ieškiklį “, sako „Bitės Profas“ Mantvydas.

Norint, kad naujieji šeimos nariai išliktų sveiki, aktyvūs bei laimingi, būtina tinkamai jais pasirūpinti. Padėti gali ir išmanieji sprendimai, su kuriais jus supažindins „Bitės Profai“.

Jei dar tik domitės naujojo augintinio įsigijimu ir ieškote sau tinkamiausios veislės, „Bitės Profas“ Mantvydas su nuomones formuotoja Beatriče Paškevičiūte „Profkasto“ metu patarė, kokios išmaniosios programėlės gali padėti išsirinkti lengviau.

Daugiau apie tai, kaip išmaniosios technologijos gali padėti rūpintis savo augintinais, galite sužinoti iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius