Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 04

Išvykstate ir nėra kam palikti augintinio? Įkurta platforma, kur rasite jam auklę

Kiekvienas augintinį turintis žmogus žino, kaip atsakingai reikia viską suplanuoti, jei norima kur nors išvykti ilgesniam laikui. Negalint kartu pasiimti gyvūno, tenka ieškoti, kur jį būtų galima palikti, o neretai pagalbos kreipiamasi į draugus ar giminaičius. Tačiau ką daryti, jei niekas negali padėti? Jelena Liaudinienė siūlo išeitį – moteris įkūrė platformą, kurioje užpildžius anketą, jūsų gyvūnui bus rasta auklė, visiškai pasirūpinsianti jūsų augintiniu.
Jelena Liaudinienė
Jelena Liaudinienė / Asmeninio albumo nuotr.

Įkūrė platformą rasti auklę augintiniui

Iki pandemijos Jelena daug keliaudavo, o turėdama augintinę Marleną, kaskart galvodavo, kam galėtų ją laikinai palikti. Vis prašant draugų ar giminaičių paslaugos, moteriai viduje pamažu ėmė priekaištingai kirbėti sąžinė, kuri ir padėjo subrandinti idėją apie auklės paslaugas gyvūnams.

„Pagalvojau, kad būtų smagu įkurti savotišką uberį šeimininkams ir jų augintiniams. Principas panašus – norėdamas užsisakyti paslaugą, užeini į platformą, nurodai, nuo kada iki kada reikia, ir priimi pasiūlyto žmogaus galimybę apgyvendinti gyvūną“, – aiškina J.Liaudinienė.

Asmeninio albumo nuotr./Jelena Liaudinienė įkūrė platformą rasti augintiniui auklę
Asmeninio albumo nuotr./Jelena Liaudinienė įkūrė platformą rasti augintiniui auklę

Nors Jelena darbuojasi grožio srityje ir įkurta platforma „Petsy“ nėra pagrindinė jos veikla, kaip pati sako, tai yra širdžiai mielas užsiėmimas. Prieš kelerius metus šunį turinti moteris galėjo dar artimiau prisiliesti prie augintinių pasaulio – kartu su sūnumi ji savanoriavo vienoje prieglaudoje.

„Pirmuosius metus Marlena praleido dresūroje – man atrodo, ji reikalinga kiekvienam šuniui. Tai man suteikė daug įkvėpimo, kaip bendrauti su augintiniais. Be to, supratau, kad gyvūnai nebūna pikti – jų tiesiog toks charakteris, kaip ir žmogaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius