Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 03

Ką šunys atskleidžia apie savo šeimininką?

Geriausius savo draugus augintinius dažniausiai renkamės ne tik dėl mados – atsižvelgiame į gyvenimo būdą, pomėgius ir daugybę kitų niuansų. O bėgant metams, su jais galime net supanašėti... Pasmalsaukime, ką apie savo šeimininkus atskleidžia kai kurių veislių šunys?
Džeko Raselo terjero jauniklis
Džeko Raselo terjero jauniklis / Fotolia nuotr.

► Džeko Raselo terjeras. Tokius šunis į kompaniją paprastai renkasi šiuolaikiški, modernūs, aktyvų gyvenimo būdą mėgstantys žmonės, kurie nestokoja polėkio ir kūrybingumo.

► Pudelis. Tokius šunelius dažniausiai renkasi praktiški, paprasti ir draugiški žmonės. Tiesa, kartais gal pernelyg emocingi ir sentimentalūs, linkę dramatizuoti.

Fotolia nuotr. / Pudelis
Fotolia nuotr. / Pudelis

► Jorkšyro terjeras. Šių šunelių šeimininkai dievina aplinkinių dėmesį, labai rūpinasi savo išvaizda ir trokšta atrodyti stilingai, jaučia potraukį madingiems, prabangiems daiktams. 

Fotolia nuotr. / Jorkšyro terjeras
Fotolia nuotr. / Jorkšyro terjeras

► Auksinis retriveris. Šie žmonės visada pasiruošę padėti, mėgsta bendrauti su aplinkiniais. Linksmi ir ištikimi draugams, šeimai. Paprastai būna aktyvaus gyvenimo mėgėjai.

Auksaspalvis retriveris
Shutterstock nuotr. / Auksaspalvis retriveris

► Afganų kurtas. Tokius šunis renkasi dvasingi, įžvalgūs, intuityvūs, nuoširdūs žmonės. Nėra pamišę dėl savo įvaizdžio, bet mėgsta atrodyti ir gyventi skoningoje, estetiškoje aplinkoje.

Fotolia nuotr. / Afganų kurtas
Fotolia nuotr. / Afganų kurtas

► Taksas. Šių šunelių savininkai dažnai būna mieli ir nenuspėjami keistuoliai. Mėgsta bendrauti su žmonėmis, kurie panašūs į juos, o santykiuose labiausiai vertina atvirumą.

Fotolia nuotr. / Taksas
Fotolia nuotr. / Taksas

► Vokiečių aviganis. Tvarkingi, griežti, laikosi taisyklių ir ypač vertina discipliną, racionalumą. Sąžiningi ir tiesūs – visada sako tai, ką galvoja.

Fotolia nuotr. / Vokiečių aviganis
Fotolia nuotr. / Vokiečių aviganis

► Biglis.  Šiuos judrius šunis neretai renkasi mielo ir draugiško būdo žmonės. Jie  liberalūs ir tolerantiški, priima kitokias nuomones, požiūrį į gyvenimą. Dėl to paprastai nestokoja draugų. Mėgsta smagias kompanijas, diskusijas, kalbą gali rasti kone su kiekvienu.

Fotolia nuotr. / Biglis
Fotolia nuotr. / Biglis

► Bokseris. Šių šunų savininkai neretai tvirti ir pasitikintys savimi. Visada žino ko siekia ir nesileidžia palenkiami kitų. Kovoja už savo nuomonę, mintis, įsitikinimus ir niekuomet nepasiduoda. Labai stengiasi dėl šeimos ir draugų – dėl jų padarytų bet ką.  

Fotolia nuotr. / Bokseris
Fotolia nuotr. / Bokseris

► Buldogas. Tokius keturkojus draugus dažniausiai renkasi ramūs ir atsipalaidavę žmonės, į gyvenimą žvelgiantys filosofiškai. O problemas jie sprendžia dar paprasčiau – tiesiog palieka gyvenimo tėkmei.

Fotolia nuotr. / Buldogas
Fotolia nuotr. / Buldogas

► Ši Cu. Tokius šunis dievina visuomeniškos, veiklios, manieringos, mėgstančios būti pastebėtos ir įvertintos asmenybės. Bene didžiausia šių žmonių silpnybė – pernelyg jautriai reaguoja į kitų žmonių pastabas, sunkiai priima kritiką.  

Fotolia nuotr. / Ši Cu
Fotolia nuotr. / Ši Cu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius