Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 25

Kanados gyventojas mėgaujasi vienos iš nepaprasčiausių augintinių draugija

60 metų kanadietis Markas Dumas, ko gero, yra vienintelis žmogus pasaulyje, kuris gali be baimės ne tik liesti baltąją lokę, bet ir vartytis su ja ant žolės.
Baltoji lokė Agee ir jos šeimininkas Markas
Baltoji lokė Agee ir jos šeimininkas Markas / Kadras iš „YouTube“

Žemiau pateikiamame vaizdo įraše, pastaruoju metu sudominusiame daugybę svetainės „YouTube“ lankytojų, galima matyti, kad Abotsforde, Britų Kolumbijoje, gyvenantis lokės savininkas netgi eina kartu su savo milžiniška augintine paplaukioti baseine. Panašu, kad lokei vardu Agee tai irgi labai patinka.

Marko su žmona Dawn auginama maždaug 380 kg plėšrūnė dažnai filmuojasi įvairiose didelio biudžeto televizijos reklamose. Ji net nusifilmavo filme „Aliaska“ (Alaska) 1995 metais, kai buvo vos kelių savaičių amžiaus.

Tarp Marko ir Agee per daugelį metų užsimezgė išties neįprastai artimas ryšys. Jiedu eina imtynių ant žolės, bučiuoja vienas kitą, kartu žaidžia ir glaustosi. Atsistojusi ant galinių letenų Agee siekia 2,10 metro ūgį. Kartais ji taip atsistoja Markui už nugaros ir švelniai apsikabina jį priekinėmis letenomis.

Agee Marko ir Dawn namuose atsirado būdama vos šešių savaičių. Kurį laiką ji net gyveno jų name. Geriausias Agee draugas tuomet buvo kitas šeimos augintinis – šuo. Mažąją Agee tada dar kaip kūdikį kurį laiką teko maitinti iš buteliuko.

VIDEO: The Only Man In The World Who Can Swim With A Polar Bear: Grizzly Man

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius