Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 18

Katino kleptomano nusikaltimai užfiksuoti vaizdo kamera (video)

Katinas kleptomanas iš Kalifornijos tapo televizijos kanalo „Animal Planet“ laidos apie kates herojumi. Kanalo korespondentas susidomėjo katinu, vardu Dusty, kai sužinojo, kad per pastaruosius kelerius metus gyvūnas pavogė per 600 įvairių San Mateo miesto gyventojų daiktų, praneša „Metro“.
Katinas Dusty neša grobį namo.
Katinas Dusty neša grobį namo. / Kadras iš televizijos kanalo „Animal Planet“ laidos

Į San Mateo atvykęs laidos „Must Love Cats“ vedėjas nusprendė detaliai išsiaiškinti Dusty vykdomus „nusikaltimus“ ir sumontavo prie jo šeimininkų namo naktį filmuoti galinčią vaizdo kamerą (katinas svetimus daiktus mėgsta kniaukti tamsiu paros metu), norėdamas surinkti įrodymus apie gyvūno vagystes. Paaiškėjo, kad per vieną naktį Dusty gali partempti į namus ne vieną svetimą daiktą.

Katiną domina absoliučiai viskas: jis vagia kojines, apatinius, drabužius, pirštines, rankšluosčius, avalynę, maudymosi kostiumėlius, kempines, žaislus ir daugybę kitokių daiktų. Dusty rekordas – 11 pavogtų daiktų per naktį. Kai katino šeimininkei buvo parodytas naktinis vaizdo įrašas su Dusty, ji labai nustebo dėl augintinio vikrumo ir šaltakraujiškumo. „Kaip įdomu! Žaviuosi juo!“ – iš nuostabos šūktelėjo moteris.

Siužetą su Dusty naktiniais žygiais „Animal Planet“ pademonstravo prieš kelias dienas.

VIDEO: The Klepto Kitty | Must Love Cats

2010 metų vasarą Didžiosios Britanijos spauda taip pat aprašė vietinio katino kleptomano istoriją. Paaiškėjo, kad Portsvude gyvenantis katinas Oscaras vogdavo svetimus daiktus ir nešdavo juos savo šeimininkams. Manoma, kad gyvūnas tempdavo namo svetimus daiktus, norėdamas atsidėkoti  žmonėms, ištraukusiems jį iš gyvūnų prieglaudos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius