Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 22

Kiekviena didžiausio pasaulyje pitbulio atžala verta daugiau kaip 100 tūkst. eurų

Didžiausias pasaulyje, 78,6 kilogramo sveriantis, pitbulis Hulkas prižiūri savo šuniukus. Spėjama, kad obuoliai nuo obels toli nenuriedės ir užaugę šunyčiai pasieks panašų svorį kaip ir jų tėtis.
Hulkas ir jo šuniukai
Hulkas ir jo šuniukai / „Twitter“ nuotr.
Temos: 2 Pitbulis Šuo

Kaip skelbia portalas telegraph.co.uk, didžiausio pasaulyje pitbulio palikuoniai ruošiami būti elitiniais apsauginiais šunimis. Kiekvienas iš tokių šunų gali būti vertas mažiausiai 100 tūkst. svarų (beveik 112 tūkst. eurų).

Tokios sumos šeimininkas gali tikėtis, jei keturkojai pabaigs specialią Marlono Grennano mokyklą ir taps elitiniais apsaugos šunimis.

Kobe yra vienas iš aštuonių Hulko atžalų. „Mano reputacija paremta tuo, kaip aš veisiu ir treniruoju šunis. Ieškau kito Hulko, ateities žvaigždės. Ir šis šuo, manau, ateityje ja bus“, – kalbėjo M.Grennanas.

Hulkas, anot jo, kol kas žinomiausias jo šuo.

„Kobe yra nuostabus šuo, jo tėvas – Hulkas. Jis turi daug energijos, puikią pusiausvyrą“, – apie Hulko atžalą kalbėjo vyras. Kobe jau dabar šį tą moka – gali užpulti ir paleisti, išgirdęs šeimininko komandą.

M.Grennano verslas „Dark Nynasty K9s“ ugdo šunis žvaigždėms ir milijardieriams, taip pat teisėsaugai visame pasaulyje.

„Man Kobe absoliučiai neįkainojamas, neturiu ketinimų parduoti jį. Aš visiškai noriu jį padaryti superžvaigžde, kuria jis, aš žinau, gali būti“, – tęsė M.Grennanas.

Tačiau, jeigu jis apsigalvotų ir rytoj jį parduotų? „Aš jau kelis kartus gavau pasiūlymą jį parduoti už 40 tūkst. svarų ir tuomet jis dar buvo nemokytas. Kai Kobe bus visiškai ištreniruotas šuo, aš lengvai galėčiau už jį gauti 100 tūkst. svarų“, – tvirtino jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius