Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 11 10

Naujo gyvūnų centro „Pet City“ šunų madų pristatyme – daugiau fotografų nei J.Statkevičiaus šou

Lapkričio 10-ą dieną prekybos centre „Domus Pro“ atidarytas naujas gyvūnų priežiūros centras „Pet City“. Atidarymo ceremonija buvo ypač originali – vietoj tradicinės juostelės iš dešrelių pagamintą virvę perkando rotveileris Bo. Vėliau susirinkusieji galėjo stebėti šunų rudens ir žiemos striukių bei megztukų kolekcijos pristatymą. Miniatiūrinį podiumą gulte apgulė fotografai ir operatoriai – nuskambėjo replikų, jog šis atidarymas dėmesio susilaukė daugiau, nei lapkričio 9-ąją vykęs Juozo Statkevičiaus naujos kolekcijos pristatymas.
Naminių gyvūnų madų pristatymo akimirka
Naminių gyvūnų madų pristatymo akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Gyvūnai Šuo

„Pet City“ siekė sukoncentruoti visas keturkojams skirtas paslaugas ir prekes į vieną vietą. Šiuo metu čia veikia gausybę maisto, gultų, aksesuarų ir aprangos prekių gyvūnams turinti parduotuvė, netrukus duris atvers ir moderni veterinarijos klinika, gyvūnų viešbutis bei treniruočių centras.

Čia šeima, važiuojanti kur nors pramogauti savaitgalį, gali palikti keturkojį ir po kelių valandų jį pasiimti patikrintą veterinaro, išmaudytą, apkirptą bei sušukuotą.

„Perkirpo“ džiovintų dešrelių juostą

„Pet City“ atidarymą vedė iliuzionistas Mantas Wizzard. Iš skrybėlės ištraukęs virtinę džiovintų dešrelių, vieną jos galą jis įdavė „Pet City“ marketingo vadovui Viliui Dovydauskui, kitą – generaliniam viso „Pet City“ parduotuvių tinklo vadovui Hendrick Tibar.

Bo „atidarymo juostelę“ įveikė greičiau, nei aštriausios žirklės. Vėliau rotveileris pademosntravo, kad yra vertas skanėstų – klusniai sekė kiekvieną savo šeimininko judesį, apsimetė negyvu, sėdėjo nejudėdamas ir tarnavo.

Renginio vedėjas nusistebėjo, jog šis šuo greičiausiai jau yra baigęs ne tik šunų dresūros mokyklą, bet ir universitetą.

Vėliau susirinkusiems didelių ir mažų veislių šunys pristatė spalvingas striukes ir lietpalčius, skirtus šaltajam sezonui.

Ant podiumo debiutavo Vilmos Javtokienės kalytė

Podiumu žengė ir Vilmos Javtokienės špicų veislės kalytė Perla. Krepšininko žmona į renginį atvyko su vaikais.

„Perlą auginame jau ketveri metai. Bet iš tikrųjų mes jos nerengiame, todėl jai tai – pirmas kartas (kai dėvėjo paltuką, – red. past.). Jai tikrai nebūna šaltas, nes turi storą kailį. Įprastai ji loja ant kitų šunų, tačiau šįkart, panašu, kad jai čia patinka. Manekenė!, – iš kalytės debiuto ant podiumo kvatojo V. Javtokienė. – Labai džiaugiuosi, kad atsirado gyvūnų centras, kur viskas vienoje vietoje ir toks didelis pasirinkimas. Ir dar yra kirpykla, veterinarijos klinika - linkiu didžiausios sėkmės jiems!“

Nurimus šurmuliui po madų šou renginio svečiams Vilius Dovydauskas priminė, kad meilės, ir ne tiek madingo šilto megztuko, kiek šiltų šeimininko rankų kasdien ilgisi šimtai keturkojų.

Vaikams primins, kad gyvūnas – ne žaislas

„Pet City“ aktyviai bendradarbiauja su kačių prieglauda „Vyšnių sodas“ bei gyvūnų prieglauda „SOS gyvūnai“. Naujame treniruočių centre apie atsakomybę, kuri įgyjama kartu su nauju draugu, bus mokomi ir vaikai.

„Treniruočių centre vykdysime edukacinę veiklą vaikams ir jų tėvams. Esame socialiai atsakingas verslas, todėl šioje erdvėje vaikams paaiškinsime, kad gyvūnas yra ne žaislas, juo reikės rūpintis kaip savo sese ar broliu. Treniruočių centras skirtas vaikams, kurie nori įsigyti gyvūną arba ką tik jį įsigijo. Gyvūnų juk turime daug – ypač prieglaudose. Trūksta atsakingo požiūrio į juos“, – pasakojo „Pet City“ Lietuvoje atstovas Vilius Dovydauskas.

Pašnekovo teigimu, greičiausiai netrukus duris atvers dar vienas „Pet City“ centras Vilniuje, kurio didesnė dalis jau bus skirta augintinių dresūrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius