Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 20

Neįtikėtina istorija: labradorė sukorė per 80 kilometrų, kad grįžtų atgal į savo senuosius namus

Šio mėnesio pradžioje Kanzaso valstijoje (JAV) dingusi labradorė netikėtai atsidūrė už daugiau kaip 80 km nuo savo dabartinių namų – šuo nusprendė pats vienas sugrįžti į senuosius savo šeimininko namus, rašo BBC.
Labradorė Cleo
Labradorė Cleo / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Labradoras Šuo

Cleo – ketverių metų labradoro kalytė, apie kurios dingimą šeimininkai savo feisbuko paskyrose pranešė liepos 12 dieną. Po keleto dienų šuo pasirodė ant slenksčio prie namų, kuriuose ji su savo šeimininkais gyveno dar prieš porą metų.

Naujasis namo šeimininkas Coltonas Michaelis vietinei žiniasklaidai pasakojo su savo žmona čia gyventi atsikraustęs prieš dvejus metus. Pamatę prie savo namų slenksčio išdygusį labradorą iš pradžių jie labai pasimetė, o ir šunelis sunkiai juos prisileido artyn.

„Na, reikia ją suprasti, ji rado pagaliau kelią į savo senuosius namus, o čia – kažkokie nepažįstami žmonės. Bet kas juk išsigąstų“, – televizijai KMBC pasakojo C.Michaelis.

VIDEO: Labradorė sukorė per 80 kilometrų, kad grįžtų atgal į savo senuosius namus

Galiausiai vyrui pavyko įgyti šuns pasitikėjimą, tad jis labradorę nuvežė pas veterinarą, kad šis nuskenuotų jo „mikročipą“. Taip galiausiai ir pavyko išsiaiškinti, kas tikrieji šuns šeimininkai.

C.Michaelis pasakoja, kad, pamačiusi labradoro šeimininkės vardą, jo žmona iškart jį atpažino – tai buvo ankstesnė namo, kuriame jie dabar gyvena, savininkė.

Kalbėdamas su CNN C.Michaelis pasakojo, kad Cleo šeimininkė Drew „buvo be žado“, kai jai buvo pranešta, jog jos šuo pats atėjo į ankstesnius jos namus.

„Tai yra pati keisčiausia ir neįtikėtina istorija. Džiaugiuosi, kad viskas laimingai baigėsi, šis šuo man ir mūsų šeimai yra viskas“, – pasakojo moteris.

Nuo durų iki durų Cleo iš viso nuėjo 80,4 km iš dabartinių savo namų Kanzase iki senųjų namų Misūryje.

„Šuo veikiausiai perėjo ne vieną itin intensyvaus eismo kelią, taip pat kirto upę – tai buvo išties mįslinga kelionė. Na, bet dabar, kai jau žinome, kam ji priklauso, jei vėl išdygs prie mūsų slenksčio, bent jau žinosime, kam skambinti“, – šypsosi C.Michaelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius