2019 11 29

„PetCity“ atvėrė duris internete: nemokamas pristatymas, dovanos ir daugiau nei 3 tūkst. prekių

Vis daugiau gyvūnų mylėtojų prekes savo augintiniams įsigyja internetu – toks apsipirkimo būdas padeda sutaupyti laiko, o neretai ir pinigų. Kad apsipirkimai internetu tampa vis dažnesniu įpročiu, patvirtina ir visai neseniai veiklą internete pradėjusi gyvūnams skirtų prekių ir paslaugų centras „PetCity“.
Kalėdos ateina ir augintiniams
Kalėdos ateina ir augintiniams / Shutterstock nuotr.

Pasak įmonės marketingo specialistės Viltės Kunevičiūtės, tokio sprendimo ištikimi klientai laukė jau seniai, galiausiai atėjo laikas prekes perkelti ir į elektroninę erdvę.

„Turime tris „PetCity“ augintinių centrus Vilniuje ir jau netrukus dar du centrai atsidarys Panevėžyje ir Klaipėdoje. Kol buvome įsikūrę tik Vilniuje, kasdien sulaukdavome klientų iš kitų miestų žinučių su klausimais, kada mūsų prekes galės įsigyti ir internetu, taigi pagaliau galime džiaugtis, kad visos mūsų siūlomos prekės tapo prieinamos internetu – jas gali įsigyti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje gyvenantys lietuviai“, – 15min sakė V.Kunevičiūtė.

 Beeztees nuotr./Guolis šuniui
Beeztees nuotr./Guolis šuniui

Šiuo metu elektroninėje parduotuvėje galima rasti itin platų, maždaug 3000 pačių įvairiausių prekių augintiniams asortimentą, kuris kasdien yra pildomas įvairiomis naujienomis ir netrukus turėtų padvigubėti bei prilygti didžiausio PetCity DomusPro XL centro Vilniuje asortimento dydžiui, kuris šiuo metu siekia net 7000 prekių.

Pasak V. Kunevičiūtės, elektroninės parduotuvės atidarymas buvo ilgai planuotas ir lauktas. Paruošiamieji darbai prasidėjo dar pavasarį – pirmiausia buvo testuojami klientams patogūs apsipirkimo metodai, analizuojamas informacijos pateikimo efektyvumas, papildomų galimybių pritaikymas, darbuotojų apmokymas Nuoseklus darbas davė rezultatų – prieš kelias dienas startavusi skaitmeninė platforma jau spėjo sulaukti puikių vertinimų.

Hurtta nuotr./Guolis šuniui
Hurtta nuotr./Guolis šuniui

„Vis daugiau gyvūnų mylėtojų ir šeimininkų ieško kokybiškų bei ilgaamžių prekių savo augintiniams, todėl kruopščiai atrinkome elektroninės parduotuvės asortimentą: siūlome ne tik visame pasaulyje populiarius, tačiau ir itin kokybiškus, išskirtinius prekių ženklus iš Skandinavijos šalių, Nyderlandų, Vokietijos, Amerikos“. Pagaliau visame pasaulyje pripažintos gyvūnų prekės tapo lengvai prieinamos ir Lietuvoje gyvenantiems gyvūnų mylėtojams bei specialistams“ , – pasakojo pašnekovė.

Jos teigimu, kokybiška produkcija – vienas didžiausių „PetCity“ prioritetų, todėl įmonė gali didžiuotis savo klientams galinti pasiūlyti tokių prekių ženklų kaip „Rukka“ ir „Hurtta“ asortimentą, siūlantį aprangą, avalynę ir aksesuarus augintiniams. „Visame pasaulyje gyvūnų mylėtojai vertina šiuos prekių ženklus dėl jų funkcionalumo, patvarumo, aukštos kokybės, komforto ir nepriekaištingo stiliaus“, – tikino V.Kunevičiūtė.

Hurtta nuotr./Apsiaustai šunims
Hurtta nuotr./Apsiaustai šunims

„PetCity“ klientai elektroninėje parduotuvėje gali rasti ir tokius super premium klasės maistu ir skanėstais prekiaujančius prekinius ženklus kaip „Hill‘s“, „Applaws“, „Leader“, „Acana“, „Aatu, Edgard Cooper“, „Fish4Dogs“ ir „Fish4Cats“, „Carnilove“, „Barking Heads ar Meowing Heads“, „Pro Plan“ ir kt.

Visas aktyviam laisvalaikiui bei kelionėms skirtas prekes – nuo specialių automobilinių sėdynių ar saugos diržų keturkojui, iki vežimėlių, transportavimo dėžių, kopimui į kalnus skirtos aprangos, gelbėjimosi liemenių ar net augintiniui skirtų miegmaišių – ras aktyviai su augintiniu laiką leidžiantys šeimininkai. Čia taip pat gausu gyvūnų dresūros ir sporto profesionalams skirtų prekių – dresūros drabužių, specialių treniravimo priemonių pasirinkimas – žiedų, tunelių, tempimo žaislų ar treniruočių svarelių.

 Beeztees nuotr./Guolis katei
Beeztees nuotr./Guolis katei

Specialių poreikių turinčių augintinių šeimininkai elektroninėje parduotuvėje ras ortopedinių guolių, alergiškiems gyvūnams skirto maisto ir skanėstų, lėto valgymo ar inovatyvių automatinių dubenėlių bei priemonių nuo streso ir nerimo – specialių liemenių ir maisto papildų. Priežiūros specialistai-kirpėjai – galės įsigyti profesionalių kirpimo, trimingavimo, šukavimo ir maudymo priemonių.

Ne tik funkcionalų, bet ir stilingų namų interjerą kuriantys šeimininkai turėtų pasidžiaugti unikalia „Beeztees Design By Lotte“ produktų linija – asortimente yra jaukiam namų interjerui skirtų prekių, tokių kaip minkšti pledai, nuotraukų rėmeliai, maisto indai, kurie puikiai dera prie tos pačios linijos gyvūnų prekių – kačių draskyklių, guolių, dubenėlių ar žaislų“, – komentavo V.Kunevičiūtė.

 Beeztees nuotr./Draskyklė katei
Beeztees nuotr./Draskyklė katei

Elektroninės parduotuvės atidarymo proga „PetCity“ visiems klientams turi ir išskirtinių pasiūlymų: perkantiems už daugiau nei 15 eurų, dovanoja nemokamą pristatymą. Tuo tarpu žiemos šalčiams ruošiančius augintinius jau džiugina nuolaidomis megztiniams bei dovanomis perkantiems „Hurtta Expedition Parka“ striukes – visi jas perkantys klientai dovanų gauna bėgiojimui skirtą „Hurtta“ pavadėlį. „PetCity“ elektroninė parduotuvė taip pat jau džiugina ir specialiais pasiūlymais augintinių maistui, skanėstams, kraikui, žaislams, šventinėms dovanoms ar aksesuarams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius