Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 20

Šuo darbe?

Kaip skelbia „Der Tagesspiegel“, Vokietijos parlamentarai siekia, kad jiems į darbą būtų leidžiama atsivesti šunis.
Šuo darbe?
Šuo – darbe? / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Gyvūnai

Pagal galiojančias vidaus taisykles, dabar į parlamento rūmus įleidžiami tik šunys vedliai. Tačiau grupės parlamentarų teigimu, „bolonei irgi turėtų būtų leidžiama bundestage posėdžiauti su savo šeimininke“, mat „šuo spinduliuoja pozityvią energiją“. Šunų vedimosi į darbą iniciatoriai tikina, kad į posėdžių sales jie, aišku, augintinių nesives – šunys lauks parlamentarų priimamuosiuose.

 

Iniciatyvos priešininkai teigia: „Tokia meilė gyvūnams jau priėjo absurdo ribą. Kai kuriems kolegoms turbūt svarbiau ne žmonės, o gyvūnai. Pradėsime vestis šunis, paskui posėdžių salėje išvysime narvelius su jūrų kiaulytėmis, o katės išdidžiai vaikštinės po bundestagą. Reikia pagalvoti apie šimtus deputatų ir rūmų darbuotojų: galbūt kai kurie jų bijo gyvūnų ar yra jiems alergiški. Be to, vargu ar gerai jausis šunys, dienų dienas leidžiantys šeimininkų kabinetuose.“

 

Na, o Vokietijos gyvūnų teisių gynėjai birželio 27-ąją rengia akciją: „Kolega šuo: apsiuostymo diena“. Tą dieną šunų savininkai raginami augtinius vestis į darbą. Renginio tikslas – parodyti pozityvią šunų įtaką darbo atmosferai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius