Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 28

Veterinaro atvykimas į namus kauniečiams nuo šiol nieko nekainuos

„Ar yra galimybė atvažiuoti veterinarijos gydytojui po darbo valandų? O gal jis gali atvykti žmonėms patogiu laiku į jų namus gyvūnui pasijutus blogai arba tiesiog atlikti privalomąją gyvūno vakcinaciją?“, – tokių klausimų, „RuminaVet“ direktoriaus Pauliaus Morkūno teigimu, dažnai sulaukia veterinarijos klinikos darbuotojai. Atsižvelgiant į esamą poreikį, Kaune veikianti „RuminaVet“ pradėjo teikti naują paslaugą – pagalbą augintiniui jo šeimininko namuose.
Kačiukas. 123RF.com nuotr.
Kačiukas. 123RF.com nuotr.
Temos: 1 Gyvūnai

„Labai dažnai pasitaikanti problema, jog žmonės (dėl pačių įvairiausių priežasčių) neturi galimybės patys nuvežti savo augintinio į veterinarijos kliniką, todėl nusprendėme padėti tiek augintiniams, tiek jų šeimininkams, ir už veterinarijos gydytojo iškvietimą neimti jokio mokesčio“, - apie naujos paslaugos būtinybę pasakojo P.Morkūnas.

Fotolia nuotr./Šuo pas veterinarą
Fotolia nuotr./Šuo pas veterinarą

Atvykus „RuminaVet“ veterinarijos gydytojui, gyvūnui bus suteikta pagalba namuose. Kylant  išsamesnių tyrimų poreikiui ar norint patikslinti gyvūno ligos diagnozę, veterinarijos gydytojas  gyvūną nusiveš į veterinarijos klinikos patalpas, kurioje, šiuo metu, yra įrengta moderni veterinarijos technika, galinti skubiai ir kokybiškai nustatyti sveikatos sutrikimus.

„Veterinarijos klinika atlieka kraujo morfologinius bei biocheminius tyrimus, echoskopinę vidaus organų analizę, taip pat atlieka gyvūnų endoskopinius ir bronchoskopinius tyrimus, todėl gydytojas, įtaręs, kad jūsų gyvūnui reikalingi papildomi tyrimai, jį nusiveš į kliniką nuodugniam ištyrimui ir vėliau parveš Jums į namus patogiu laiku“, - teigia veterinarijos „RuminaVet“ direktorius.

Ši paslauga bus nemokamai teikiama visiems Kauno miesto gyventojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius