Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

5 grožio prietaisai, kurie padės susikurti SPA namuose

Atėjus žiemai ir šalant orams ilgimės šviesos, vis mažiau malonu išeiti į lauką, labiau norisi likti namuose su šiltos arbatos puodeliu. Tačiau į viską galima pažvelgi kūrybiškai ir kai nelepina saulė lauke, galime susikurti daugiau pramogų ir malonumų savame būste. Viena iš idėjų – SPA diena namuose.
5 grožio prietaisai, kurie padės susikurti SPA namuose
5 grožio prietaisai, kurie padės susikurti SPA namuose / Unsplash nuotr.

„Topo centro“ grožio prekių ekspertai rekomenduoja net keletą specialių prietaisų, kurie leis šaltais ir tamsiais žiemos vakarais sušilti, atsipalaiduoti ir tiesiog skirti laiko sau, kurio mums kartais taip pritrūksta.

Pradėkite procedūras nuo veido

Geros emocijos ir atsipalaidavimas pirmiausia atsispindi jūsų veide. Pasijausti geriau ir bent trumpam pamiršti visus gyvenimo rūpesčius gali padėti specialus veido valymo šepetėlis/masažuoklis, pavyzdžiui toks kaip „Homedics FAC-600-EU“ ar „Medisana FB 885“. Šių įrenginių naudotojai pastebi, kad jie ypatingai pagerina odos būklę – ne tik stangrina ir efektyviai stimuliuoja veido raumenis, bet ir išvalo poras.

Dar vienas puikus prietaisas yra veido sauna „Medisana FSS“ – skirta kosmetinėms procedūroms. Šis prietaisas atveria poras, valo odą, maloni šiluma atpalaiduoja raumenis, paruošia odą giliam valymui ir drėkinimui, tad po šio prietaiso panaudojimo, kosmetinių priemonių veikliosios medžiagos prasiskverbs giliau ir geriau paveiks odą.

Po ilgos darbo dienos pasimėgaukite masažais

Pastaruoju metu ypač daug žmonių dirba sėdimą darbą ir dėl to dažnai susiduria su įvairiomis nugaros problemomis bei skausmu įvairiose kūno srityse. Tai yra ypač aktualus klausimas žiemą, kuomet judame daug mažiau nei šiltaisiais metų laikais. Ne kiekvienas gali sau leisti nuolat vykti pas profesionalus, kurie padėtų tvarkyti nugaros laikyseną ir atliktų masažus, todėl „Topo centro“ specialistai rekomenduoja vakarais namuose prisėsti į vieną iš masažinių kėdžių, tokių kaip „Medisana MC 830“. Žvarbus žiemos vakaras, karšto gėrimo puodelis, geras kino filmas ir jūs, patogiai įsitaisęs į masažinę kėdę. – argi ne tobulas vakaras?

O galbūt vakarais labiau mėgstate prigulti? Tokiu atveju jums tiks kiek neįprastas ir lietuvių namuose retai randamas, tačiau labai gerai kūną atpalaiduojantis ir masažuojantis čiužinys „Medisana MM 825“. Šis čiužinys pagal 2 intensyvumo lygius masažuoja apatinę ir viršutinę nugaros zonas, apatinę, viršutinę kojų zonas, o papildoma šildymo funkcija leidžia pajusti visišką komfortą. Užmigti masažo metu yra ypatingai maloni patirtis, kuria su šiuo įrenginiu galėtumėte mėgautis kasdien.

Masažinė vonelė ne tik suteiks lengvumo kojoms, bet ir atpalaiduos visą kūną

Dirbate fizinį darbą, užsiimate sportu arba tiesiog daug vaikštote ir dėl to pavargstate? Masažinės vonelės palepins jūsų pavargusias pėdas ir leis jums greitai atsigauti net ir po sunkiausios dienos. Šio tipo įrenginiai žiemą džiugina labiau nei įprastai, kadangi grįžus iš lauko pamirkyti šaltas kojas šiltoje vonelėje yra išskirtinis malonumas. Galite paversti šią procedūrą aromaterapijos seansu įberdami šaukštą epsom druskos ir panaudodami vos kelis lašus levandų eterinio aliejaus. Tai leis pasinerti į visiškos ramybės būseną.

Ieškantiems nebrangaus, bet patikimo varianto, „Topo centras“ rekomenduoja rinktis „Medisana FS 881“ vonelę su neslidžiu paviršiumi ir automatinio vandens pašildymo funkcija, o norintys kiek aukštesnės klasės įrenginio gali rinktis „Homedics 3 in 1 Action Foot Spa“ įrenginį su specialiais purkštukais ir masažuokliais. Juos, žinoma, galima išimti, o purkštukų galingumą nustatyti. Taip pat įrenginyje galima rasti ir pemzą, leidžiančią lengvai pašalinti negyvos odos sluoksnį. Tad jeigu masažinė vonelė jums reikalinga kiek daugiau nei tiesiog atsipalaidavimui, tai yra puikus variantas!

Jūsų vizitinė kortelė – tvarkingi nagai

Namuose ypač efektyviai galite pasirūpinti tvarkinga rankų ir kojų nagų išvaizda. Nuostabių rezultatų pasiekti gali padėti specialūs nagų ir kojų priežiūros prietaisai, kurie neabejotinai leis patirti tobulos savęs priežiūros malonumą. Panašiai kaip ir su masažais, kaskart vykti pas manikiūro ir pedikiūro specialistus pinigų ir laiko turi ne kiekvienas. Todėl „Topo centro“ grožio prekių ekspertai rekomenduoja tokį prietaisą kaip „Beurer MP 62“, turintį net 10 aukštos kokybės priedų ir įvairius reguliuojamus nustatymus, leidžiančius pasiekti geriausių rezultatų. Na, o norintys investuoti kaip įmanoma mažiau, nepasigailės pasirinkę net ir visai nebrangų „Medisana MP 810“ manikiūro ir pedikiūro rinkinį su daugiafunkciniais priedais ir integruotu LED apšvietimu.

Prietaisas, kuris padės atsikratyti „ apelsino žievelės“ efekto

Jei šaltuoju periodu mažiau judate, tikriausiai užsistovi limfa, kas gali lemti ir nelygumų šlaunų srityje susidarymą. Viena veiksmingiausių priemonių nuo celiulito yra masažas, kuris gali sumažinti „apelsino žievelės“ efektą.

Namuose ypač patogu naudoti Beurer CM50 anticeliulitinį masažuoklį, kuris suteikia galimybę mėgautis cirkuliaciją gerinančiu masažu. Galingas variklis garantuoja stiprų minkomąjį masažą. Sudėtiniai judesiai masažuoja poodinius audinius, skatina cirkuliaciją ir limfos judėjimą. Minkomoji funkcija imituoja profesionalaus masažuotojo rankų judesius.

Kad niekas nesutrukdytų atsipalaidavimo plano, geriausia SPA ritualams laiką numatyti iš anksto. Pasirūpinkite tinkama aplinka, maloniais kvapais, įsijunkite ramią muziką, ir pasinerkite į nuostabią savo susikurto namų SPA atmosferą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius