Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 pagrindinės Angelinos Jolie grožio paslaptys, padedančios jai puikiai atrodyti

Viena gražiausių pasaulio moterų tituluojama Holivudo aktorė Angelina Jolie aplinkinius žavi ne tik savo išvaizda, stiliumi, bet ir spinduliuojama elegancija. Savo, kaip aktorės, talentą ji seniai įrodė, pasauliui pademonstravo ir didelę širdį – užsiimdama humanitarine veikla, augindama ne tik savo biologinius vaikus. Tad kas 42-ejų aktorei, turinčiai daug veiklų ir gausią šeimą, padeda atrodyti stulbinamai?
Angelina Jolie
Angelina Jolie / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Būtina gerai rūpintis savo oda

Holivudo aktorei A.Jolie odos grožis yra vienas prioritetų, rašo portalas Stylecraze.com. Jos nuomone, žmogus atrodo natūraliai gražus, kai jo / jos oda yra sveika ir švytinti. Ji vengia agresyvių muilų ir neprausia jais veido. Priemonė, be kurios nežengia nė žingsnio iš namų, yra apsauginis kremas, kurio SPF – kuo didesnis. Kūno odos drėkinimas – dar viena procedūra, kuriai skiria laiko kiekvieną dieną.

„Scanpix“/PA nuotr./Angelina Jolie
„Scanpix“/PA nuotr./Angelina Jolie

Įvaizdis „jokio makiažo“

Išskyrus didįjį ekraną ir prašmatnius renginius, kuriuose norisi atrodyti įspūdingai, Angelina beveik nesidažo. Ji nemėgsta makiažu apkrauti veido, todėl paprastai renkasi natūralų įvaizdį.

Lūpos ar akys? Būtina pusiausvyra

Moterys dažnai pačios pakenkia savo išvaizdai, pavyzdžiui, per ryškiai pasidažydamos. Sena taisyklė, kad būtina išskirti viena – ryškinti lūpas arba akis. A.Jolie yra dūminio akių makiažo gerbėja, todėl lūpas dažnai dažo neutralesnių spalvų lūpdažiu. Arba pasirenka kitą variantą – natūralų įvaizdį, vos paryškina akis ir raudonu lūpdažiu pasidažo lūpas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie
AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie

Mėgstamiausi produktai

Holivudo aktorė yra prisiekusi „Cle de peau beaute“ maskuoklio gerbėja. Būtent jis odai suteikia švytėjimo. Ji niekada nepamiršta pasitepti šia priemone veido, kai šį nubučiuoja saulė.

Priemonė, be kurios A.Jolie nežengia nė žingsnio iš namų, yra apsauginis kremas, kurio SPF – kuo didesnis.

Dar vienas produktas veidui maskuoti, kurį visada turi su savimi, tai – „Laura Mercier secret camouflage“. A.Jolie savo simpatijas reiškia ir skystam makiažo pagrindui – „Hourglass veil fluid makeup“.

Laikas sportui

Ji ne tik skiria laiko sportui, bet noriai užsiima juo kasdien. Lanko kikbokso, jogos treniruotes ir atlieka specialius pratimus. Kikboksas jai suteikia atsparumo ir lankstumo, joga padeda atsikratyti streso, tvirtina kūną. Aktorės asmeninis fitneso treneris Gunnaras Petersonas sudarė specialią programą, į kurią įtraukė pratimų, padedančių išlaikyti puikų kūną.

Subalansuota mityba

Visi žinome, kad puiki išvaizda nėra tik makiažas. Toli gražu. Tai ir dvasinė savijauta, ir sportas, ir tai, ką dedame į skrandį. O vienas svarbiausių mitybos ir geros savijautos elementų yra vanduo. A.Jolie jo geria daug, nes tiki vandens galia ir nauda sveikatai.

Jos mitybos racioną sudaro mažai angliavandenių ir daug baltymų. Tai padeda ir formuojant raumenis. Ji vengia didelių porcijų ir savo per dieną suvalgomą maistą yra suskirsčiusi į „po mažai, bet daugiau kartų“. Tai, pasak jos, padeda išlaikyti energiją visą dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius