Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8 pastelinio manikiūro idėjos pavasariui

Lakuoti nagus pasirinkus vieną ar kitą pastelinio atspalvio nagų laką – nieko neįprasta. Tačiau yra nagų dailės variantų, kurie puikiai tiks norinčioms paįvairinti įprastą manikiūrą – atrodys subtiliai, atkreips dėmesį, bet nerėš akies savo ryškumu.
Pastelinis manikiūras
Pastelinis manikiūras / 123RF.com nuotr.

Dalis nago padengta spalvotu laku

Vienas manikiūrų variantų šiam pavasariui – pastelinio atspalvio melsvu ar kitos spalvos laku padengta dalis nago, o likusi – bespalviu (permatomu). Spalvotą ornamentą būtų galima apibūdinti kaip ant nago išpieštą bangelę.

Improvizuotas prancūziškas manikiūras

Mėgstate prancūzišką manikiūrą? Galite kiek paimprovizuoti ir pasidaryti jį ne įprastą, o naudodamos spalvotą laką nago galiukui. Švelniai rožiniu, samaniniu ar kitokio atspalvio pasteliniu laku galima padengti kur kas didesnę nago dalį, nei tai daroma atliekant klasikinį prancūzišką manikiūrą. O, jei norite dar labiau išryškinti pastelinį atspalvį, kaip pataria whowhatwear.co.uk grožio redaktorė Shawna Hudson, nago galiuką galite apibrėžti baltu kontūru.

Pastelinis saulėlydis

„Pripažįstu, kad tai nėra lengvas dizainas ir gali prireikti profesionalaus nagų meistro, bet jis toks svajingas, kad negalėjau jo nepaminėti“, – apie manikiūrą, primenantį pastelinį saulėlydį, sako Sh.Hudson. Jos rekomendacija – rinktis subtilią pastelinę violetinę spalvą, kad pavyktų sukurti dangaus vaizdą.

Melsvos ir rožinės sintezė

Šis dizainas, pasak Sh.Hudson, atrodo šiek tiek sudėtingesnis, nei yra iš tiesų. Ji teigia, kad tokį manikiūrą galima pasidaryti ir pačioms namuose, tereikia norimas nagų lako spalvas tepti ant kempinėlės ir ja lengvai tapšnoti nago plokštelę, kol išgausite norimą atspalvį.

Atspalvių miksas

Itin paprastas, bet žavesio turintis ir labai žaismingas nagų dizainas. Tiesiog išsirinkite mėgstamas pastelines spalvas ir jomis nulakuokite nagus. Jie visi gali būti skirtingi arba vieną spalvą galite panaudoti dviem nagams.

Išraiškingos bangelės

Šiam dizainui prireiks kruopštumo ir kantrybės, bet rezultatas bus to vertas. Nago plokšteles padenkite matiniu kūno atspalvio nagų laku, o bangelėms rinkitės spalvas, kurioms jums – arčiausiai širdies. Jei manikiūrą darysitės pačios, bangelėms išpiešti prireiks itin plono šepetėlio.

Melsvos ir baltos šešėliai

Jei mėgstate švelnesnius mėlynos tonus, galite išbandyti tokius subtilius atspalvius, kuriuose yra šiek tiek dangaus žydrumo, šiek tiek žalsvumo ar pilkšvumo, ir derinti tai su balta nagų lako spalva. Toks manikiūras išryškins visus pasirinktus atspalvius.

Gėlių dizainas

Šiltasis sezonas visada vienaip ar kitaip ima asocijuotis su gėlėmis. Vargu ar žiemą kuriai norisi manikiūro su gėlių detalėmis, bet pavasaris tam – tinkamas metas. O čia jau galite telktis fantaziją – nago plokštelei rinktis neutralų atspalvį, o gėlytes išpiešti baltas ar prie pagrindo derančio pastelinio atspalvio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius