Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistringas manikiūras Šv. Valentino dienai

Kad ir kaip skeptiškai vertintumėte šią meilės dieną, visai smagu pasiduoti žaidimui ir pasipuošti širdelėmis. O jei mylimasis dar pasiruošęs nustebinti jus ir įteikti mielą dovanėlę... Tuomet išties verta atrodyti aistringai! Tam idealiai tiktų dailus ir „širdingas“ manikiūras, kuriam padaryti reikėtų ryškių spalvų, išmonės ir, be jokios abejonės, geros nuotaikos!
Nagų lakas
Nagų lakas / Fotolia nuotr.

Nagučiai atrodys itin dailiai, jei rinksitės raudonos ar rožinės atspalvius, derinsite kelias skirtingas spalvas, pavyzdžiui, mėlyną ir rožinę, baltą ir raudoną. O jeigu norite stulbinamo efekto, pasinaudokite išskirtiniais, nagams skirtais antspaudais. Rezultatas bus išties žavus!

 

Ant nagų gražiai atrodys pereinamųjų spalvų širdelės. Žinoma, galite rinktis ir vienos spalvos. Jeigu pasirinksite matinį nagų laką, tuomet galite tikėtis dar dailesnio manikiūro.

VIDEO: Valentino dienos manikiūras

 

Šiam manikiūrui tereikia šiek tiek nagų dailės įgūdžių. Nedidukės baltos širdelės puikiai dera prie mėlyno atspalvio nagų. Norite šiek tiek ryškumo? Rinkitės rožinę spalvą ir blizgučius.

VIDEO: Valentino dienos manikiūras

 

Klasikinė raudona gelbsti bet kokioje situacijoje. O baltos širdelės tikrai neliks nepastebėtos. Beje, lipnios juostelės, kuriomis sukursite štai tokį dryžuotą efektą, Šv. Valentino dienos manikiūrui suteiks dar daugiau smagumo.  

VIDEO: Valentino dienos manikiūras

 

Aistringi bučinukai... Juos nesunku nusipiešti, be to, nesugaišite ir laiko daug. Šis meilės dienos akcentas privalo papuošti jūsų nagus!

VIDEO: Valentino dienos manikiūras

 

Šis variantas skirtas ištikimai Šv. Valentino dienos manikiūro gerbėjai! Nuostabios spalvos ir įvairiausi antspaudai (neprireiks nė sudėtingos nagų dailės) padės sukurti tobulus nagučius.

VIDEO: Valentino dienos manikiūras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius