-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Birželio 1-ąją pasitikite vilkėdamos suknelę!

Šiais metais birželio 1-oji itin šventiška. Minime Tėvo dieną, džiuginame vaikus Vaikų gynimo dienos proga bei sveikiname atėjusią vasarą. Tačiau ar žinote, kad daugybė moterų pasaulyje birželio 1-ąją švenčia kaip Suknelės dieną?
„Monton“ kolekcijos suknelė
„Monton“ kolekcijos suknelė / „Monton“ nuotr.
Temos: 1 Birželis

Moterų privilegija

Iniciatyva minėti Suknelės dieną („Wear a Dress Day“) kilo Jungtinėse Amerikos valstijose 2010 m. Sulaukusi moterų palaikymo, ėmė plisti po pasaulį. Moterys kviečiamos vienytis – tą dieną pasipuošti pačia mėgstamiausia savo suknele ir taip susikurti sau mažytę šventę.

Suknelė – išskirtinai moteriškas drabužis, malonumas ir privilegija. Ji gali būti žaisminga, minimalistiškai stilinga, solidi, prabangi ir be galo jausminga. Tai drabužis, kuris spinduliuoja moteriškumu, svajonėmis, pabrėžia asmenybę ir akimirkos grožį.  

Kada paskutinį kartą suknelę vilkėjote jūs?

Ar jau turite suknelių šiai vasarai? Dar ne? Dizaineriai rekomenduoja rinktis romantiškas gėles – jomis drąsina žydėti nuo galvos iki kojų. Siūlo ryškias spalvas. Sukneles dekoruoja išraiškingais raštais – palmių giraitėmis, Pietų Amerikos etno raštais.

Ruošiantis šventėms, pagalvokime apie šią vasarą ypač madingas ilgas šilko suknias. Beje, jos gali būti labai patogios ir universalios – tikti ir iškilmingoms šventėms, ir paplūdimiui ar romantiškai vakarienei mieste. Ideali suknelė yra tokia, kurią vilkint galime jaustis gražios visą vasaros dieną. Tik pažvelkite į šias grakščias gražuoles!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius