Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giluminis lūpų drėkinimas – procedūra be jokių adatų ir skausmo

Nuolat tobulėjančiame pasaulyje grožio industrija nelieka nuošalėje. Atsiranda vis daugiau procedūrų, kurios padeda patobulinti įvairias žmogaus linijas. Viena iš naujienų – giluminis neinvazinis lūpų drėkinimas. Dvi skirtingų grožio namų meistrės-kosmetologės pasakoja, kaip minėta procedūra yra atliekama ir kokio rezultato galima tikėtis po jos.
Lūpos
Lūpos / Fotolia nuotr.

Kas yra giluminis lūpų drėkinimas?

Veido patobulinimo procedūrų sąrašas išties gausus. Tad, kas gi yra giluminis neinvazinis lūpų drėkinimas? Kada jį rekomenduojama atlikti?

Daugiau nei dvejus metus profesionaliai dirbanti kosmetologė Monika Vaitkevičiūtė teigia, kad iškart po giluminio lūpų drėkinimo matomi ryškūs pokyčiai. „Procedūros metu naudojamas „Nu skin galvanic SPA“ aparatas, kuris skleisdamas galvaninę srovę siunčia saugias ir švelnias žemo dažnio elektros galvanines sroves – elektroforezes. Jos prisitaiko prie odos tipo bei individualiai parenka srovės stiprumą.

Kartu su minėtu aparatu naudojami geliai. Jų sudėtyje gausu veikliųjų medžiagų bei teigiamų ir neigiamų jonų, kurie, sąveikaudami su elektros srove, padeda veikliosioms medžiagoms pasiekti giliausius odos sluoksnius“, – teigia M.Vaitkevičiūtė.

Monikos Vaitkevičiūtės asmeninio archyvo nuotr./„Nu skin galvanic spa“ aparatas
Monikos Vaitkevičiūtės asmeninio archyvo nuotr./„Nu skin galvanic spa“ aparatas

Kosmetologė Monika taip pat priduria, kad naudojamos kosmetikos sudėtis praturtinta teigiamomis savybėmis.

„Gaminiuose gausu vitaminų C ir E, cinko, hialurono rūgšties, avokado aliejaus, pantenolio, taukmedžio sviesto, ir daug kitų. Produktai pasižymi natūralia sudėtimi, todėl nerasime konservantų, dažiklių ar parabenų“, – giluminiam lūpų drėkinimui naudojamos kosmetikos privalumus vardija specialistė.

Rezultatai – jau po pirmo apsilankymo

Teigiama, kad ši lūpoms skirta procedūra veikia akimirksniu. Grožio meistrė Airida Parchomenkaitė sutinka, kad rezultatai matomi vos po kelių minučių.

„Nusprendus pamiršti išsausėjusias, šerpetojančias, suskilinėjusias lūpas, nereikia jokių pastangų ar papildomo pasiruošimo prieš procedūrą. Įprastai viena procedūra trunka apie pusvalandį. Iškart matomas pokytis, kuris išsilaiko net kelias dienas.

Tačiau jeigu norima ilgalaikių rezultatų, reikalingi 5–8 apsilankymai pas kosmetologę. Po kurso procedūrą reikia kartoti kartą per mėnesį.

Airidos Parchomenkaitės asmeninio archyvo nuotr./Prieš ir po giluminio lūpų drėkinimo
Airidos Parchomenkaitės asmeninio archyvo nuotr./Prieš ir po giluminio lūpų drėkinimo

Visiškai saugiai ir svarbiausia – neskausmingai pasiekiamas putlesnių, drėgmės pripildytų bei sveikesnių lūpų rezultatas“, – giluminio neinvazinio lūpų drėkinimo niuansus atskleidžia A.Parchomenkaitė.

Procedūra prieinama ne visiems

Kaip ir prieš kiekvieną naują procedūrą, privaloma įsitikinti, ar nepapuolama į rizikingų grupių sąrašą, kad atlikus patobulinimą neatsirastų šalutinio efekto, o dar blogiau, kad nenukentėtų sveikata.

„Procedūra nerekomenduojama nėščioms moterims, nes naudojamas prietaisas skleidžia elektros srovę. Taip pat esant pūslelinės virusui, infekcijai, odos vientisumo pažeidimams, sergant epilepsija, esant aukštai organizmo temperatūrai, navikams“, – teigia kosmetologė M.Vaitkevičiūtė.

Visiškai saugiai ir svarbiausia – neskausmingai pasiekiamas putlesnių, drėgmės pripildytų bei sveikesnių lūpų rezultatas.

Kosmetologė A.Parchomenkaitė atskleidžia, kad minimo lūpų patobulinimo proceso kaina yra 15–20 eurų, priklausomai nuo lūpų būklės ir sunaudotų priemonių.

„Giluminis neinvazinis lūpų drėkinimas išties veiksmingas, bet rekomenduoju apsvarstyti finansinį aspektą bei būtinybę.

Žinoma, po minėtos procedūros galėsite džiaugtis natūraliai atrodančiomis gražesnėmis lūpomis, kurios bus dar ir sveikesnės. O juk sveikos ir švelnios lūpos yra vertos bučinio“, – priduria A.Parchomenkaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius