Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greitas makiažas: gidas tingiam rytui

Visos esame su tuo susidūrusios – labai sunku ankstyvą rytą pakilti iš lovos, ypač kai už lango dargana, o iškišus ranką iš po antklodės nuo vėsumos norisi susigūžti.
Makiažas
Makiažas / „Shutterstock“ nuotr.

Dėl šio reikalo neretai tenka aukoti dalį ryto rutinos. Gulėdamos lovoje ir skaičiuodamos paskutines miego minutes dažniausiai nusprendžiame: „Šiandien į darbą eisiu be makiažo!“.

Ir nors nesakome, kad šis sprendimas blogas, vis dėlto turėkite omenyje, kad makiažas ganėtinai puikiai gali paslėpti tas trūkstamas miego valandas, o ir sugaišti prie jo daug laiko tikrai nebūtina. Pakaks vos poros minučių ir jau galėsite bėgti pro duris.

Pateikiame tinklalapio beautyhigh.com rekomendacijas ir minimalistinius makiažo triukus, padėsiančius pasigražinti itin greitai.

Veido odos trūkumus slėpkite su BB ar CC kremu

Tikriausiai pastebėjote parduotuvių lentynose vis labiau populiarėjančius BB kremus. Jie yra išties puikus pasirinkimas savo veido odos keliais makiažo pagrindo ir dar pudros sluoksniais nenorinčioms apkrauti dailiosios lyties atstovėms. Šie kremai puikiai drėkina odą ir kartu gali pakeisti kreminę pudrą.

Jei norite paslėpti didesnius odos netolygumus (spuogelius, veido raudonį ar maišelius po akimis), naudokite CC kremą – jis puikiai užmaskuos visus trūkumus. Parduotuvėje rinkdamosi šiuos kremus visuomet atkreipkite dėmesį į savo odos tipą, mat riebią odą turinčioms moterims tinka ne visi BB ar CC kremai, kai kurie jų gali paryškinti odos blizgesį.

Skaistalus tepkite strategiškai

Kad išryškėtų jūsų veido kaulų struktūra, tikrai nereikia valandų valandas prie veidrodžio žaisti su veido kontūravimu įvairiomis makiažo priemonėmis. Švelniu ir dideliu skaistalų šepetėliu pakaks sukamaisiais judesiais perbraukti savo skruostikaulius ir kiek paryškinti veido šonus. Štai ir visa grožio paslaptis!

Dūminis akių makiažas – greitai ir paprastai

Vos išlipusi iš lovos apie dūminį akių makiažą tiriausiai net nesusimąstote – juk prie jo sugaišite tikrai nemažai laiko. Galime jus pradžiuginti, yra ir paprastesnis tokio makiažo būdas. Perbraukite viršutinius akių vokus palei blakstienas įprastai naudojamu akių pieštuku ar akių kontūro plunksnele ir makiažo šepetėliu švelniai išsklaidykite ryškią liniją.

Nepamirškite blakstienų tušo

Jei akių vokų ryte dažytis nelabai norite, žvilgsnį bent jau paryškinkite blakstienų tušu, tik nepamirškite juo patepti ir apatinių blakstienų – taip akys atrodys dar didesnės ir išraiškingesnės.

Svarbiausias akcentas – ryškios lūpos

Ryte nusprendusi veido pernelyg neapkrauti ryškiu makiažu, neapsiriksite lūpas pasidažiusios sodria spalva. Ji puikiai nukreips dėmesį nuo makiažo trūkumo kitose veido vietose – juk merginos ryškiomis lūpomis visuomet traukia dėmesį. Žinoma, svarbiausia čia turėti saiko ir pernelyg nepersistengti!

Taip pat skaitykite: 10 makiažo klaidų, kurios šiurpina vyrus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius