Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražinimosi triukai, kurie (dažniausiai) nepatinka vyrams

Ne visos žurnaluose reklamuojamos gražinimosi priemonės tinka kasdienai ir ne visi moteriški gražinimosi būdai patinka vyrams. O juk puošiamės dažniausiai ne tik dėl savęs, bet ir dėl jų, tad gal verta atkreipti dėmesį?
/ Vida Press nuotr.

Įdomu, kad vyrai neretai būna kur kas pastabesni, nei mums gali atrodyti – pro akis jiems neprasprūsta nei sulipusios blakstienos, nei storas kreminės pudros sluoksnis. Jūsų dėmesiui – 7 gražinimosi klaidos, kurios dažniausiai nelieka nepastebėtos.

1. Pernelyg ekstravagantiška šukuosena

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Modelis Veronika Bražinskytė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr.

Sudėtinga, ekstravagantiška šukuosena –  puikus pasirinkimas šventei, teminiam vakarėliui, karnavalui ar fotosesijai, bet visiškai netinkamas variantas kasdienai. Visada laimėsite daugiau simpatijų, jei jūsų plaukai bus lengvai krentantys, purūs ir neapkrauti stilizavimo priemonėmis. Juk gausiai naudojant plaukų fiksavimo putas ar laką, plaukai tampa šiurkštūs, juos nėra malonu glostyti ir liesti.

2. Per storas makiažo pagrindo sluoksnis 

Grožio triukai kurie nepatinka vyrams
Vida Press nuotr.

Makiažo pagrindas ar maskuojamoji priemonė – puikus išsigelbėjimas daugeliui moterų, kurių veido oda nusėta dėmelių, spuogelių ar matomų paraudimų. Makiažo pagrindas sulygina veido odos spalvą ir maskuoja trūkumus, tačiau šiukštu nereikėtų persistengti. Per storas makiažo sluoksnis ant veido ne tik atrodo kaip kaukė, bet ir visiškai nevilioja švelniai paglostyti skruosto ar sveikinantis apdovanoti bučiniu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Makiažo klaidos ir atspalvių derinimo menas

3. Per daug kvepalų

Vida Press nuotr./Moteris renkasi kvepalus parduotuvėje
Vida Press nuotr.

Kvepalais pabrėžiame savo individualumą, kuriame dienos nuotaiką ir stilių. Tačiau tam tikrai nereikia purkštis kvepalais gausiai – užtenka vos kelių purkštelėjimų taške už ausų, kaklo apačioje, vidinėje riešų ir alkūnių pusėje. Daug patrauklesnė moteris, kurios kvepalų dvelksmas vos juntamas, nei erzinantis šleifas per visą koridorių.  

4. Akių šešėliai su blizgučiais

Vida Press nuotr./Blizgantys akių šešėliai
Vida Press nuotr.

Venkite ryškau akių makiažo ir itin sunkios tekstūros blizgių šešėlių (nebent esate vizažo meistrė ir tikrai žinote, ką darote). Juolab kad matiniai akių šešėliai laikosi geriau ir nesubėga į raukšleles.

5. Nenatūraliai atrodanti plaukų spalva

Vida Press nuotr./Grožio triukai kurie nepatinka vyrams
Vida Press nuotr.

Jokia čia paslaptis – daugelis merginų ir moterų šiais laikais dažo plaukus. Vienos tam, kad pagyvintų natūralią plaukų spalvą, kitos – kad paslėptų žilus plaukus, trečias tiesiog vis apima noras pakeisti įvaizdį. Koks bebūtų jūsų motyvas, natūraliai prie veido bruožų ir gymio tinkanti plaukų spalva atrodo kur kas patraukliau, nei spalvoto peruko efektas.

6. Akivaizdžiai sausa oda

Vida Press nuotr./Moteris tepasi kremu
Vida Press nuotr.

Sausą, šerpetojančią veido ir kūno odą nėra malonu liesti, o ir atrodo ji ne itin estetiškai. Tokiai odai būtina išskirtinė priežiūra ir drėkinimas kremais, aliejais – pasirūpinkite savimi!

7. Per daug blakstienų tušo

Vida Press nuotr./Blakstienų tušas
Vida Press nuotr.

Nemanykite, jog paskubomis, storu sluoksniu užteptas blakstienų tušas atrodys natūraliai ir gražiai. Ir vyrai, ir moterys tikrai pastebės nenatūralų, perkrautą akių makiažą. O ką jau kalbėti apie nuo blakstienų nubyrėjusius tušo trupinėlius, išteptus vokus ir sulipusias blakstienas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius