Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

HydraFacial – naujos kartos veido valymas bei drėkinimas

Norint, kad veido oda būtų sveika ir puikiai atrodytų, būtina ja nuolat rūpintis ir tinkamai prižiūrėti. Greitas gyvenimo ritmas taip įsuka, kad kartais pamirštame arba nerandame laiko kruopščiai nuvalyti veido odos, reguliariai jos nušveisti, palepinti drėkinamosiomis kaukėmis ir t.t. Dėl dekoratyvinės kosmetikos naudojimo, netinkamos mitybos, įvairių aplinkos veiksnių kemšasi poros, tad dažnu atveju odai reikalingas ir giluminis valymas.
HydraFacial – naujos kartos veido valymas bei drėkinimas
HydraFacial – naujos kartos veido valymas bei drėkinimas / Partnerio nuotr.

Inovacijos neaplenkia ir kosmetologijos, tad šiais laikais turime galimybę efektyviai pasirūpinti savo veido oda. „HydraFacial – tai naujos kartos patentuota veido procedūra, kurios metu neinvaziniu būdu atliekamas odos pilingas, giluminis valymas bei intensyvus drėkinimas. Apie šią procedūrą pasakoja „Amber Esthetic“ lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikos kosmetologė Sigita Antušienė bei gydytoja dermatologė Lina Mikalauskienė.

Partnerio nuotr./HydraFacial – naujos kartos veido valymas bei drėkinimas
Partnerio nuotr./HydraFacial – naujos kartos veido valymas bei drėkinimas

Procedūra, tinkanti visiems veido odos tipams

Kosmetologė S.Antušienė teigia, jog ši procedūra pasižymi savo universalumu ir gali būti pritaikoma bet kuriam odos tipui.

,,HydraFacial“ puikiai tinka tiek norintiems giliai išvalyti, atgaivinti ir sudrėkinti veido odą, tiek norintiems spręsti konkrečias odos problemas. Ši procedūra atliekama tiek moterims, tiek vyrams, tiek suaugusiems, tiek paaugliams,“ – pasakoja kosmetologė.

Pašnekovė priduria, jog šią procedūrą galima individualiai pritaikyti pagal odos tipą bei problemą, nes naudojami skirtingi serumai, kurie įvedami į odą procedūros metu. Ši procedūra tinka sprendžiant tiek išsausėjusios, jautrios odos, tiek riebios, porėtos odos problemas, padeda mažinti aknę ar pigmentaciją. Procedūra taip pat taikoma norint atjauninti veido odą, ją sustangrinti, sumažinti smulkias raukšles.

Kaip atliekama „HydraFacial“ procedūra?

Kosmetologė S.Antušienė pasakoja, jog klasikinę „HydraFacial“ procedūrą sudaro trys pagrindiniai etapai:

  • Jeigu klientė atėjo su makiažu, pirmiausia atliekamas demakiažas. Tada atliekama deimantinė mikrodermabrazija (deimantinis odos šveitimas) – nušveičiamas odos paviršius, pašalinamos negyvos odos ląstelės. Taip odos paviršius yra paruošiamas kitiems procedūros etapams.
  • Antro etapo metu oda yra suminkštinama serumu, kuris atveria poras ir paruošia odą giluminiam valymui. Vakuuminiu būdu iš porų pašalinami nešvarumai.
  • Trečiame etape oda giliai drėkinama. Ji prisotinama hialurono rūgštimi, antioksidantais bei vitaminais.

Atsižvelgiant į pasirinktos procedūros tipą, taip pat gali būti naudojami papildomi serumai, kurie sprendžia konkrečias veido odos problemas (pvz.:, aknė, riebi oda, pigmentacija, odos senėjimas ir t.t.). Gydymas užbaigiamas LED šviesos terapija.

Atgaivinta ir švytinti veido oda

,,Po „HydraFacial“ procedūros oda yra giliai išvalyta, sudrėkinta, ji tampa skaistesnė, švytinti. Jaučiama, kad oda yra putlesnė, pilnesnė, gaivi, kvėpuojanti. Klientės išbandžiusios šią procedūrą apie ją atsiliepia labai teigiamai, kai kurios dalinasi pastebėjimais, kad po procedūros visą savaitę net nuotaika yra pakilesnė. Taip pat džiaugiasi, jog po procedūros veido oda reikalauja mažiau priežiūros,“ – pasakoja S.Antušienė.

Pašnekovė teigia, jog tai visiškai kitokia procedūra nei rūgštinis ar mechaninis veido valymas. ,,HydraFacial“ procedūra yra visiškai neskausminga. Jos metu nėra mechaninio įsikišimo, nebent pasitaiko labai užsikimšusių porų ir tenka nešvarumus pašalinti mechaniniu būdu. Tačiau iš esmės pati procedūra gana atpalaiduojanti. Kartais jos metu klientės net užsnūsta, kadangi procedūra yra raminanti, maloni, nekankinanti. Jeigu prieš mechaninį veido valymą jau psichologiškai reikia nusiteikti, kad skaudės ir tikrai jo nelauki, tai „HydraFacial“ yra laukiamas ir malonus pasilepinimas“, – įžvalgomis dalinasi kosmetologė.

Partnerio nuotr./HydraFacial – naujos kartos veido valymas bei drėkinimas
Partnerio nuotr./HydraFacial – naujos kartos veido valymas bei drėkinimas

Kaip dažnai reikia atlikti procedūrą?

Anot S.Antušienės, procedūros dažnumas priklauso nuo veido odos būklės, tačiau tam, kad būtų palaikomi efektyvūs rezultatai, dažniausiai rekomenduojama ją atlikti kartą per mėnesį. O jeigu į procedūrą žvelgiama kaip į gilų veido valymą ir norima tiesiog palaikyti švarią, sveiką odą, tuomet rekomenduojama atlikti procedūrą bent kartą per 3 mėnesius.

Kosmetologė S.Antušienė pasakoja, jog savaitę po procedūros oda atrodo ypač atsigavusi, pailsėjusi, švytinti, skaisti bei gaivi, tad „HydraFacial“ puikiai tinka norint gražiai atrodyti per ypatingas šventes, tokias kaip vestuvės, gimtadieniai, išleistuvės bei įvairūs renginiai.

S.Antušienė pataria procedūrą atlikti bent dieną prieš svarbų renginį, kadangi tą pačią dieną nerekomenduojama tepti makiažo tam, kad poros spėtų užsiverti ir vėl iškart neužsikimštų. Praėjus 1–3 dienoms geriausiai atsiskleis procedūros rezultatai, bus lengviau padengti makiažą ir oda atrodys nepriekaištingai.

Partnerio nuotr./HydraFacial – naujos kartos veido valymas bei drėkinimas
Partnerio nuotr./HydraFacial – naujos kartos veido valymas bei drėkinimas

Sustiprinamas kitų procedūrų bei gydymo poveikis

„Amber Esthetic“ klinikos gydytoja dermatologė L.Mikalauskienė pastebi, jog „HydraFacial“ procedūra padeda pasiekti geresnių rezultatų veido odai taikant injekcijas.

,,Atliekant veido drėkinimą hialurono, Profhilo injekcijomis bei taikant mezoterapiją, „HydraFacial“ yra puiki procedūra odos drėgmės, tonuso, švaros palaikymui tarp leidžiamųjų procedūrų,“ – teigia pašnekovė.

L.Mikalauskienė pasakoja, kad „HydraFacial“ procedūra taip pat gali būti taikoma kartu su medikamentiniu aknės gydymu.

,,Kai odos būklė yra pagerėjusi ir lieka tik pavieniai uždegiminių bėrimų elementai, tada galima skirti šią procedūrą. Ji padeda palaikyti tolimesnio gydymo efektyvumą, o vėliau neleidžia situacijai vėl greitai pablogėti“, – teigia pašnekovė.

,,Ją galima kombinuoti ir su pigmentacijos gydymu. Speciali „HydraFacial“ procedūra nuo pigmentacijos yra taikoma kartu su lazeriniu gydymu ir taip pasiekiami efektyvesni rezultatai“, – pasakoja gydytoja. L.Mikalauskienė priduria, kad ši procedūra gelbsti turinčius sausą, atopišką odą, kai jaučiamas tempimo jausmas. Pritaikius specialią procedūros programą oda yra papildomai sudrėkinama ir jos būklė ženkliai pagerėja.

Daugiau apie šią procedūrą galite paskaityti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius