Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į intymias vietas auskarus verianti Marta: „Klientui nusimovus kelnes, penyje pamačiau 8 auskarus“

Jau 10 metų auskarų vėrimu užsiimanti tatuiruočių ir auskarų vėrimo studijos „Modus“ meistrė Marta Dorniak vis dažniau sulaukia klientų su netradiciniais prašymais. Auskarai ausyse, lūpoje ar nosyje jau nieko nebestebina, tačiau speneliuose ar lytiniuose organuose tampa nauja mada. Vieniems tai tiesiog gražu, kitiems suteikia ekstremalumo pojūtį, treti tai daro dėl miegamojo reikalų. O kai kurie jeigu jau pradeda, tai gali į lytinius organus įsiverti... net ir 10 auskarų.
Marta Dorniak
Marta Dorniak / Asmeninio albumo nuotr.

„Žmonių fantazijai ribų tikrai nėra“, – šypsosi Marta. Tačiau būtent tai auskarų vėrimo bei tatuiruočių meistrę ir džiugina – jai pačiai labai įdomu dirbti su netradiciniais klientais.

Ši sritis Martą domino nuo pat vaikystės – kaip pati sako, jau tuomet ji buvo kiek kitoks vaikas, nebijojęs nei adatos į ranką paimti, nei skylę prasidurti auskarui.

„Net kai buvau maža, mama sakydavo: visi vaikai kaip vaikai, žaidžia lėlytėmis, o tu… Ant savęs paišydavausi piešinėlius, užsidėdavau auskariukus ir sakydavau, kad būsiu visa auskaruota ir visa tatuiruota. Jau gimiau keista“, – juokėsi M.Dorniak.

Būtent tokia dabar ji ir yra – tatuiruota ir auskaruota. Tik auskarų ant kūno jau mažiau – pripažįsta, kad su metais jų tiek daug nebesinori.

„Vertis auskarus man mama leido nuo 16 metų. Tačiau kadangi studijose vėrė tik nuo 18-kos, aš pati pasiimdavau adatą ir save badydavau. Iki šiol turiu auskarą liežuvyje, kurį pati įsivėriau būdama 13 metų. Kaip dabar pagalvoju, buvau tokia bebaimė! Dabar niekada pati sau į liežuvį nedurčiau“, – pripažįsta ji.

Asmeninio albumo nuotr./Marta Dorniak
Asmeninio albumo nuotr./Marta Dorniak

Veria auskarus ir į intymias vietas

Jei galvojate, kad vieną kartą meistrui išmokus pradurti skylę ausyje, nosyje ar spenelyje, jų darbas čia ir baigiasi, smarkiai klystate. Klientų fantazija yra labai laki, žmonės vis ieško būdų, kaip atrodyti kuo unikaliau, tad ir tuo užsiimantys specialistai neatsilieka ir tobulina įgūdžius.

„Iki šiol važinėju į kitas šalis, kuriose meistrams vyksta kursai, konferencijos, kvalifikacijos kėlimas. Kaip mano mokytojas, vadinamasis „piercingo tėvas“ Steve’as Haworthas, sako, baigsi mokytis tada, kai mirsi. Vis atsiranda kažkas naujo – auskarai, būdai, tendencijos“, – pasakoja ji.

Asmeninio albumo nuotr./Martos Dorniak darbai
Asmeninio albumo nuotr./Martos Dorniak darbai

Kadangi vis labiau populiarėja netradicinių vietų puošimas auskarais, o ir pačiai Martai tai visuomet buvo įdomu – ji veria auskarus net ir į intymias vietas. To studijoje moko ir kitus.

Turbūt vien mintis apie adatą, perveriančią spenelį ar intymią vietą, priverčia pasijusti nepatogiai ar net šiurpina, tačiau Marta pripažįsta, kad viskas nėra taip skausminga ir nemalonu, kaip gali iš pradžių pasirodyti. Pasak jos, jei auskarą veria patyręs meistras, žinantis, kaip tinkamai tai padaryti, diskomforto jūs nepajusite.

„Patikėkite manimi, jei meistras žino, ką daro, tai nėra labai skausminga procedūra. 99 procentai mano klientų, kurie atėjo labai bijodami, išeina su plačia šypsena ir sako: blemba, nesitikėjau! Dešimtbalėje skalėje skausmą vertina maždaug šešiais balais“, – teigia Marta.

Patikėkite manimi, jei meistras žino, ką daro, tai nėra labai skausminga procedūra.

Asmeninio albumo nuotr./Martos Dorniak darbai
Asmeninio albumo nuotr./Martos Dorniak darbai

Klaidingą nuomonę, kad auskarų vėrimas į panašias vietas yra „beprotiškai skausmingas“, „nebūtinai užgyja“, „yra pavojingas“, skleidžia tie, kurie lankėsi pas neprofesionalius meistrus. Neteisingai procedūrą atliekantys specialistai sukelia skausmo daugiau nei turėtų. Tuo savo kailiu įsitikino ir pati Marta.

„Aš turėjau tokią blogą patirtį… Buvo košmaras. Pralaimėjau lažybas ir turėjau prasiverti spenelius. Patekau pas blogą meistrą, jis man pervėrė visus kanalus, kankinausi dvejus metus, bet auskarai taip ir neprigijo… O esmė ta, kad jei tinkamai prižiūri, gerai parenki auskarą, jis turi prigyti“, – neslepia ji.

Vyrai intymias vietas puošia ir dėl malonumo, ir dėl grožio

Žinoma, ne visus klientų prašymus įmanoma išpildyti – kartais Martai tenka juos pasodinti ant žemės, paprasčiausiai paaiškinant, kad jų norai neįmanomi anatomiškai.

„Nėra taip, kad klientas ateina, aš pažymiu, kokią jis nori vietą, ir veriu. Reikia ir pakalbėti, ir pačiupinėti… Kartais studijoje vyrai net šokinėti turi, – juokiasi ji. – Kai jie nori vertis auskarą tarp sėklidžių ir išangės, reikia, kad jie pašokinėtų, kad žinočiau, kurioje vietoje verti. Tokių prašymų sulaukiu labai labai retai, bet sulaukiu.“

Asmeninio albumo nuotr./Auskarai į intymias vietas
Asmeninio albumo nuotr./Auskarai į intymias vietas

Pasak Martos, šį vėrimosi būdą renkasi arba vyrai, kuriems tai atrodo gražu, arba homoseksualai – jei auskaras įveriamas arčiau išangės, tai sukelia papildomą stimuliaciją.

Tačiau labiausiai vyrams tenka sukąsti dantis, jei jie pageidauja „Frenum“ būdo. Tai – vertikalus vėrimas skersai per penio galvutę. Pasak Martos, būtent šios procedūros metu ji sulaukia skausmingiausių reakcijų.

Prasivėrus „Princą Albertą“, jis bus naudingas lytinio akto metu – atitolins ejakuliaciją.

„Ateidami vertis auskarų į intymią vietą, vyrai labai bijo, labai gėdijasi. Užsienyje visi atsipalaidavę, laisvai kalba apie savo norus, o Lietuvoje dar labai galvojama, kas ką pagalvos. Atvykę į studiją vyrai iš pradžių apsižiūri, ar nieko nėra, tada patyliukais paklausia, ar veriame“, – pasakoja ji.

Dar vienas vėrimas vadinasi „Princas Albertas“. Marta sako šioje vietoje dažniausiai verianti didelį žiedą arba vadinamąjį „bananą“, kad rutuliukas išlįstų ir virš galvutės, ir už šlaplės angos. „Šis auskaras yra naudingas lytinio akto metu – atitolina ejakuliaciją“, – kalbėjo ji.

Kai kurie vyrai panašiai procedūrai ryžtasi ne tik dėl savęs ar grožio, o dėl moters, kad ši pajustų didesnį malonumą. „Po varpos oda galima įsidėti „šratus“, tokius specialius burbuliukus, kurie skirti antrajai pusei.“

Asmeninio albumo nuotr./Martos Dorniak darbai
Asmeninio albumo nuotr./Martos Dorniak darbai

Į Martos kabinetą užsuka ir ją pačią stebinančių klientų. Šioje srityje kartais būna, kaip ir su tatuiruotėmis – kartą paragavęs, nebegali sustoti.

„Atėjęs vyras atrodė kaip tikras moksliukas – didžiuliai akiniai, sulaižyti plaukai… O kai nusimovė kelnes, penyje pamačiau 8 auskarus. Jis manęs paprašė dar tris naujus įverti, – juokiasi Marta. – Aš klausiau jo, ar prieš nusimaudamas kelnes įspėja moterį – tai jis atsakė, kad kai vienos neperspėjo, ji pamačiusi auskarus nualpo.“

Klientui nusimovus kelnes, penyje pamačiau 8 auskarus. Jis manęs paprašė dar trijų.

Lytinius organus auskarais puošia vyresnės moterys

Į lytinius organus auskarus vis dažniau veriasi ir moterys. Jos taip pat turi galybę pasirinkimų, kaip tai padaryti, tačiau populiariausias tarp lietuvių – „Christina“ vėrimas – tarp lytinių lūpų ir atvirosios kalvelės.

O štai klitoris, papuoštas auskaru, moteriai gali suteikti malonumą – tai ypač stimuliuoja G tašką.

„Kai šioje vietoje įvėriau auskarą draugei, ji prisipažino, kad jai kartais net vyro nebereikia – greitai lipdama laiptais sugeba sau sukelti orgazmą, – juokiasi Marta. – Šiaip labai dažnai atėjusios moterys sako, kad auskarus veriasi intymioje zonoje dėl to, nes tai yra jų vyrų svajonė. Man taip keista, nes jos pačios to net nelabai nori, bet tai daro dėl mylimųjų!“

Asmeninio albumo nuotr./Auskarai į intymias vietas
Asmeninio albumo nuotr./Auskarai į intymias vietas

Kaip meistrė juokauja, daugelis tikrai nustebtų pamatę, kokios moterys ateina puoštis lytinių organų. Ant jos darbo stalo gulasi toli gražu tik ne auskaruotos, tatuiruotos, užkietėjusios pankės, bet ir visiškai paprastai atrodančios moterys.

„Intymiose vietose vertis auskarus labiau nori brandesnės moterys – nuo 30-ies. Vyriausia pas mane užsukusi klientė buvo 57-erių! Kai kurios turi net po kelis – daugiausia esu mačiusi 4“, – kalbėjo ji.

Vyriausia auskaro lytiniame organe norėjusi klientė buvo 57-erių!

Vyrai bijo labiau nei moterys

Nors vyrai gali pasirodyti ištvermingesni ir pakantesni skausmui, atėję vertis auskarų, visgi pasirodo esantys kitokie.

„Vyrai bijo, jaudinasi labiau nei moterys, – juokiasi Marta. – Šiaip jie pakantūs, bet turėjau vieną klientą, kuris net apsiverkė iš skausmo. Jiems ir rankos dažnai dreba, kai paprašau patempti odą ar padėti man prieiti prie reikiamos vietos.“

Tačiau dėl grožio ar papildomo malonumo tiek vyrai, tiek moterys yra pasiruošę pakentėti ar išlieti ašarą. Per 10 darbo metų Marta sako pastebėjusi, kad pastaruoju metu vis labiau populiarėja auskarų vėrimasis į netradicines vietas – lūpos ir nosis išvis jau tapusios jos kasdienybe.

Turėjau vieną klientą, kuris net apsiverkė iš skausmo.

„Praėję mano metai buvo krūtų metai, – šypsosi meistrė. – Labai padaugėjo norinčiųjų. Šią procedūrą dažniausiai renkasi jaunesnės merginos.“

Ir visai nesvarbu, ar jūs jau turite vaikų, ar juos tik planuojate – auskaras spenelyje, pasak Martos, tam neturi jokios įtakos. „Sužinojusi, kad laukiatės, išsiveriate auskarą, ir ta vieta per devynis mėnesius tikrai užgis. Vaikui tikrai nereikės gerti per keturias skylutes“, – juokėsi ji.

Lytiniams organams galioja tos pačios taisyklės – jei atsakingai prisižiūrėsite, auskaras prigis ir jo net nejusite. „Pirmas dvi savaites reikia valyti apie tris kartus per dieną, vėliau po truputį mažinti, o kai praeina visi skausmai, vadinasi, žaizda užgijo, ir galite nieko nebedaryti. Tik reikia turėti omenyje, kad nuėjus į pirtį ar baseiną, galite pasigauti infekciją, tuomet vėl reikės vis pavalyti pažeistą vietą.“

Asmeninio albumo nuotr./Martos Dorniak darbai
Asmeninio albumo nuotr./Martos Dorniak darbai

Visgi ši paslauga nėra pigus malonumas. Lytinių organų vėrimas tiek vyrams, tiek moterims kainuoja 60–90 eurų, spenelių – 40 eurų.

„Viskas priklauso nuo žmogaus norų, bet šiaip šiose vietose auskarai gali būti kad ir visą gyvenimą“, – pasakojo Marta Dorniak.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius