Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Imbierinės kaukės, skatinančios plaukų augimą

Sukate galvą, kaip atgaivinti plaukus, suteikti jiems apimties ir spindesio? Išmėginkite plaukų kaukes su imbieru – rasite tinkamas bet kokio tipo plaukams.
Imbiero kaukės plaukams.
Imbiero kaukės plaukams. / 15min koliažas

Kaukė, skatinanti plaukų augimą

Sumaišykite imbierų sultis su imbierų milteliais iki tirštos konsistencijos. Gauta košele ištepkite plaukų šaknis ir įmasažuokite masę – tam skirkite 10 min. Praėjus nurodytam laikui, plaukus išplaukite švelniu šampūnu. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Šukuosena pagal Zodiaką: kas jums tinka ir kada geriausia kirptis?

Kaukė iš imbiero ir sezamų sėklų aliejaus

Sumaišykite pašildytą sezamų sėklų aliejų ir trintą imbiero šaknį (santykis 2:1). Gauta mase įtrinkite galvos odą ir, uždengusios galvą polietileno plėvele bei apsukusios galvą rankšluosčiu, laikykite 30 min. Tokia kaukė ne tik sudrėkins plaukus, juos pamaitins, bet ir apsaugos nuo chloruoto vandens, taip pat – saulės spindulių poveikio.

Kaukė išsišakojusiems galiukams

Sumaišykite 1 valg. š. imbiero miltelių su 1 arbat. š. citrinų sulčių, 1 arbat. š. skysto medaus, 5 valg. š. kefyro, 1 kiaušinio tryniu. Visus ingredientus labai gerai sumaišykite iki vientisos masės ir gauta kauke pamaitinkite plaukus. Pridenkite juos plėvele, taip pat rankšluosčiu ir palikite 30 min. Po kaukės naudojimo plaukus kruopščiai išplaukite šampūnu.

Kaukė riebiems plaukams

Jeigu jūsų plaukai labai greitai susiriebaluoja, tuomet išbandykite itin paprastą būdą. Imbierų sultimis įtrinkite galvos odą ir uždenkite ją plėvele bei apvyniokite rankšluosčiu. Palaikykite taip 1–2 valandas, o po procedūros galvą išplaukite.

TAIP PAT SKAITYKITE: 6 tiesos apie plaukų dažymą

Kaukė nuo plaukų slinkimo​

Sumaišykite 1 valg. š. varnalėšų aliejaus su 1 valg. š. alijošiaus sulčių, 1 valg. š. skysto medaus, 1 kiaušiniu, 1 arbat. š. konjako, 1 arbat. š. trinto imbiero. Viską gerai išmaišiusios, kaukę įtrinkite į galvos odą ir plaukus ir palikite 30 min. Vėliau gerai išplaukite galvą. Kaukę rekomenduojama daryti kartą per savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius