Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juokingiausi japoniško grožio išradimai

Mes greičiausiai niekuomet nesuprasime Tekančios Saulės šalies žmonių, margaspalvio jų įvaizdžio, grožio etalonų, kultūros ir begalės kitų dalykų. Regis, šios tautos žmonės išties pamišę dėl neįprastų išradimų.
Tekančios saulės šalyje
Tekančios saulės šalyje / Fotolia nuotr.

Pasidomėti, kokiais grožiui skirtais daiktais jie gali nustebinti, labai įdomu! Tad kviečiame pasidairyti po kitokį grožio pasaulį.

 

► Kaukė nuo raukšlių

 

Ji rekomenduojama dėvėti kasdien bent po penkias minutes. Tiesą pasakius, ilgiau netgi nepatartina, jeigu nenorite, kad kaimynai iškviestų policiją. Tuomet tektų aiškintis, kad tai viso labo japoniška kaukė nuo raukšlių, o ne bandymas įsilaužti... Veikimas paprastas: užsidedate šią medžiaginę kaukę ant galvos ir galite atlikti veido pratimus (tarkime, tariate balsius a, e, o, ū ir t. t.) arba nieko nedaryti, mat sakoma, kad jos dėvėjimo gana, jog suaktyvėtų kraujo cirkuliacija, oda taptų jaunesnė, lygesnė.

Kaina – apie 160 Lt

 

japantrendshop.com nuotr. / Kaukė nuo raukšlių
japantrendshop.com nuotr. / Kaukė nuo raukšlių

 

► „Kandiklis“ lygesnei veido odai

 

Japonai sako, kad lankytis pas grožio ir plastinės chirurgijos specialistus būtų tikra nuodėmė, kai galima įsigyti štai tokį „kandiklį“, kuris ne tik gražina veido formą, bet ir esą apsaugo nuo raukšlių susidarymo, tvirtina raumenukus, todėl stangrėja oda, mažėja „žąsų kojelių“ aplink akis, gilių raukšlių aplink burną. Rekomenduojama dėvėti 3 minutes per dieną ir nešiojant treniruotis tariant balsius. Vaizdelis, kaip matome, vertas išskirtinio dėmesio, tad vėlgi – geriau treniruokitės niekam nematant.

Kaina – 165 Lt

 

japantrendshop.com nuotr. / „Kandiklis“ lygesnei veido odai
japantrendshop.com nuotr. / „Kandiklis“ lygesnei veido odai

 

► Netikri dantys

 

Prieš kurį laiką rašėme apie tai, kad japones apsėdo mada kreivintis dantis. Tokios procedūros nepigios, tačiau vertinamos kaip tikras grožio etalonas. Žodžiu, jeigu kišenė neleidžia pasiekti tikro efekto, galima įsigyti netikrų dantukų, kurie padės atrodyti labai madingai. Vampyrišką šypseną sukursite vos per 10 minučių, ir bet kada galėsite pasikeisti, t. y. susigrąžinti natūralią savo šypseną.

Kaina – apie 100 Lt

 

japantrendshop.com nuotr. / Netikri dantys
japantrendshop.com nuotr. / Netikri dantys

 

► Dailesnė nosytė...

 

Jeigu esate nepatenkinta savo nosimi, gal kils mintis išbandyti štai tokį grožio atradimą? Japonai teigia, kad šis prietaisas nosį veikia iš visų pusių tam tikromis elektrinėmis vibracijomis, dėl kurių ilgainiui nosytė įgyja dailesnę formą, suplonėja, sumažėja ir pan. Sakoma, kad vos 3 minutės per dieną, ir aplinkiniai bei jūs pati greitai pastebėsite skirtumą.

Kaina – 180 Lt

 

japantrendshop.com nuotr. / Prietaisas dailesnei nosytei
japantrendshop.com nuotr. / Prietaisas dailesnei nosytei

 

► Speneliams – gražesnė spalva ir forma

 

Jeigu britės apsėstos naujos spenelių mados ir tatuiruojasi idealius apskritimus bei ieško dailiausios spalvos – japonės taip pat ne išimtis. Štai galima įsigyti kvapią priemonę, kuri suteikia gražesnę rožinę spalvą jūsų speneliams ir krūtinei. Tereikia ja padengti norimas vietas ir po kurio laiko nulupti. Dar vienas neįtikėtinas išradimas toms, kurių speneliai įtraukti: japonai siūlo specialų prietaisą, kuris šiuos ištraukia ir padaro ypač dailius. 5 minutės per dieną, trys skirtingi dydžiai ir kaina – 220 litų.

 

japantrendshop.com nuotr. / Išradimas spenelių spalvai pakeisti
japantrendshop.com nuotr. / Išradimas spenelių spalvai pakeisti

 

► Ar jūsų burnos kvapas tikrai labai blogas?

 

Sakoma, kad žmogus dažnai pats nejaučia, ar skleidžia nemalonų kvapą. Tačiau dabar galite pasitikrinti! Japonai ne veltui jį vadina idealiu aksesuaru. Tereikia nuimti dangtelį, pakratyti prietaisą ir papūsti. Štai ir viskas! Rezultatas (nuo 0 iki 6) išryškėja kaipmat, tad paskui galite spręsti, kaip atšviežinti burnos kvapą.

Kaina – apie 170 Lt

 

japantrendshop.com nuotr. / Išradimas burnos kvapui nustatyti
japantrendshop.com nuotr. / Išradimas burnos kvapui nustatyti

 

► Kvapus sulaikančios... kelnaitės

 

Šis išradimas išties keistokas... Japonai siūlo įsigyti štai tokias kelnaites, kurios apsaugo patekus į bet kokią nemalonią situaciją, t. y. jos sulaiko net 95 proc. nemalonių kvapų, kurių 80 proc. neutralizuojami jau per pirmąsias 30 sekundžių. Žinant, kokie šie rytiečiai švaros ir higienos maniakai, matyt, keista būtų neturėti...

Kaina – 160 Lt

 

japantrendshop.com nuotr. / Kvapus sulaikančios kelnaitės
japantrendshop.com nuotr. / Kvapus sulaikančios kelnaitės

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius