Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinis manikiūras: 3 specialistės pasiūlymai, kaip dekoruoti nagus

Artėjant didžiosioms metų šventėms sukame galvą, ką rengtis einant į vakarėlį, kuo vilkėti per kalėdinius šeimos pietus ar lekiant į šventinį pasimatymą su draugais. Moterys suka galvą ir dėl detalių, pavyzdžiui, kokį manikiūrą pasidaryti. Kad šiuo klausimu būtų paprasčiau apsispręsti, dalijamės manikiūro ir pedikiūro meistrės Julianos Perveinienės pasiūlymais, kaip dekoruoti nagus švenčių proga.
Šventinis manikiūras
Šventinis manikiūras / 123RF.com nuotr.

J.Perveinienė pasiūlė tris skirtingus kalėdinio manikiūro variantus visų skoniui. Kviečiame peržiūrėti ir pasitelkus fantaziją susikurti savo šventinį manikiūrą.

Prancūziškas manikiūras kitaip

„Renkantis šventinį lakavimą siūlau atsižvelgti į šaltojo sezono nagų tendencijas. Pavyzdžiui, prancūzišką lakavimą. Tendencijos leidžia interpretuoti šį lakavimą, kaip tik norite. Spalvų derinys neribojamas, eksperimentuokite su visa spalvų palete, derinkite iš pirmo žvilgsnio nesuderinamas spalvas“, – patarė J.Perveinienė.

Manikiūro meistrė pasirinko šių metų madingą spalvą – žalią „Eden“ (pagal „Pantone“ spalvų institutą), o nago krašteliui – metalinę sidabrinę. Žaliai spalvai pagyvinti papildomai naudojo spalvotus blizgučius, kad sukurtų krintančių snaigių efektą.

Nagai, dekoruoti raštais

Antram siūlomam kalėdinio manikiūro variantui J.Perveinienė pasirinko juodą spalvą su perlamutru, o kaip raštą – žvaigždes. Tam, kad būtų suteikta šventinio blizgesio, į žvaigždės vidų įdėjo spalvotos folijos gabaliukų.

„Tačiau jūs drąsiai galite eksperimentuoti: rinktis kitos spalvos pagrindą – atsižvelgti į šių metų „Pantone“ instituto paskelbtas madingas spalvas, o vietoj žvaigždžių gali būti snaigės, šerkšnas, eglių šakos ir kas tik šaus į galvą“, – siūlė manikiūro meistrė.

Nagai, puošti kalėdiniais atributais

„Kokios Kalėdos be šventinio manikiūro kalėdine tematika? – iškėlė klausimą pašnekovė ir papasakojo, kokias spalvas ir atributiką pasirinko trečiam manikiūrui.

– Man Kalėdos – raudona ir balta spalvos, todėl neteko dvejoti, kokias rinktis. Spalvas sudėliojau raudona–balta–raudona seka. Baltiems nagams pagyvinti rinkausi tradicinę Kalėdų atributiką: elnius, Kalėdų kojinę, varpelį ir lazdelę.

Kaip išdėstyti spalvas – jūsų fantazijos reikalas. Galite rinktis vieną nagą baltą, o visus likusius raudonus, arba du raudonus ir kitus tris baltus. Papuošimus galite rinktis iš gausios Kalėdų atributikos – eglių, dovanų, sniego senių ir t. t., ir jais dekoruoti norimus nagus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius