Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Lady Gagos vizažo meistrė – apie tai, kas atlikėjai padeda išlaikyti spindinčią odą

Daugelį savo gerbėjų atlikėja Lady Gaga nustebino pasirodžiusi visiškai kitame amplua Bradley Cooperio filme „Taip gimė žvaigždė“ (angl. „A Star Is Born“) – jokio ekstravagantiško makiažo, šukuosenų ar eksperimentinių apdarų. „Auksinių gaublių“ ir Kritikų pasirinkimo apdovanojimų laimėtojos grožiu besirūpinantys meistrai atskleidė, kas jai padeda taip puikiai atrodyti.
Lady Gaga
Lady Gaga / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Odos priežiūra

Lady Gaga, kurios tikrasis vardas yra Stefani Germanotta, savo odai turi skirti ypatingą dėmesį, nes ji nuolat patiria stresą – pasirodymai, koncertai, filmavimaisi.

Jos makiažo meistrė Sarah Tanno atskleidė, kad 32-ejų atlikėja į savo kasdienę odos priežiūrą yra įtraukusi trijų rūšių kaukes, Vitamino C turintį serumą, kaukę, apsaugančią nuo senėjimo požymių, ir patikimą drėkiklį, rašo harpersbazaar.com.au.

Pasak S.Tanno, kasdienės odos priežiūros priemonėms nebūtina išleisti labai daug pinigų, puikios produkcijos galima įsigyti ir vaistinėse. Vizažo meistrė negailėjo pagyrų savo klientei, pasak jos – Ladys Gagos oda yra pati gražiausia šou verslo industrijoje.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Lady Gaga
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Lady Gaga

Produktas, kurį labai vertina S.Tanno, yra „Ole Henriksen Truth Serum“ – tai Vitamino C pagrindu sukurtas serumas, turintis kolageno, kuris pašviesina odą ir visą dieną išlaiko drėgmę.

Dar vienas odos priežiūros produktas, kurį naudoja Lady Gaga, yra „Embryolisse Lait Creme Concentre“ – S.Tanno teigimu, tai puiki lengva drėkinamoji priemonė, neturinti parabenų, tinkanti naudoti prieš atliekant makiažą, taip pat jautriai odai, rašo Popsugar.co.uk.

Kad nuramintų paakių odą, Lady Gaga naudoja paakių kaukę „Talika Eye Therapy Patch“, kad oda spindėtų – šviesinamąją kaukę „Clé de Peau Beauté Intensive Brightening Mask“, o kad ją atgaivintų ir oda išlaikytų drėgmę – valomąją kaukę „Talika Bio Enzymes Purifying Mask“.

Makiažas

Norint sukurti nepriekaištingą makiažą, kokie daromi Lady Gagai, reikia daug pastangų. Vizažo meistrė S.Tanno papasakojo, ką ji daro, kad dar labiau paryškintų ir taip sveikai atrodančią ir spindinčią atlikėjos odą.

Pastaruoju metu vizažistė Lady Gagai daro makiažą, kuris leistų už save kalbėti atlikėjos odai ir aprangai, o ne susigriebtų visą dėmesį sau.

„Scanpix“/„PA Pictures“ nuotr./Lady Gaga
„Scanpix“/„PA Pictures“ nuotr./Lady Gaga

Vienoje iš filmo „Taip gimė žvaigždė“ premjerų, kuri vyko Venecijoje, S.Tanno Lady Gagai sukūrė pastelinių spalvų makiažą, naudodama švelnius, subtilius rožinius, nude atspalvius, kad išryškintų jos nepriekaištingą odą.

Lady Gagos lūpas, prieš tepdama lūpų dažais, vizažistė padengia „Sisley Paris Confort Extreme Nutritive“ lūpų balzamu, o akis ryškina „Marc Jacobs Velvet Noir Major“ arba „L'Oreal Voluminous Lash Paradise“ blakstienų tušu.

Sportas ir mityba

Visi žino, kad reguliarus fizinis aktyvumas gali atitolinti ankstyvo senėjimo požymius – tai puikiai supranta ir nepailstanti Lady Gaga.

Į jos varginančių treniruočių sąrašą įtraukta ir sporto salė, kurioje moteris lankosi penkis kartus per savaitę ir praleidžia bent 25 minutes per dieną. Be šokių, atlikėja labai vertina ir jogos teikiamą naudą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga

Lady Gaga vengia nereikalingų riebalų, stengiasi valgyti liesą, ekologišką, baltymų turintį maistą.

Puikus fizinio aktyvumo ir mitybos derinys, rūpinimasis oda – atrodytų, paprasti, bet tiek daug lemiantys dalykai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius