Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lieknėjimo malonumai pagal projekto „Mes tikim – tu gali!“ dalyvę Dovilę

Antroji lieknėjimo projekto „Mes tikim – tu gali!“ dalyvė Dovilė įpusėjo pirmąjį etapą. Išskyrus porą išgaravusių kilogramų gera nuotaika ir emocijomis kasdien žaižaruojanti jauna moteris kol kas neprarado nė trupinėlio gyvenimo džiaugsmo, priešingai – atrado naujų lieknėjimo smagumų.
 „Mes tikim – tu gali!“
„Mes tikim – tu gali!“ / Projekto partnerio nuotr.

„Energijos tikrai netrūksta, atvirkščiai, man – užkietėjusiam pelėdžiukui – netgi tapo lengva keltis rytais, pagaliau tai darau be žadintuvo, – džiūgauja Dovilė. – Tiesa, kad geros nuotaikos man retai kada pritrūksta, tad ir dabar nesijaučiu kaip žemes pardavusi“.

Projekto partnerio nuotr./ „Mes tikim – tu gali!“
Projekto partnerio nuotr./ „Mes tikim – tu gali!“

Nors prieš startą Dovilė atrodė tvirtai pasiryžusi lieknėti, dabar prisipažįsta, kad alkio baimė vis dėlto buvo aplankiusi ir ją. Tačiau prabėgus beveik savaitei, kai vartoja vien labai mažo kaloringumo „Nutriless“ produktus, alkana ji tikrai nesijaučia. „Vakarais lengvas alkio jausmas aplanko, bet tikrai neverkiu atsistojusi prie šaldytuvo, nebuvo didelė trauma ir šeimai valgyti ruošti“, – pasakoja sėkmingai lieknėjanti moteris.

Projekto partnerio nuotr./ „Mes tikim – tu gali!“
Projekto partnerio nuotr./ „Mes tikim – tu gali!“

Ji džiaugiasi ir dar vienu atradimu – kiekvieną dieną jai tiesiog būdavo būtinas saldainis, o vienu dažniausiai neapsiribodavo. Pradėjusi lieknėti su „Nutriless“ Dovilė į saldainių dėžutes nebesidairo. „Susikūriau ir savotiškų ritualų su „Nutriless“ kokteiliais, – pasakoja Dovilė. – Pavyzdžiui, pusryčiams šokoladinį kokteilį plaku su šiltu vandeniu ir geriu jį kaip labai skanią rytinę kavą, o vakarais vanilinį kokteilį supilu į gražesnę taurę ir skanauju per šiaudelį“.

Kaip į tokį moters priimtą iššūkį reaguoja artimieji? Anot Dovilės, namiškiams linksma, kad ji su kokteiliais bėgioja. Tačiau vyras supranta jos pasiryžimą, ir kai kartą Dovilė pamiršo į rankinę įsimesti kokteilį, jiedu trumpam nutraukė pasivaikščiojimą, grįžo namo ir pasiėmę kokteilį tęsė pasivaikščiojimą. „Žodžiu, namuose dramų dėl mano dalyvavimo projekte tikrai nekyla, – užtikrina ji. – Net ir svečiuodamasi nesijaučiu labai nelaiminga gerdama savo kokteilį. Manau, kad tai požiūrio ir užsispyrimo klausimas. Tikrai kiekvienam gyvenime teko patirti, kai kažko negali daryti, o kiti aplinkui daro. Taigi pats pasirenki – ar gailėtis savęs, ar toliau siekti savo tikslo. Aš pasirinkau laikytis savo plano ir to nesigailiu“.

Projekto partnerio nuotr./ „Mes tikim – tu gali!“
Projekto partnerio nuotr./ „Mes tikim – tu gali!“

Projekto partneriai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius