Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mama ir dukra grožio karalienėmis tapo tą pačią dieną

Ak, tie genai...Pastaruoju metu mamos ir dukros atrodo lyg sesės ar bendraamžės. Štai kaip pasisekė Mishai (16 m.) ir Kashai Grimes (53 m.), kurios ne tik puikiai atrodo – jos, sudalyvavusios grožio konkursuose „Miss Teen Galaxy UK“ ir „Mrs Galaxy UK“, viena kitą sveikino su pergale!
Mama Kasha (dešinėje) ir dukra Misha Grimes
Mama Kasha (dešinėje) ir dukra Misha Grimes / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Misha grožio konkursuose kaunasi jau nuo 13 metų, tad išdidi mamytė Kasha nusprendė taip pat išbandyti savo jėgas. Nieko keisto, kad jai nusišypsojo sėkmė. Kashos dukra pasakojo, kad grožio konkursais susižavėjo tiesiog dėl smagumo, o tai ilgainiui virto visą laiką užgrobiančiu hobiu. 

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Mama ir dukra grožio karalienėmis tapo tą pačią dieną
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Misha Grimes

„Dalyvavimas pirmame konkurse buvo tiesiog įgeidis – to nė neplanavau. Tačiau tai mane įtraukė visa jėga. Teko varžytis su merginomis, kurios buvo vyresnės penkeriais metais už mane, o tai buvo nelengva. Visgi, jos buvo itin palaikančios“, – prisiminė Misha. 

Ji tikina, kad mama visada buvo šalia. Daugelis netgi manydavo, kad jos seserys: „Mama visada mane palaikydavo. Neįtikėtina, kiek daug žmonių mus tikino, jog atrodome ne kaip mama ir dukra. Sužinoję tiesą, jie visuomet labai nustebdavo.“  

Beje, ji buvo viena vyriausių dalyvių – kitos ištekėjusios damos buvo peržengusios vos 20... Visgi, sunkus darbas davė vaisių, ir moteris tenkinosi prizine vieta tą pačią dieną, kaip ir jos dukra.

Kasha, stebėdama savo dukros žingsnius grožio pasaulyje, galiausiai ir pati įsitraukė – tuo labiau, kad įkvėpimo suteikė kita, vyresnė konkursantė.

Misha savo mamai negailėjo pagyrų, kadangi mamai išties sekėsi puikiai: „Jos pasirodymai buvo fantastiški, be to, noriu pasakyti, kad jeigu ir aš sulaukusi tokio amžiaus atrodysiu šitaip puikiai, būsiu devintame danguje.“

Taip pat skaitykite: Mados tinklaraštininkė siūlo: 5 madingiausios 2015 metų stiliaus tendencijos ir derinukai

Misha, kuri gyvena su savo tėčiu Johnu, seserimi Anya (18 m.) ir mama Kasha (53 m.), jau dalyvavo keturiuose konkursuose ir tikisi laimėti Miss Universe Great Britain.

Taip pat skaitykite: Kaip pozuoti stovint: įžymybių pavyzdžiai

Pati Kasha sako, kad matydama savo dukrą konkursuose, tapusią jai įkvėpimu, yra labai laiminga: „Aš stebėjau, kaip tai pakeitė jos gyvenimą. Ji pradėjo tikėti ir pasitikėti savimi. Džiaugiuosi, kad prisijungiau – tai buvo vienas puikiausių sprendimų mano gyvenime – sulaukiau milžiniško palaikymo“.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Mama ir dukra grožio karalienėmis tapo tą pačią dieną
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Kasha Grimes

Beje, ji buvo viena vyriausių dalyvių – kitos ištekėjusios damos buvo peržengusios vos 20... Visgi, sunkus darbas davė vaisių, ir moteris tenkinosi prizine vieta tą pačią dieną, kaip ir jos dukra.

Kasha nori sulaužyti stereotipus, kuriais apipinti grožio konkursai. Jos nuomone, iš tikrųjų juose ne tik mokoma grožio paslapčių, bet ir kur kas svarbesnių dalykų – pasitikėjimo savimi: „Aš vėl pasijutau gyva“!

Be to, moteris džiaugiasi dar labiau suartėjusi su savo dukromis ir šeima: „Anya ir Misha – pačios geriausios mano draugės.“

Dar daugiau kadrų iš mamos ir dukros grožio konkursų – galerijoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius