Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norite būti jauna ir graži? Nepamirškite kasdienių dalykų

Brigitte Bardot teigė: „Nėra sunkesnio darbo, kaip stengtis atrodyti gražiai nuo aštuonių ryto iki vidurnakčio.“ Su ja negalima nesutikti, juk kiekviena moteris žino, kad išlaikyti patrauklias formas, išlikti jauna ir gražia – užduotis ne iš lengvųjų. Tai sunkus darbas, bet, šiek tiek pasitengus, jis gali suteikti daug malonumo ir puikių rezultatų.
Graži moteris
Graži moteris / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 2 Moteris Grožis

Taigi, kaip visada išlikti jaunai ir gražiai?

Sąmoningai stenkitės atrodyti graži. Jeigu moteris nenorės būti graži, nepadės jokios, net brangiausios kosmetikos priemonės. Skirkite laiko sau, nepamirškite savo moteriškumo. Beje, čia kalbama ne tiek apie fizinį grožį, kiek apie dvasios būseną. Tiesiog jauskitės jauna bei gražia, ir tai pastebės aplinkiniai žmonės.

Kuo dažniau šypsokitės. Šypsena bet kokiam veidui suteikia nepakartojamo žavesio. Be to, ji užkrės gera nuotaika ne tik jus, bet ir artimuosius.

Nepamirškite gražios laikysenos. Graži laikysena tai ne tik grožis, bet ir sveikata. Stovėkite, eikite, sėdėkite tiesiai, nesikūprinkite, atminkite frazę: „Krūtinė pirmyn, pečiai atgal, pilvas įtrauktas.“

Būkite geros nuotaikos. Dažniau galvokite apie teigiamus dalykus, susikoncentruokite ties savo privalumais. Pamatysite, ne tik jausitės, bet ir atrodysite geriau. Nenuvertinkite savo grožio ir pastebėkite jį.

Taip pat skaitykite: (Ne)standartinis grožis: šios moterys savo išskirtinumus pavertė privalumais

Trūkumus paverskite privalumais. Net ir garsiausios pasaulio moterys turi trūkumų, kuriuos pavertė privalumais ir užkariavo milijonų vyrų širdis. Kam visą gyvenimą graužtis ir kompleksuoti, jeigu silpnąsias vietas galima paversti pranašumais? Pabandykite.

Nebijokite išreikšti savęs ir savo individualumo. Kuo atviresnė būsite pasauliui ir jo grožiui, tuo patraukliau atrodysite kitų akyse.

Sportuokite. Tai ne tik padės išlaikyti gerą kūno formą ir dailias formas, bet taip pat padidins endorfinų kiekį organizme, kurie turės teigiamos įtakos jūsų nuotaikai ir išvaizdai.

Taip pat skaitykite: Metas pokyčiams: 11 dalykų, kuriuos privalote liautis darę tuojau pat

Dovanokite gėrį. Pagalvokite, koks esate geras žmogus, kiek gėrio įnešate į kitų žmonių gyvenimą. Kai akys spinduliuoja gerumu, jos negali būti negražios. Kuo geresnė yra moteris, tuo jos grožis tampa labiau pastebimas.

Kai matysite grožį visame kame – išmoksite pastebėti ir vertinti savo grožį.

Taisyklingai maitinkitės. Atsisakykite arba ribokite saldumynus, miltinius ir rūkytus produktus – jie sendina odą.

Kasdien valgykite kuo daugiau daržovių ir vaisių, nepamirškite burokėlių – jie valo kraują ir skaistina odą.

Būkite kūrybinga. Kūrybingi žmonės, kurie užsiima širdžiai miela veikla – piešia, siuvinėja, mezga, dainuoja, šoka, visada atrodo laimingi ir daug jaunesni negu yra iš tikrųjų.

Fotolia nuotr./Spalvų paletė.
Fotolia nuotr./Spalvų paletė.

Visur matykite grožį. Pastebėkite gamtos, žmonių, daiktų grožį, ir pamatysite, kaip ir jūsų grožis pradės žaižaruoti visomis spalvomis. Kai matysite grožį visame kame – išmoksite pastebėti ir vertinti savo grožį.

Kasdien suvalgykite saują riešutų – jūsų plaukai ir nagai bus gražūs, stiprūs bei sveiki.

Klausykitės mėgstamos muzikos, o dar geriau – pašokite pagal ją. Tai ne tik lengvas fizinis krūvis, bet ir teigiamų emocijų šaltinis.

Mylėkite, bučiuokite, apsikabinkite. Dovanokite savo artimiesiems meilę ir šilumą, nepamirškite apkabinti ir pabučiuoti. Atskleiskite savo gerumą ir šilumą, pamatysite, kad nuotaika taps geresnė, o jūs – gražesnė.

Gerai išsimiegokite. Rekomenduojama miegoti ne mažiau nei 8 val., bet žinoma, viskas yra labai individualu. Jeigu jums trūks miego, tai atsilieps ne tik jūsų grožiui, bet ir nuotaikai – būsite irzli, nervinga, pavargusi.

Taip pat skaitykite: Eksperimentas: kaip miego trūkumas veikia jūsų išvaizdą ir savijautą

Gerkite vandenį. Rekomenduojama išgerti ne mažiau nei 2 litrus vandens. Tai turi būti ne sultys, kava ar arbata, bet būtent paprastas, grynas vanduo.

Atsikratykite žalingų įpročių. Propaguokite sveiką gyvenimo būdą, ribokite alkoholį, atsisakykite rūkymo. Žalingi įpročiai neigiamiai veikia ne tik išvaizdą, bet ir sveikatą.

Negalvokite apie savo amžių – jums tiek metų, kaip jūs dabar jaučiatės.

Būkite dėmesio centre. Vakarėliuose trykškite optimizmu ir gyvenimo džiaugsmu, sudominkite žmones, nebijokite užkalbinti. Kitų akyse kaipmat tapsite asmenybe–magnetu.

Vida Press nuotr./Moteris karuselėje
Vida Press nuotr./Moteris karuselėje

Prižiūrėkite dantis. Juk graži šypsena – tai jaunystės, grožio, sėkmės, patrauklumo ir puikios sveikatos simbolis.

Venkite stresinių situacijų. Nervingumas, susirūpinęs žvilgsnis ir liūdnas veidas tikrai nesuteikia patrauklumo ir grožio. Nesijaudinkite dėl smulkmenų, kiekvienoje situacijoje išlikite rami, skleiskite pozityvą – visada atrodysite graži ir laiminga.

Taip pat skaitykite: Žemos savivertės požymiai ir 30 patarimų, kaip ją padidinti

Pasitikėkite savimi. Kuo labiau pasitikėsite savimi, tuo labiau trauksite prie savęs žmones, o jų akyse atrodysite žavi ir visapusiškai patraukli.

Būkite moteriška. Švelnumas, gerumas, kuklumas, rūpestingumas, jautrumas, atjauta... Nepamirškite jų. Šios savybės jus tikrai papuoš.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius