Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NY Times“: Populiarėja pavojinga, bet geidžiama BBL plastinė operacija

Tobulas kūnas, Dianos Dayyani įsivaizdavimu, yra toks, kaip animacinio filmo personažo. Ne bet kokio animacinio personažo – ne Wilmos Flintstone ar Betty Rubble, o Jessicos Rabbit.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Unsplash nuotr.

„Man patinka ta smėlio laikrodžio formos figūra, – sakė 23 metų D.Dayyani iš Hiustono. – Siaurutis juosmuo, gražūs, apvalūs klubai“.

D.Dayyani taip įsimylėjo Jessicos Rabbit kūno sudėjimą, kad balandžio mėnesį nusprendė, jog ir pati nori tokios figūros. Į pagalbą ji pasitelkė daktarą Patricką Hsu, sertifikuotą plastikos chirurgą, dirbantį Hiustone.

„The New York Times“/Cindy Elizabeth nuotr./Diana Dayyani
„The New York Times“/Cindy Elizabeth nuotr./Diana Dayyani

Jis pasiūlė sumažinti merginai krūtinę (už 7400 JAV dolerių) ir paryškinti sėdmenis, arba atlikti vadinamąjį braziliško užpakalio pakėlimą (angl. Brazilian butt lift, BBL) už 9 190 JAV dolerių, plius anestezijos ir hospitalizacijos mokesčiai.

Pastarosios procedūros metu, kuri paprastai kainuoja apie 15 000 JAV dolerių ir kurios nedengia draudimas, iš pacientės šonų, pilvo ir apatinės nugaros dalies paimama riebalų, kurie sušvirkščiami į sėdmenis. „Tai tarsi pinigų pervedimas iš einamosios į taupomąją sąskaitą“, – sakė ji.

Po šios procedūros D.Dayyani tapo dar viena iš tūkstančių moterų visame pasaulyje, kurioms buvo atlikta šiuo metu viena populiariausių kosmetinių operacijų (kai kurie vyrai taip pat jos pageidauja, bet tokių nelabai daug).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius