-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Patarimai, padėsiantys atrodyti geriau nuogai

Vasara jau mina ant kulnų, todėl figūros linkiai daugumai moterų tampa itin svarbūs. Kas padės atrodyti dailiau su maudymosi kostiumėliu ar mylimo vyro glėbyje?
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.
Štai kelios paprastos gudrybės, kurias būtina išbandyti!
 
  • „Nušveiskite“ celiulitą. Likus pusvalandžiui iki pasirodymo su maudymosi kostiumėliu, įtrinkite problemines vietas cukraus šveitikliu (tokį nesunkiai pasigaminsite pačios – daugiau informacijos štai ČIA) arba nušveiskite šiurkštesne kempine, kad suaktyvintumėte kraujotaką. Dermatologė Amy Wechsler teigia, kad tai puikus būdas net kelias valandas džiaugtis lygesnėmis kojomis ir kitais apvalumais. Tokį patį efektą sukels ir šalto vandens dušas ar masažas ledo kubeliais. 
  • Alkoholis dehidratuoja organizmą, todėl stenkitės jo nepadauginti, o dar geriau – atsisakyti. Juk nenorite po kiek metų matyti, kaip skaisti oda virto suvytusia ir praradusia spalvą? Be to, alkoholis skatina apetitą, todėl vargu, ar užteks taurelės gėrimo... Beje, druska ir kava panašiai veikia mūsų kūną. Pastarąją keiskite žolelių arbata, na, o druską kuo puikiausiai išmainysite į jūros kopūstus. 
  • Nugara – viena seksualiausių moters kūno vietų. Tačiau dėl streso, įtampos ir kitų veiksnių, tarkime, aktyvaus sporto, netinkamo audinio drabužių, ją pradeda berti. Taigi, verta į tai atkreipti dėmesį, kadangi daugelis merginų dėl to gėdijasi atidengti savo kūną. Naudokite įvairius šveitiklius, specialias priemones, padedančias išvengti spuogelių susidarymo. Dar vienas svarbus aspektas – atkreipkite dėmesį, ar jūsų naudojamos priemonės nekemša porų. Dėl nugaros spuogų kaltas gali būti ir paprasčiausias kūno losjonas, kremas, pienelis ir netgi šampūnas ar kondicionierius: kai skalaujate plaukus, jis nubėga nugara ir atlieka meškos paslaugą. 
  • Sportuokite. Moteris, kuri nesibodi sportu, atrodo švytinti, sveika ir energinga. O juk to gana, kad mylėtumėte save ir savo kūną bei jaustumėtės laiminga. Pradėjusios judėti pajusite vieną didžiausių malonumų, kuriuos dovanos stangrus kūnas. 
  • Jau dabar pranašaujamas tiesiog pastelinių spalvų triumfas! Pedikiūras ir manikiūras atrodys išties kitaip, jeigu išbandysite nude atspalvius. Neiššaukiančios spalvos dovanoja natūralumą, gaivumą ir subtilumą. Be to, išlieka ilgiau. Ar bent jau nematysite trūkumų, kuriuos dovanoja sodrios lakų spalvos. 
  • Žvilgėkite. Ekologiška ir kvapni alternatyva visokiausiems kūno blizgesiams – tai kokosų aliejus. Jis idealiai tinka sausai odai, bet to, saugo nuo saulės spindulių. Kartas nuo karto palepindamos savo kūną dievišku aliejumi, tikrai ją pamaitinsite ir sustangrinsite. 
  • Įdegis. „Už“ ar „prieš“? Nusiskrudinti nereikia, kadangi tai labai kenksminga mūsų sveikatai. Senstanti oda vėliau jums primins apie jaunystės nuodėmes! Savaiminio įdegio kremai gali būti visai nebloga išeitis, tačiau juos naudoti patariama atsargiai ir atrasti tinkamą atspalvį. Oranžinei tarkite – NE! Trumpai tariant, net ir saiko turi būti su saiku. 
  • Įtūpstai. Pratimai, stangrinantys apatinę kūno dalį – privalomi bent jau išbandyti. Kasdienė mankšta saugos nuo celiulito formavimosi, dovanos geresnę savijautą, dailesnį kūną. Idealu, jeigu galite šokinėti per virvutę. Tai pamirštas, tačiau puikus būdas sutvirtinti figūrą, be to, ir smagi kardiotreniruotė. Kai kurie specialistai sako, kad tai net efektyviau nei bėgimas. 
  • Įvairūs masažai, derinami su mityba ir sportu, gali patobulinti formas. Tarkime, jums kaupiasi skysčiai, tinsta kojos, dirbate sėdimą darbą... Specialistai įrodė, kad jeigu sėdite ilgiau nei keturias valandas, didėja rizika patirti širdies ir kraujagyslių ligas, susirgti diabetu, ir žinoma, tai turi įtakos figūrai. Masažai bent maža dalele prisideda prie puikios savijautos ir sveikatos.
  • Tinkamas... apšvietimas. Žvakių liepsna geriau nei akinančiai ryški šviesa. Todėl jūsų kūnas vienaip atrodys natūraliame, kiek pritemdytame apšvietime, ir dar kitaip, operacinę primenančioje patalpoje. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius