Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penki A.Chung grožio patarimai. Kodėl ji retai šukuoja plaukus?

Britų rašytoja, modelis, dizainerė ir televizijos laidų vedėja Alexa Chung dar pažįstama ir kaip nepaprastu stiliaus pojūčiu pasižyminti asmenybė. Vienas labiausiai moteris žavinčių Alexos stiliaus bruožų – ji visur sugeba atrodyti taip, lyg nebūtų įdėjusi jokių pastangų. Tačiau šį kartą – ne apie žaviosios 34-erių britės stilių, o jos grožio patarimus.
Alexa Chung
Alexa Chung / Vida Press nuotr.

A.Chung yra sakiusi: „Svarbiausia akcentuoti, paryškinti tai, ką labiausiai savyje mėgstate. Nebijokite eksperimentuoti su naujausiomis tendencijomis. Ir nepersistenkite naudodamos paakių maskuoklį.“

Dalijamės penkiais geriausiais jos grožio patarimais, kurie jai pačiai padeda visada puikiai atrodyti.

Tobulos raudonos lūpos

Ką jau ką, bet ji tikrai dievina raudonas lūpas. „MAC Lipstick in Lady Danger“ yra tobuli lūpų dažai. Visą dieną maudžiausi krioklyje ir galiausiai išnirau iš vandens nė kiek nenusiplovusiomis raudonomis lūpomis“, – Girlstalkinsmack.com sakė A.Chung.

Kad tos raudonos lūpos dar ir puikiai atrodytų, Alexa reguliariai naudoja lūpų šveitiklį. „Jei tokio neturite, pasigaminkite – sumaišykite rudąjį cukrų su lūpų balzamu“, – siūlė moteris.

Vida Press nuotr./Alexa Chung
Vida Press nuotr./Alexa Chung

Paryškintos akys

A.Chung akys – visada paryškintos. „Mano technika tokia: pradedu brėžti staigiais judesiais nuo išorinio akies kampučio ir einu link vidinio. Jei einu pietų, liniją brėžiu plonytę, o jei ruošiuosi į vakarėlį – eksperimentuoju su storesnėmis linijomis“, – apie dieninio ir vakarinio makiažo akcentus pasakojo stilingoji britė.

Vida Press nuotr./Alexa Chung
Vida Press nuotr./Alexa Chung

Antakiai ir blakstienos

Alexa įsitikinusi, kad antakiai ir blakstienos formuoja veidą: „Antakių forma labai svarbi visam veidui. Visada prieš dažydama pariečiu blakstienas – tada akys atrodo plačiai atmerktos.“

Vida Press nuotr./Alexa Chung
Vida Press nuotr./Alexa Chung

Veidui prausti – pigus muilas

„Veido muilas „Solros-Tval Swedish Dream Sunflower“ – labai geras, naudoju jį kaip veido prausiklį. Labiausiai jį mėgstu dėl pakuotės, o per Kalėdas, įdėjusi į kojinę, dovanoju ir kitiems. Jis neišsausina odos. Rašoma, kad šis muilas pagamintas iš kiaušinio baltymo ir kainuoja 5 dolerius. Tiesą sakant nesu labai kruopšti savo veido odos puoselėtoja, ne visada nusiprausiu jį eidama miegoti“, – atviravo A.Chung.

A post shared by cara (@mildhorses) on

Nedžiovinami ir beveik nešukuojami plaukai

Ji kasdien trenka galvą, o plaukams leidžia išdžiūti natūraliai. Gana retai juos ir šukuoja. „Tai gali labai pasitarnauti. Pirmiausia, nešukuojant plaukų, galite mėgautis „tingiomis“ tendencijomis, kurios nereikalauja daug priežiūros.

Antra, tvarkingumas yra gerokai pervertintas. Kartais ištrinkusi galvą plaukų visai neliečiu, leidžiu jiems natūraliai išdžiūti – taip susikuriu tarsi paplūdimio išvaizdą – kiek netvarkingi, šiek tiek banguoti plaukai. O kartais, kol plaukai dar drėgni, susuku daug mažų kuodukų, kad išdžiuvę taptų banguoti“, – sakė A.Chung.

Vida Press nuotr./Alexa Chung
Vida Press nuotr./Alexa Chung

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius