-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiaraus stilisto išvada: sveiki plaukai – madingi visada

Valerijus Gigevičius – vienas geriausių Lietuvos stilistų. Jo klienčių sąraše yra tokios garsios moterys kaip Gabrielė Martirosianaitė, Julija Jegorova, Ingrida Martinkėnaitė ir kt. Dabar jis ne tik rūpinasi jų išvaizda ir dalija patarimus, bet ir kviečia moteris dalyvauti projekte „Išlaisvink savo grožį“, kurio laimėtojų įvaizdžio sukūrimu pasirūpins pats stilistas.
Stilistas Valerij Gigevič
Stilistas Valerij Gigevič

Pasak jo, dažniausia grožio problema, su kuria susiduria Lietuvos moterys, – slenkantys ir silpni plaukai.

„Tuo skundėsi net 56 proc. Perfectil inicijuoto ir tris mėnesius trukusio plaukų, nagų ir odos būklės tyrimo dalyvių. Tokie rezultatai nestebina manęs, nes kiekvieną dieną susitinku su moterimis, kurios skundžiasi nusilpusiais plaukais. Kartais tai būna priežastis, dėl kurios žmogus būna priverstas darytis tokią šukuoseną, kurios jam gal visai nesinori, bet aplinkybės nepalieka kitos išeities“, – aiškino V. Gigevičius, kuris visoms moterims, besiruošiančioms artėjančioms šventėms ir jų metų vyksiantiems vakarėliams, pataria nepersistengti, neatrodyti juokingai ir kuo anksčiau pasirūpinti organizmo stiprinimu, mat jis atsakingas už plaukų išvaizdą.

Pasak Valerijaus, visos reikalingos priemonės jau sukurtos – tik reikia jomis naudotis.

„Visoms savo klientėms siūlau vartoti maisto papildus. Jie ypač reikalingi tiems žmonėms, kurie nuolat skuba ir pamiršta deramai pasirūpinti savo organizmu“, – sako stilistas.

Jo teigimu, plaukai turi gauti pakankamai maistingųjų medžiagų iš vidaus, per kraujotakos sistemą. Tuomet ir serumai, kaukės ar kondicionieriai bei stilistai galės nesunkiai padėti.

„Stiprūs, žvilgantys plaukai – visada madingi ir padeda išryškinti moters grožį. Tuomet ir stilistui dirbti bei patarti yra daug lengviau. O jeigu plaukai silpni, nušiurę – tada nepadės net ir įmantrios šukuosenos“, – tikina pašnekovas.

Pasak jo, moterims nederėtų aklai vaikytis tendencijų, nes šukuosena – labai individualus įvaizdžio akcentas, kurį labiausiai nulemia plaukų būklė. Todėl būtent jai ir reikėtų skirti daugiausia dėmesio.

Vis dėlto toms, kurios nori sekti madą, stilistas sako, kad besibaigiantys metai pasižymėjo tuo, jog buvo išpopuliarėjusios trumpos šukuosenos. O ypač tokios, kurių vienoje galvos pusėje esantys plaukai buvo gerokai trumpesni nei kitoje. Tokia tendencija buvo itin ryški vasarą. Tačiau dabar vėl grįžtama prie ilgų plaukų. Be to, labai greitai populiarėja įvairūs plaukų pynimai, garbanos ir kirpčiukai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius